Христо Стефанов

Главен агент недвижими имоти, Офис "Мария Луиза" - гр. Варна

5.0
8 отзива
Тел.: 0883940101
Адрес: гр. Варна 9000, бул. "Мария Луиза" №16
Професионални качества:
  • Специализиран в продажбите на апартаменти
  • Специализиран в наемите на апартаменти

Христо Стефанов гл. агент в офис "Мария Луиза" - гр. Варна .

Роден е в гр. Генерал Тошево. Завършва средно образование в СОУ "Никола Йонков Вапцаров", в родния си град. Има дългогодишен опит в сферата на недвижимите имоти.

Владее английски език.
Зодия: овен

Вижте всички оферти на Христо Стефанов: Продажби Наеми Заявки от купувачи Заявки от наематели

Местоположение на офиса

Форма за контакт


Калоян Лазаров, Севлиево
03.06.2021
Здравейте бих искал да изкажа огромни благодарности на г-н Христо Стефанов, за коректността и професионализма. Благодарение на него сделката се осъществи без никакви проблеми. Определено препоръчвам на близки и приятели.
Христо Иванов, Варна
13.05.2021
Имахме честта и удоволствието да работим с г-н Христо Стефанов! Изключително добър професионалист, коректен и дружелюбен! Получихме пълно съдействие при покупката на търсеният и мечтан дом! Определено препоръчвам на всички мои приятели и познати! Благодаря Ви!
Веселин Джукелов, София
04.03.2021
Изключително професионално и любезно извършва задълженията си.
Шерифе Ахмед, Варна
02.03.2021
Бих желала да изкажа благодарност на г-н Христо Стефанов за професионализма, както и изключително коректното обслужване. Благодарение на него сделката ни се осъществи без никакви проблеми и със сигурност бих го препоръчала на мои познати. 🙏
Лиляна Стойчева, София
15.12.2020
Благодаря Ви за вниманието и доброто отношение. Радвам се, че Вие се заехте с моята сделка. Всичко, което направихте, беше много професионално, изключително безупречно и точно. Доволна съм от резултата и особено от факта, че успяхте да приключите сделката преди края на годината. Пожелавам на Вас и на колегите Ви здраве и успех в работата.
Теменужка Рачева Тодорова, Девня
05.12.2020
Отлична работа и професионализъм на агента ви Христо Стефанов. Да продължавате в същия дух!
Зорница Николова Тодорова, Варна
10.11.2020
Искам да благодаря на агенцията и на Христо Стефанов за начина по който си вършат работата.Отношението му към клиентите е изключително коректно и отговорно.За мен беше всичко много улеснено със сделката,благодарение на него.Личи си опита и професионализма.Бих го препоръчала на мои близки.
Магдалена Борисова, Варна
28.09.2020
Бих искала да благодаря на агенция за недвижими имоти "Мирела". Изкючително доволни сме от брокера Христо Стефанов, много коректен и точен. Благодарим му за вниманието и разбирането. Комуникацията беше лесна и разбираема. Помогна ни с финализирането на сделката и цялата документация. Бих се доверила отново на него и бих го препоръчала на мои приятели.