Начало
Бележник ()

МИРЕЛА: АГЕНТИ

Мирела - гр. Велико Търново (Франчайз)

Виолета Колева
Агент недвижими имоти
Тел.: 062/ 519060; Mobile: 0882542896
Адрес: гр. Велико Търново, 5000, ул. Васил Левски № 6 (до входа на Центъра за дентална медицина - Стоматологията)
Професионални качества:
  • Агент с висока ефективност в продажбите през 2017 г.
  • Притежава голям брой референции от клиенти
  • Специализиран в продажбите на апартаменти
  • Специализиран в продажбите на офиси и търговски площи

Виолета Колева е агент във франчайз офис "Велико Търново" на МИРЕЛА ЕООД.

Завършила е Великотърновския университет "Св. св. Кирил и Методий", образователно-квалификационна степен "Магистър", специалност "Българска филология".
Работи в сферата на недвижимите имоти от 2005 година.

Зодия: Дева

Вижте всички оферти на Виолета Колева: Продажби Наеми

Местоположение на офиса

Форма за контакт


РЕФЕРЕНЦИИ ОТ КЛИЕНТИ

"Виолета Колева е изключително компетентен агент. Отношението й, и грижата към клиента са на много добро ниво. Изключително ангажирана в работата си."

Теодор Казаков
гр. Велико Търново
26.08.2016 г.

"Много любезна и отзивчива. Преследва до последно интереса на клиента. Отлична комуникация. Благодаря!"

Илиян Илиев
гр. Велико Търново
24.08.2016 г.

"Виолета Колева показа професионализъм, точност и адекватно обслужване, когато за пръв път работих с нея. За това отново я потърсих, при повторна нужда от брокер. Изключително доволна съм и този път. Получих консултация, която ми помогна за бързо финализиране на сделката. Със сигурност пак ще работя с Г-жа Колева. Горещо я препоръчвам и на другите клиенти!"

Катюша Костадинова
гр. София
02.07.2016 г.

„Фирма МИРЕЛА е основен мой партньор при извършване на имотни сделки и за посредничество при отдаване на имоти под наем. Деловите отношения с агенция за недвижими имоти МИРЕЛА - гр. Велико Търново, представлявана от агента Виолета Колева, се основават на професионализъм, коректност и акуратност, проявявани при изпълнение на поетите ангажименти към клиентите. Показаните качества от г-жа Виолета Колева ми позволяват да дам висока оценка на услугите на фирмата и да ги препоръчам като партньор (при извършване на сделки с недвижими имоти) на всички свои лични и служебни контрагенти”.

Александър Илиев Попов
гр. Велико Търново
e-mail: Alexpopov.ps@gmail.com
29.05.2015 г.

ОТЗИВИ ОТ РАБОТАТА НА Г-ЖА ВИОЛЕТА КОЛЕВА

(Мнения и впечатления от работата на г-н Колева, събрани чрез текущ вътрешен мониторинг от отдел "Обслужване на клиенти" към Централен офис на МИРЕЛА - гр. София)

Клиентът г-н Димитър Тонев е с положително впечатление както от работата на Виолета Колева (офис „Велико Търново”), така и от нейния подход. Подчерта, че колегата е била изключително активна и отговорна към работата си. Водила е много клиенти, които са били заинтересовани от предлагания имот. Клиентът е доволен от крайния резултат и сподели, че той се дължи на компетентната работа и отношението на брокера. Колегата предварително е запознала г-н Тонев с условията на работа във фирма МИРЕЛА и винаги е била на разположение за допълнителни въпроси. Няма забележки или препоръки. С удоволствие би работил отново с нас.
гр. София
Дата: 31.10.2014 г.

Клиентът г-жа Анита Цанева е с положително впечатление както от организацията във фирма МИРЕЛА, така и от работата на брокер Виолета Колева (офис "Велико Търново). Сподели, че колегата е информативна, полезна и отзивчива. Предварително я е запознала с условията на работа при нас и се е постарала да предостави на г-жа Цанева нужната информация. Всичко е било организирано, систематизирано и само след един оглед клиентът е намерил желания апартамент. Подчерта, че ако трябва да оцени обслужването във фирма МИРЕЛА, ни дава шестица по шестобалната система. Изплатила е стандартната комисионна цена и според нея платеното възнаграждение отговаря на качеството на предлаганата услуга. Няма никакви забележки и препоръки към брокера. С удоволствие би работила отново с фирма МИРЕЛА, заради професионалното отношение от наша страна.
гр. София
Дата: 29.10.2014 г.