Карта
Бележник ()

Стефания Кьорчева

Агент недвижими имоти, Офис София Юг

4.9
10 отзива
Тел.: 0883940042
Адрес: бул. България № 81В гр. София - 1404
Професионални качества:
  • Преминал обучения по професията "Брокер"
  • Обслужва сделки по покупко-продажби
  • Специализиран в продажбите на апартаменти
  • Владее гръцки език

Стефания Кьорчева е агент недвижими имоти в офис София Юг.

Родена е в гр. Горна Оряховица. Завършила е висшето си образование в Технически университет - гр. София. Има дългогодишен опит в сферата на недвижимите имоти.

Владее: гръцки език

Зодия: Рак

Вижте всички оферти на Стефания Кьорчева: Продажби Наеми Заявки от купувачи Заявки от наематели

Местоположение на офиса

Форма за контакт


Венцислав Вацев, София
07.07.2020
Изключително доволен съм от работата на г-жа Стефания Кьорчева. Вече няколкократно използвам нейните услуги и всеки път резултатът е отличен. Информацията, която получавам, е винаги точна и коректна, контактът е бърз и навременен, отношението - професионално. При нужда не бих се колебал да се обърна отново към нея.
Венцислав Вацев, София
13.11.2019
Агентът - г-жа Стефания Кьорчева - показа завидна компетентност и вещина при представянето на имота и намери търсената от мен реализация в много кратък срок и при отлични ценови условия. Винаги бих се обърнал към нея за възлагане на следваща задача и бих я препоръчал на мои познати, които имат нужда от сходни услуги.
Стиляна Цонева, София
30.08.2019
Изключително коректно обслужване. Сделката се осъществи без никакви проблеми.
Георги Проданов, София
26.08.2019
Бих искал да изразя дълбока благодарност на „Мирела” за доброто отношение към мен като клиент. Сърдечно благодаря и на Стефания Кьорчева, която беше истинска опора в един много важен момент от живота ми. Изключително съм доволен от крайния резултат, който изцяло дължа на нея. Това е за мен един прекрасен човек, който винаги е усмихнат, лъчезарен и готов да помогне, така също и да отговори на всеки един въпрос! Препоръчвам Стефания Кьорчева на всеки един, който е решил да продава или купува жилищен имот. Мога да гарантирам, че резултатът ще бъде налице! С пожелание за бъдещи успехи!
Владо, София
29.07.2019
Стефания Кьорчева - професионалност, умереност, любезност, всеотдайност. Потвърдено и от Банката!
Иван Суванджиев, гр. София
27.08.2018
Много съм доволен от Стефания Къорчева агент на Мирела. При огледите се отзоваваше своевременно и в удобно за мен време, отговаряше компетентно на всеки един от поставените ми въпроси. Съдействаше през цялото време за самата сделка с продавача както и при самото изповядване на същата пред нотариуса. Пожелавам й много успехи и кариерно развитие.
Даниел Йорданов, гр. Варна
21.07.2018
Сделката ми се осъществи благодарение на отзивчивостта и бързата, и компетентна реакция на СТЕФАНИЯ КЬОРЧЕВА и МАРТА ХАРАЛАМПИЕВА.
Виолета Василева - журналист на свободна практика, гр. София
24.07.2017
Искам да изразя дълбоката си благодарност и удовлетворение от работата на Стефания Киорчева, за нейната прецизност и висок професионализъм, които ми осигуриха възможността да дам под наем заведението ми на сигурни и проверени хора и при това дългосрочно".
Руси Георгиев, гр. София
25.11.2016
Стефания е изключително мила и усмихната. Винаги е готова да помогне и се справя отлично с работата.
Василка Владимирова, гр. София
12.10.2016
Г-жа Стефания Кьорчева е прекрасен професионалист, излъчващ харизма и добронамереност. Много е любезна, отзивчива, лъчезарна, позитивна, с човещина подхожда към клиентите и притежава всички отлични качества, подпомагащи развитието и израстването на Агенция за недвижими имоти "Мирела"...