Юлия Генчева

Главен агент недвижими имоти, Офис "Шейново" - гр. Бургас

5.0
17 отзива
Тел.: 0883940014
Адрес: гр. Бургас - 8000, ул. "Шейново" 3, офис 316
Професионални качества:
  • Агент ТОП 10 на Мирела и Партньори
  • Преминал обучения по професията "Брокер"
  • Притежава голям брой референции от клиенти
  • Специалист в продажбите
  • Консултант жилищно крeдитиране
  • Владее английски и руски езици

Юлия Генчева е гл. агент на недвижими имоти в офис ''Царица Йоана'' - гр. Бургас.

Родена е в Казахстан. Има завършена бакалавърска степен със специалност ''Организация и управление на туристическото обслужване" в Колеж по туризъм, гр. Бургас.
Професионалният й опит е в сферата на туристическите услуги.

Владее руски и английски език.
Зодия: Скорпион.

Вижте всички оферти на Юлия Генчева: Продажби Наеми Заявки от купувачи Заявки от наематели

Местоположение на офиса

Форма за контакт


Христо Кожухаров, София
21.05.2021
Впечатлен съм от работата на брокер Юлия Генчева, в трудна сделка показа професионализъм и помогна много за успешното финализиране на сделката по покупка на харесаният от мен имот. Помогна ми с информация и детайли по сделката, бих казал, че направи всичко възможно сделката да приключи по най-добрият начин.
Александър Събев, Бургас
09.11.2020
Препоръчвам агенция за недвижими имоти „МИРЕЛА“ – като изразявам личната си благодарност към г-жа Юлия Генчева - главен агент недвижими имоти - Офис "Шейново" - гр. Бургас, като надежден и лоялен партньор. Агенцията в лицето на г-жа Юлия Генчева с много внимание, изключителна компетентност и коректност ми помогна да направя най - правилния избор за продажбата на личния ми апартамент. Като адвокат изисквам ясни правила, точни процедури и коректни отношения – тя отговори на всичко мои изисквания. Винаги любезена, отзивчива, организирана и много важно - с лично приятелско отношение към мен, г-жа Юлия Генчева е пример за всички брокери от бранша.
Стоян и Алехандра, Поморие
22.07.2020
Юлия ни помогна в целия процес и винаги беше отзивчива и готова да ни помогне. Много сме щастливи, че тя ни помогна да сбъднем една наша мечта да си имаме нещо наше на морето. След няколко години, когато си изплатим ипотеката, ще се свържем пак с Юлия, за да си закупим нов морски имот, който ще бъде с цел инвестиция.
Павел Манчев, София
18.11.2019
Превъзходна сделка. За 10 дни от първи оглед до нотариален акт! Сърдечни благодарности за готовността, търпението, компетентността и експедитивността на Юлия Ганчева и Красимир Дердов! МИРЕЛА може да се гордее с тях!
Татьяна Уша, Санкт-Петербург, Россия
15.08.2019
Юлия Генчева настоящий профессионал, высококвалифицированный специалист. Она подобрала для меня варианты недвижимости в полном соответствии с моими пожеланиями, а также предложила и другие варианты, которые оказались для меня интересными. Юлия дала мне полную информацию обо всех вариантах, помогла их сравнить и выбрать вариант, оптимальный для меня. Общение с Юлией было очень лёгким (русским языком она владеет в совершенстве) и приятным. Я очень благодарна Юлии. Обязательно расскажу о ней и об агентстве Мирела своим друзьям, а также в соцсетях.
Георги Филипов, Бургас
15.03.2019
Агентът на "МИРЕЛА", с който работим е г-жа Юлия Генчева. Аз съм изразявал неведнъж мнението си, относно професионализмът и безупречно адекватното и наситено с коректни стъпки поведение и отношение спрямо двете страни от дадена сделка! За да бъда по-ясен, нека се изразя така: Агенция "МИРЕЛА" има служител, който, в която и агенция да работи, аз и моето семейство ще работим с него/служителят/. Надявам се да продължим съвместната си работа с "МИРЕЛА" Благодаря!
Веселин Нейчев, Бургас
31.01.2019
Перфектно обслужване, препоръчвам!
Радка Тончева, Ямбол
02.11.2018
Юлия Генчева - отличен агент. Внимателна, много добре подготвена, с много знания и много в помощ на клиента. Горещо препоръчвам! С удоволствие се работи с нея. Желая и много сделки за напред.
Лидия Бадалян, Москва
14.08.2018
Риэлтор проявила доброжелательность и высокий професионализм
Мария Цветанова, гр. София
19.07.2018
Агент Юлия Генчева, с която работих по последната си сделка показа изключителна отговорност, вещина и съобразителност като защити интересите на клиента /в случая моя интерес/ и доведе до успешен край една проблемна сделка.
Буланкина Татьяна Максимовна, Санкт-Петербург
21.07.2017
Юлия Генчева замечательный человек и компетентный риэлтор. Очень довольна ее работой и буду советовать всем своим друзьям.
Силвия Георгиева, гр. София
28.03.2017
Благодарим на Юлия Генчева за оказаното съдействие при подбора и закупуването на имот в гр. Бургас.Първоначално идеята ни изглеждаше трудно осъществима, тъй като живеем в гр. София, не познавахме града добре, а и не разполагахме с достатъчно свободно време.Г-жа Генчева съумя в рамките на един уикенд да организира огледи на доста апартаменти, всички от които отговаряха на поставените от нас изисквания. На един от тях се спряхме впоследствие. Смея да твърдя, че именно благодарение на професионалните ѝ качества, дипломатичността и търпението ѝ, стигнахме до сделка.Ефективно задвижваше и всички административни процедури, така че в най-кратък срок и с минимална намеса от наша страна финализирахме процеса.Не на последно място, успешно комуникираше специфичните термини, наименования на документи и процедури на български език с мен и едновременно с това на родния руски език на съпруга ми.Горещо препоръчваме Юлия на всички български и руско езични клиенти!
Йонко Иванов, 27.09.2017 г.
Перфектен професионалист и човек. Препоръчвам за хора, които не живеят в България и нямат много време. Всичко беше стриктно подредено и начертано по предварителния план.Благодаря!!!
Марин Ангелов Дармонков, 26.11.2017 г.
Вашият агент Юлия Генчева е изключителна. Кореспонденцията ми с нея беше отлична. Продължавайте така.
Таня Минева, 04.12.2017 г.
Отлична работа!!!!!!
Димитър Чепанов, 26.02.2018 г.
Изключително професионално отношение срещнахме в лицето на агента Юлия Генчева!
Цветелина Иванова, 05.03.2018 г.
Юлия Генчева е брокер, който отлично познава пазара на недвижими имоти и всички законови изисквания. Оказа ни неоценима помощ при търсенето и конкретния избор на жилище. Благодарим й за всеотдайността, търпението и топлото отношение! Пожелаваме на "Мирела" да запази същото високо професионално ниво, а на нейните брокери - да бъдат здрави и все така отзивчиви.