Начало
Бележник ()

МИРЕЛА: АГЕНТИ

Офис Наеми

Иван Каменов
Агент недвижими имоти
Тел.: 02 9812345; 0895525905
Адрес: гр. София, 1142, бул. "Васил Левски" № 1А
Професионални качества:
  • Над 10 г. опит в брокерската дейност
  • Притежава голям брой референции от клиенти
  • Специалист в наемите
  • Специализиран в наемите на офиси и търговски площи
  • Владее английски и арабски езици

Иван Каменов е агент на недвижими имоти в Офис "НАЕМИ" - гр. София на МИРЕЛА.

Работи в сферата на недвижимите имоти от 10 години.
Обслужва приоритетно сделки с наеми на търговски площи в гр. София.
Постъпва на работа в МИРЕЛА през м. Юни 2013 г.

Владее английски и арабски език.

Зодия: Везни

Вижте всички оферти на Иван Каменов: Продажби Наеми Заявки от наематели

Местоположение на офиса

Форма за контакт


РЕФЕРЕНЦИИ ОТ КЛИЕНТИ

Познавам и работя с Иван от дълги години. Той е агентът, който ми намери най-прекрасният апартамент за закупуване и след години потърсих отново него, за да ми намери най-подходящите наематели. Имам му безрезервно доверие, защото знам, че работата му е просто безупречна и честна.

Ива Костадинова
гр. София
21.04.2018 г.

"Ivan replied immediately to the first SMS I sent to him even though it was Sunday. We had only one viewing and I rented the house. It was very efficient."

Anastasis Liveretos
Гърция
05.12.2017 г.

"Точен и подготвен за срещите ни. Спокоен и търпелив при решаването на непредвидени ситуации. Гъвкав при вземането на решения."

Лидия Вълчанова
гр. София
09.10.2017 г.

"За втори път ползвам услугите на Ваш брокер – Иван Каменов. Отлични организационни качества, за кратък срок и малък на брой огледи, имотът беше отдаден под наем. Искам да изкажа и прекрасното си впечатление и от друг Ваш брокер – Явор Кангалов."

Ирена Стоименова
гр. София
04.07.2017 г.

"Изключително съм доволен от Иван! Бърза, точна и адекватна реакция на нуждата ни от намиране на квартиранти. Компетентно и изчерпателно, но без да е досадно обстоятелствено отговори на всичките възникнали въпроси. По време на огледите показа рутина и бърза и деликатна реакция при възникнали неточности. С удоволствие работихме с него!"

Даниел Пенчев
гр. София
28.04.2017 г.

"Благодаря за компетентното обслужване, получих точно това което исках. Ще се радвам отново да работя с вас."

Мая Маринова
гр. София
04.04.2017 г.

"Иван Каменов бих препоръчала на всеки. Брокер с опит, компетентност и прецизност. Работи бързо и целенасочено."

Елена Владимирова
гр. София
29.01.2017 г.

"Коректен, делови брокер. За втори път работим с него и ще продължим да го търсим и занапред."

Моис Файон
гр. София
27.01.2017 г.

"Иван Каменов - наясно със спецификата на дейността - в случая НАЕМИ. Точен, стриктен, съумя да организира максимум огледи за най-кратко време."

Ваня Райчева
гр. София
18.11.2016 г.

"Иван Каменов очень ответственный сотрудник, помог решить все вопросы со сдачей в аренду квартиры в срок. Спасибо!"

Татьяна Калашникова
Москва
16.11.2016 г.

"Отличен специалист. Много активен, отдаден на работата си."

Йорданова
гр. София
10.11.2016 г.

"Ползвах услугите на агенция "Мирела" в лицето на Иван Каменов за предоставяне на имот под наем. Брокерът показа отзивчивост и висок професионализъм. Апартаментът беше отдаден под наем в кратък срок.
Благодаря!"

Ирена Стоименова
гр. София,
13.08.2015 г.

ОТЗИВИ ОТ РАБОТАТА НА Г-Н ИВАН КАМЕНОВ

(Мнения и впечатления от работата на г-н Каменов, събрани чрез текущ вътрешен мониторинг от отдел "Обслужване на клиенти" към Централен офис на МИРЕЛА - гр. София)

Клиентът г-жа Антоанета Жекова е очарована от работата на агент Иван Каменов (офис „Патриарх Евтимий”). Подчерта, че колегата е изключително отзивчив, добър и много коректен. Винаги е бил на разположение за допълнителни въпроси и при нужда от съдействие. Допълни, че е компетентен в своята работа и изключително лоялен. Радва се, че може да разчита на него по всяко време. Като цяло сподели, че е много доволна от обслужването във фирма МИРЕЛА (работила е както с офисите в столицата, така и с тези в гр. Варна). С удоволствие би била отново наш клиент. Получила е подробна и полезна информация, която пряко я е засягала. Относно документите всичко е било изрядно. Няма забележки или препоръки.
гр. София
Дата: 17.02.2015 г.

Клиентът г-жа Виржиния Палазова е с положително впечатление от работата на агент Иван Каменов (офис „Патриарх Евтимий”). Били са заедно на няколко огледа, които са преминали нормално и без проблеми. Доволна е от организацията, която е била на нужното професионално ниво. Колегата напълно се е съобразявал с нейното свободно време и винаги е бил точен за срещите им. Г-жа Палазова е успяла да придобие ясна представа за състоянието на имота. След огледа е подписала протокола за оглед, няма спомен дали колегата ѝ е обяснил подробно всичко, свързано с него, но не е имало проблеми. Още не е взела окончателно решение и комуникацията между тях продължава.
гр. София
Дата: 17.02.2015 г.

Клиентът г-н Илия Деков е с добро впечатление от работата на агент Иван Каменов (офис „Патриарх Ефтимий”) и обслужването във фирма МИРЕЛА. Допълни, че колегата е подходил много професионално, а при попълването на документите не е имало никакви проблеми и всичко е било ясно и коректно. Г-н Деков няма оплакване от новите наематели и отново би работил с агента.
гр. София
Дата: 11.02.2015 г.

Клиентът г-н Милен Милчев е доволен от работата на агент Иван Каменов (офис „Патриарх Евтимий”) и по неговите думи всичко е било на високо професионално ниво. Очарован е както от обслужването, така и от организацията. Успял е да придобие ясна представа за състояние на имота. Агентът предварително го е запознал с условията и процеса на работа във фирма МИРЕЛА. Комуникацията между тях е била успешна, а колегата винаги е бил навреме за техните срещи. Клиентът е доволен от вниманието и старанието на агента, който още на следващия ден му е изпратил алтернативни оферти, които са отговаряли на неговите изисквания. Комуникацията между тях продължава.
гр. София
Дата: 19.11.2014 г.

Клиентът г-жа Пенка Андонова е с отлични впечатления от работата на агент Иван Каменов (офис "Патриарх Евтимий"). Очарована е от сериозния му подход и подчерта, че колегата се е постарал да намери подходящи наематели, като по нейните думи е "направил чудо". Описа агента като мното любезен и съобразителен, а работата му като перфектна. Предварително е била информирана за условията във фирма МИРЕЛА. Разговаряли са подробно за нейните изисквания и е впечатлена, че колегата се е съобразявал изцяло с тях. Няма забележки както към работата на агента, така и към фирмата. Благодарна е на колегата и подчерта, че платеното възнаграждение отговаря на качеството на предлаганата услуга.
гр. София
Дата: 07.11.2014 г.

Клиентът г-жа Ралица Димитрова е очарована от работата на агент Иван Каменов (офис "Патриарх Евтимий") и сподели, че това се дължи на неговата коректност, съобразителност и активно участие в работния процес. С професионалната помощ на агента са намерили наемател само за един ден и това е направило изключително впечатление на клиента. Г-н Каменов е предложил своята помощ при евентуални проблеми с наемателите или такива, свързани с неясни части от договора. Клиентката има положително мнение за организацията във фирма МИРЕЛА, за подхода на работа и най-вече за изключително бързите и същевременно качествени резултати. С удоволствие би работила отново с нас, защото сме оправдали всички нейни очаквания.
гр. София
Дата: 27.10.2014 г.

Клиентът г-н Пейман Рахнамаей е с добри впечатления от работата на агент Иван Каменов (офис „Патриарх Евтимий”) и подчерта, че комуникацията между тях е била бърза, но качествена. Очарован е от организацията и обслужването във фирма МИРЕЛА. Сподели също така, че е видял офертата в чужд сайт, но колегата му е оказал нужното съдействие и му е предоставил необходимата информация, която пряко го засягала. Няма забележки или препоръки. С помощта на агента всичко е приключило успешно.
гр. София
Дата: 16.10.2014 г.