Ана Йончева

Агент недвижими имоти, Офис Къщи и парцели

4.7
6 отзива
Тел.: 0883940055
Адрес: бул. "България" № 81В, гр. София - 1404, България
Професионални качества:
  • Преминал обучения по професията "Брокер"
  • Обслужва сделки по покупко-продажби
  • Специализиран в продажбите на къщи
  • Консултант жилищно крeдитиране
  • Владее английски и руски езици

Ана Йончева е агент на недвижими имоти в отдел Къщи и парцели към Централен офис на МИРЕЛА ЕООД в гр. София.

Притежава магистърска степен по Музикална педагогика. Има дългогодишен професионален опит в сферата на маркетинга и продажбите в Торонто, Канада.

Владее: английски и руски език
Зодия: Риби

Вижте всички оферти на Ана Йончева: Продажби Заявки от купувачи

Местоположение на офиса

Форма за контакт


Валя Томова, София
01.08.2021
Пиша повторно за Ани и ще пиша след всяка наша успешна сделка. Искам да благодаря публично за грижите и времето, което тя намери за мен всякога, било то събота, неделя, празник или късно вечер. Благодаря, че не се отказа от тази трудна и неосъществима за други сделка. Ани ще остане мой агент завинаги, доверието и всеотдайността към работата за нея са на първо място. Благодаря ти Ани!
Валентина Томова, София
26.11.2019
Нека кажа и аз нещо за Ани. Тя е брокер-психолог. Разбира веднага какво търсиш, къде точно и как трябва да изглежда. ТОР професионалист. Не ви губи времето, не ви прави безмислени предложения, тя просто се грижи за вас. Успех Ани
Геновева Цекова, софия
15.03.2019
благодаря, точно сте разбрали какво търся
Ралица Иванова, София
05.03.2019
Моят агент е Ана Йончева и се радвам, че обстоятелствата ме срещнаха с нея. Ана е професионалист на първо място - дипломатична и добре запозната с естеството на работата. Тя е лъчезарна, внимателна, знае как да изслушва и посрещне нуждите на клиента, безкрайно отзивчива и всеотдайна. Ана ще остане мой агент и за в бъдеще, тъй като тя поставя интересите на клиента на първо място - винаги готова да осигури стойност за клиента и да предостави достатъчно информация и насоки за намиране на най-доброто решение. Горещо Ви препоръчвам да се свържете с Ана Йончева и изпитате доверие, спокойствие и лекота при търсене на подходящ имот или продажба на имот, и постигнете безупречна сделка с нейно съдействие.
Асен Манолов, гр. София
14.05.2018
Моят агент е Ана Йончева. През цялото време беше много отзивчива, без проблем разбра какво търся за закупуване, ориентира се отлично в предлаганите жилища на пазара и подбра точно тези, които отговаряха на моите изисквания. Организираните огледи бяха съобразени с времевата възможност на семейството ми, тъй като сме с малко дете, което гледаме сами. Предоставяше ни точна и коректна информация, без излишно забавяне. Когато се спряхме на имот, който отговаряше на нуждите на семейството ни, бързо организира среща с продавачите. До окончателното подписване на продажбата съдействаше за избягване на конфликти с продавачите и техния брокер. За финал бих искал да добавя, че Ана Йончева е отличен агент и съм много доволен, че с нейна помощ се сдобих със страхотен имот.
Мирослав Станчев, гр. София
01.03.2018
Изключително съм доволен от консултацията, грижата и съпричастността на Ани. Показа, че професионалната подготовка, съчетана с добрия съвет и любезното отношение и постоянна грижа, могат да превърнат добрата оферта в реализирана сделка.