Начало
Бележник ()

МИРЕЛА: АГЕНТИ

Офис Наеми

Иван Каменов
Агент недвижими имоти
Тел.: 02 9812345; 0895525905
Адрес: гр. София, 1142, бул. "Васил Левски" № 1А
Професионални качества:
  • Над 10 г. опит в брокерската дейност
  • Притежава голям брой референции от клиенти
  • Специалист в наемите
  • Специализиран в наемите на офиси и търговски площи
  • Владее английски и арабски езици

Иван Каменов е агент на недвижими имоти в Офис "НАЕМИ" - гр. София на МИРЕЛА.

Работи в сферата на недвижимите имоти от 10 години.
Обслужва приоритетно сделки с наеми на търговски площи в гр. София.
Постъпва на работа в МИРЕЛА през м. Юни 2013 г.

Владее английски и арабски език.

Зодия: Везни

Вижте всички оферти на Иван Каменов: Продажби Наеми Заявки от наематели

Местоположение на офиса

Форма за контакт


РЕФЕРЕНЦИИ ОТ КЛИЕНТИ

Professional and to the point. Fast and swift. Great person, very good deal.

Viorel Dumitrescu
Sofia
05.07.2018 г.

Познавам и работя с Иван от дълги години. Той е агентът, който ми намери най-прекрасният апартамент за закупуване и след години потърсих отново него, за да ми намери най-подходящите наематели. Имам му безрезервно доверие, защото знам, че работата му е просто безупречна и честна.

Ива Костадинова
гр. София
21.04.2018 г.

"Ivan replied immediately to the first SMS I sent to him even though it was Sunday. We had only one viewing and I rented the house. It was very efficient."

Anastasis Liveretos
Гърция
05.12.2017 г.

"Точен и подготвен за срещите ни. Спокоен и търпелив при решаването на непредвидени ситуации. Гъвкав при вземането на решения."

Лидия Вълчанова
гр. София
09.10.2017 г.

"За втори път ползвам услугите на Ваш брокер – Иван Каменов. Отлични организационни качества, за кратък срок и малък на брой огледи, имотът беше отдаден под наем. Искам да изкажа и прекрасното си впечатление и от друг Ваш брокер – Явор Кангалов."

Ирена Стоименова
гр. София
04.07.2017 г.

"Изключително съм доволен от Иван! Бърза, точна и адекватна реакция на нуждата ни от намиране на квартиранти. Компетентно и изчерпателно, но без да е досадно обстоятелствено отговори на всичките възникнали въпроси. По време на огледите показа рутина и бърза и деликатна реакция при възникнали неточности. С удоволствие работихме с него!"

Даниел Пенчев
гр. София
28.04.2017 г.

"Благодаря за компетентното обслужване, получих точно това което исках. Ще се радвам отново да работя с вас."

Мая Маринова
гр. София
04.04.2017 г.

"Иван Каменов бих препоръчала на всеки. Брокер с опит, компетентност и прецизност. Работи бързо и целенасочено."

Елена Владимирова
гр. София
29.01.2017 г.

"Коректен, делови брокер. За втори път работим с него и ще продължим да го търсим и занапред."

Моис Файон
гр. София
27.01.2017 г.

"Иван Каменов - наясно със спецификата на дейността - в случая НАЕМИ. Точен, стриктен, съумя да организира максимум огледи за най-кратко време."

Ваня Райчева
гр. София
18.11.2016 г.

"Иван Каменов очень ответственный сотрудник, помог решить все вопросы со сдачей в аренду квартиры в срок. Спасибо!"

Татьяна Калашникова
Москва
16.11.2016 г.

"Отличен специалист. Много активен, отдаден на работата си."

Йорданова
гр. София
10.11.2016 г.

"Ползвах услугите на агенция "Мирела" в лицето на Иван Каменов за предоставяне на имот под наем. Брокерът показа отзивчивост и висок професионализъм. Апартаментът беше отдаден под наем в кратък срок.
Благодаря!"

Ирена Стоименова
гр. София,
13.08.2015 г.

ОТЗИВИ ОТ РАБОТАТА НА Г-Н ИВАН КАМЕНОВ

(Мнения и впечатления от работата на г-н Каменов, събрани чрез текущ вътрешен мониторинг от отдел "Обслужване на клиенти" към Централен офис на МИРЕЛА - гр. София)

Клиентът г-жа Антоанета Жекова е очарована от работата на агент Иван Каменов (офис „Патриарх Евтимий”). Подчерта, че колегата е изключително отзивчив, добър и много коректен. Винаги е бил на разположение за допълнителни въпроси и при нужда от съдействие. Допълни, че е компетентен в своята работа и изключително лоялен. Радва се, че може да разчита на него по всяко време. Като цяло сподели, че е много доволна от обслужването във фирма МИРЕЛА (работила е както с офисите в столицата, така и с тези в гр. Варна). С удоволствие би била отново наш клиент. Получила е подробна и полезна информация, която пряко я е засягала. Относно документите всичко е било изрядно. Няма забележки или препоръки.
гр. София
Дата: 17.02.2015 г.

Клиентът г-жа Виржиния Палазова е с положително впечатление от работата на агент Иван Каменов (офис „Патриарх Евтимий”). Били са заедно на няколко огледа, които са преминали нормално и без проблеми. Доволна е от организацията, която е била на нужното професионално ниво. Колегата напълно се е съобразявал с нейното свободно време и винаги е бил точен за срещите им. Г-жа Палазова е успяла да придобие ясна представа за състоянието на имота. След огледа е подписала протокола за оглед, няма спомен дали колегата ѝ е обяснил подробно всичко, свързано с него, но не е имало проблеми. Още не е взела окончателно решение и комуникацията между тях продължава.
гр. София
Дата: 17.02.2015 г.

Клиентът г-н Илия Деков е с добро впечатление от работата на агент Иван Каменов (офис „Патриарх Ефтимий”) и обслужването във фирма МИРЕЛА. Допълни, че колегата е подходил много професионално, а при попълването на документите не е имало никакви проблеми и всичко е било ясно и коректно. Г-н Деков няма оплакване от новите наематели и отново би работил с агента.
гр. София
Дата: 11.02.2015 г.

Клиентът г-н Милен Милчев е доволен от работата на агент Иван Каменов (офис „Патриарх Евтимий”) и по неговите думи всичко е било на високо професионално ниво. Очарован е както от обслужването, така и от организацията. Успял е да придобие ясна представа за състояние на имота. Агентът предварително го е запознал с условията и процеса на работа във фирма МИРЕЛА. Комуникацията между тях е била успешна, а колегата винаги е бил навреме за техните срещи. Клиентът е доволен от вниманието и старанието на агента, който още на следващия ден му е изпратил алтернативни оферти, които са отговаряли на неговите изисквания. Комуникацията между тях продължава.
гр. София
Дата: 19.11.2014 г.

Клиентът г-жа Пенка Андонова е с отлични впечатления от работата на агент Иван Каменов (офис "Патриарх Евтимий"). Очарована е от сериозния му подход и подчерта, че колегата се е постарал да намери подходящи наематели, като по нейните думи е "направил чудо". Описа агента като мното любезен и съобразителен, а работата му като перфектна. Предварително е била информирана за условията във фирма МИРЕЛА. Разговаряли са подробно за нейните изисквания и е впечатлена, че колегата се е съобразявал изцяло с тях. Няма забележки както към работата на агента, така и към фирмата. Благодарна е на колегата и подчерта, че платеното възнаграждение отговаря на качеството на предлаганата услуга.
гр. София
Дата: 07.11.2014 г.

Клиентът г-жа Ралица Димитрова е очарована от работата на агент Иван Каменов (офис "Патриарх Евтимий") и сподели, че това се дължи на неговата коректност, съобразителност и активно участие в работния процес. С професионалната помощ на агента са намерили наемател само за един ден и това е направило изключително впечатление на клиента. Г-н Каменов е предложил своята помощ при евентуални проблеми с наемателите или такива, свързани с неясни части от договора. Клиентката има положително мнение за организацията във фирма МИРЕЛА, за подхода на работа и най-вече за изключително бързите и същевременно качествени резултати. С удоволствие би работила отново с нас, защото сме оправдали всички нейни очаквания.
гр. София
Дата: 27.10.2014 г.

Клиентът г-н Пейман Рахнамаей е с добри впечатления от работата на агент Иван Каменов (офис „Патриарх Евтимий”) и подчерта, че комуникацията между тях е била бърза, но качествена. Очарован е от организацията и обслужването във фирма МИРЕЛА. Сподели също така, че е видял офертата в чужд сайт, но колегата му е оказал нужното съдействие и му е предоставил необходимата информация, която пряко го засягала. Няма забележки или препоръки. С помощта на агента всичко е приключило успешно.
гр. София
Дата: 16.10.2014 г.