Дона Доротеева

Агент недвижими имоти, Офис София Юг

4.5
5 отзива
Тел.: 0883940022
Адрес: бул. България № 81В гр. София - 1404
Професионални качества:
  • С дългогодишен опит в сферата на недвижимите имоти
  • Преминал пълния кръг обучения по професията "Брокер"
  • Притежава голям брой референции от клиенти
  • Специалист в продажбите
  • Специализиран в продажбите на апартаменти
  • Владее английски език

Дона Доротеева е агент на недвижими имоти в офис София Юг.

Родена е в София. Има завършена бакалавърска степен със специалност ''Туризъм'' и ''Маркетинг'', втора специалност в ЮЗУ Неофит Рилски, а през 2012 г. - магистратура със специалност ''Международен туризъм''.
Завършила е успешно стажантската програма на МИРЕЛА по професията БРОКЕР, специалност НЕДВИЖИМИ ИМОТИ.
От октомври 2013 г. започва работа като младши агент в МИРЕЛА.
От 09.09.2014 г. е титуляр агент по недвижими имоти.
От 01.06.2016 г. е била част от екипа на София Дом.

Владее английски език.

Зодия: Риби

Дона е отличена като най-успешен младши агент на МИРЕЛА в гр. София, през първото тримесечие на 2014 г., според критерия - брой реализирани сделки.

17905.jpgЗа себе си Дона разказва: "Родена съм в София и завърших езикова гимназия тук. След това завърших специалност Туризъм с магистърска степен Международен туризъм и втора бакалавърска степен по Маркетинг в ЮЗУ "Неофит Рилски". След пет години работа в сферата на туризма дойде решението за работа с недвижими имоти и то конкретно в МИРЕЛА."

Изборът МИРЕЛА: "Направих го по критериите: обслужване, коректност, екипност. МИРЕЛА ги съчетава!

В началото: „Работата ми в МИРЕЛА започна със стаж, който беше в рамките на един месец, в екипа на отдел „Корпоративни клиенти”. Това е един млад и амбициозен екип, с който бързо си допаднахме и се сработихме. Продължаваме да работим заедно и до днес и се стремим към все по-добри резултати, да сме все по-нагоре в класациите!”

Първа сделка: "Първата ми сделка беше само седмица след приключването на стажа ми в МИРЕЛА! Договорът бе подписан онлайн, което преди не знаех, че е възможно."

Интереси: "Сред хобитата ми, след работата с недвижими имоти, са пътуванията в страната и чужбина, пътешествията из планините и морето. Обичам да се катеря и нямам търпение да дойде пролетта, за да ида на рафтинг. Също така се гмуркам. Като всеки млад човек обичам и да излизам с приятели, да се забавлявам."

Мото: "Няма невъзможни неща".

Вижте всички оферти на Дона Доротеева: Продажби Наеми Заявки от купувачи

Местоположение на офиса

Форма за контакт


Мария Георгиева, гр. София
20.06.2017
Добър професионалист.
Meltem Yuzkan & Emre Sezgin, гр. София
21.02.2017
We worked with Dona Doroteeva most of the time and she is an outstanding broker. She helped us through every apartment we checked and was always on time for the viewings. I will certainly suggest her to my friends and will contact her in case I want to sell some property. 10/10.
Мирела Пенчева, гр. София
18.07.2016
Дона Доротеева бе много позитивна и професионална. За мен беше голямо удоволствие да работя с нея. Препоръчвам нови клиенти за покупка на имот(и) да се обърнат към Дона.
Нели Тиханова, гр. Козлодуй
03.12.2015
Госпожа Дона Доротеева е моят агент! Впечатлена съм от бързината и последователността на работата и! Обясненията са винаги точни и навременни. Радвам се, че попаднах на млад и организиран човек. Желая да научите колко много ценя любезността и отзивчивостта на госпожа Доротеева. В мое лице Вие имате изключително доволен клиент, който не пропуска да разкаже за обслужването в агенция "Мирела" на близки и познати. Сърдечна благодарност и пожелания за здраве и щастие!
Таня Недялкова, гр. София
09.07.2015
Много сме доволни от работата си с агентите Наталия Пенчева и Дона Доротеева. С тяхна помощ успяхме много бързо да открием имот, който да отговаря на изискванията ни. И двете са много компетентни в сферата на недвижимите имоти, учтиви и бързи при уреждането на необходимите неща. Препоръчвам ги искрено. Свързах се с МИРЕЛА по повод обява за конкретен имот. Впоследствие се оказа, че имотът е вече продаден, но Наталия Пенчева ни пое като клиент и в крайна сметка сме много доволни от съвместната ни работа.