Начало
Бележник ()

МИРЕЛА: АГЕНТИ

к.к Слънчев бряг - Регионален офис

Радостин Гепов
Агент недвижими имоти
Тел.: 02 9812345; 0895525900
Адрес: к.к Слънчев бряг, х-л "Булевард", ПК 8240
Професионални качества:
  • С дългогодишен опит в сферата на недвижимите имоти
  • Специалист в продажбите
  • Специализиран в продажбите на ваканционни имоти
  • Владее английски, руски, немски и италиански езици

Радостин Гепов е агент на недвижими имоти в офис "Слънчев бряг" на МИРЕЛА ЕООД.

Роден е в град Бургас. Завършил е магистратура по икономика на недвижими имоти ВИНС "Димитър Благоев" - гр. Варна.
Работил е активно на пазара на морски ваканционни имоти, като брокер в ''Съни Бийч Имобилиен'' ЕООД и ''Чери хилс асоусиешън''.
Има множество успешни сделки с български и чуждестранни клиенти.
Присъединява се към екипа на офис "Слънчев бряг" през м. април 2014 г.

Владее английски, руски, немски, италиански езици.

Зодия: Лъв

Вижте всички оферти на Радостин Гепов: Продажби Заявки от купувачи

Местоположение на офиса

Форма за контакт


РЕФЕРЕНЦИИ ОТ КЛИЕНТИ

Теодора Райкова - безупречна! Радостин Гепов - професионалист!

Милена Паунова
Свети Влас
04.04.2018 г.

"Радостин Гепов - очень ответственный, добросовестный, умелый профессионал. Он рожден для подобной работы, у него добрая "легкая" рука. Дай Бог Радостину здоровья, благополучия и успехов! Через "Мирелу" покупал недвижимость в 2009 г. Всему коллективу "Мирелы" удачи и процветания!

Сергей Зубарев
гр. Москва
13.06.2016 г.

"Впечатлението ми от Радостин Гепов е за отличен професионалист, изключително коректен в подхода си към клиентите, точен в предоставянето на информация и спазващ поетите ангажименти. С удоволствие бих работила отново с него."

Силвия Асенова
гр. София
19.05.2016 г.

ОТЗИВИ ОТ РАБОТАТА НА Г-Н РАДОСТИН ГЕПОВ

(Мнения и впечатления от работата на г-н Гепов, събрани чрез текущ вътрешен мониторинг от отдел "Обслужване на клиенти" към Централен офис на МИРЕЛА - гр. София)

Клиентът г-жа Рая Владимирова е с много добро впечатление от агент Радостин Гепов (агент „Слънчев бряг”), като подчерта, че е любезен и отзивчив. Допълни, че огледът е преминал спокойно и без проблеми. Сподели също така, че е имала възможност подробно да се запознае със състоянието на имота и да зададе всички свои въпроси. Получила е изчерпателна информация от колегата, който предварително я е запознал и с условията на работа във фирма МИРЕЛА. Г-жа Владимирова е получила ясни и изчерпателни отговори на всички свои въпроси, както и допълнителна информация, която пряко я е интересувала. Няма забележки към организацията. Колегата изцяло се е съобразявал със свободното време на клиента и винаги е бил на разположение при нужда от съдействие. Поддържат непрекъсната комуникация с агента и се разбират добре.
гр. София
Дата: 23.04.2015 г.

Клиентът г-жа Янка Пасева е с положително впечатление от агент Радостин Гепов (офис "Слънчев бряг"). Вече имат реализирана сделка, а по време на съвместната им работа не е имало никакви проблеми. Бързо са намерили подходящ имот. Колегата винаги е бил на разположение при нужда от съдействие и е отговорил на всички нейни въпроси. Още не са приключили окончателно с документите, но г-жа Пасева е сигурна, че всичко ще завърши добре и без проблеми.
гр. София
Дата: 18.02.2015 г.