Христо Несторов

Агент недвижими имоти, Офис София Изток

4.8
5 отзива
Тел.: 0883940043
Адрес: София, 1124, бул. "Цариградско шосе" №15
Професионални качества:
  • Преминал обучения по професията "Брокер"
  • Обслужва сделки по покупко-продажби
  • Консултант жилищно крeдитиране
  • Владее английски език

Христо Несторов е агент на недвижими имоти в офис Изток гр. София.

Роден е в гр. София. Има бакалавърска степен по "Бизнес администрация и управление" в Нов Български Университет.

Владее: Английски език
Зодия: Стрелец
Хоби: Баскетбол

Вижте всички оферти на Христо Несторов: Продажби Наеми Заявки от купувачи Заявки от наематели

Местоположение на офиса

Форма за контакт


Весела Стефанова, София
04.10.2019
Бях обслужвана от Христо Несторов. Много съм доволна от работата му. Комуникативен, вежлив и точен. Създаваше много добра организация при огледите на обекта. Обясняваше ми всички проблеми с документите, които възникваха в хода на подготовката на сделката. За фирмата е много добре, че има такива млади , интелегентни и всеотдайни служители.
Borislav Spassov, Muenchen
22.05.2019
Христо Несторов е много точен, коректен брокер и го препоръчвам на всеки, който цени времето и иска да се свърши работа!! Благодарим ви!! Имахме късмет с вас! Поздрави от Германия!
Борислав Спасов, Германия
22.05.2019
Който иска да не губи време и да се свърши деиствително професионална и компетентна покупко продажба да ангажира Христо Несторов. Трудно е да се намери точния брокер, но за мен той е номер 1! Препоръчвам го и му благодаря за неговата честна и точна работа. Поздрави от Германия!
Julian Tonev, Berlin
04.02.2019
Останах изключително доволен от работата на Красимира Димитрова и Христо Несторов от офиса на Мирела на орлов мост! Бях само за два дена в София през октомври 2018, от там нататък те поеха нещата за продажбата на два имота и за кратко време намериха купувачи.И двамата бяха изключително точни, комуникацията беше прекрасна въпреки че се намирахме на 2 000 км разстояние. Винаги отговаряха на мейлите ми и на и телефонните ми обаждания още на същия ден. Kогато имах нужда от тях можех да разчитам на съвет и помощ! Сърдечно благодаря и искрено препоръчвам Красимира Димитрова и Христо Несторов на тези които имат нужда от сделка с имот.
Красимира Йорданова, София
04.12.2018
Професионално отношение, коректен и търпелив.