Аделина Къндева

Агент недвижими имоти, Наеми София

5.0
38 отзива
Тел.: 0883940036
Адрес: гр. София, 1142, бул. "Васил Левски" № 1А
Професионални качества:
  • Над 10 г. опит в брокерската дейност
  • Печелил приза за най-успешен агент на Мирела и Партньори
  • Притежава голям брой референции от клиенти
  • Обслужва сделки с наеми
  • Специалист в наемите
  • Специализиран в наемите на апартаменти
  • Специализиран в наемите на апартаменти и къщи
  • Специализиран в наемите на офиси и търговски площи
  • Владее английски и руски езици

Аделина Къндева e агент на недвижими имоти в Офис "НАЕМИ" - гр. София.

Родена е в гр. София. Завършила е Университета за национално и световно стопанство – гр. София със специалност “Финанси”.
Има предишен опит в сферата на счетоводството.
Работи в сферата на недвижимите имоти от 1999 г.
Започва работа в МИРЕЛА през април 2004 г. Обслужва приоритетно сделки с наеми на жилищни имоти и търговски площи в град София.

Владее английски и руски език.

Зодия: Стрелец

Вижте всички оферти на Аделина Къндева: Продажби Наеми Заявки от купувачи Заявки от наематели

Местоположение на офиса

Форма за контакт


Румен Нинов, София
20.03.2024
Аделина Къндева е отличен професионалист, точна, коректна, компетентна и делова. Работата с нея е лека, приятна и пести време. Винаги е в адекватен приветлив външен вид.
Милослав Влахов, София
02.11.2023
Аделина Къндева е изключителна. Най-накрая попаднах на компетентен професионалист, който чудесно разбира работата си, много е ефикасна, проактивна и със страхотен усмихнат характер ! Горещо препроъчвам !
Светлана Стоянова, София
30.06.2023
Огромна благодарност на Аделина Къндева за изключително професионалното и коректно отношение. Тя е много компетентна, точна и организирана в работата си, и също внимателна и отзивчива. За втори път се обръщам към нея за съдействие при отдаване на жилище под наем и отново съм впечатлена от бързата и точна преценка и решаване на въпроса. Сърдечно благодаря и успех!
Неда Велева, София
02.06.2023
Аделина Къндева е изключителен професионалист. Подходи с разбиране, съдейства за бързото намиране на подходящото жилище и сключване на сделката. Много рядко се среща човек, който да те накара да се почувстваш сякаш сте от един отбор. Едно огромно благодаря за всичките усилия!
Неда Велева, София
02.06.2023
Аделина Къндева е истински професионалист. Чисто чудо беше, че попаднахме на нея. Подходи с разбиране и буквално за часове помогна да намерим подходящото жилище и да сключим сделката. Човек, който си разбира от работата и ти вдъхва доверие. Огромно благодаря за усилията!
Елица Димитрова, София
13.01.2023
Благодаря на Аделина Къндева за помощта в избора на най-подходящият имот под наем за мен. Изключително доволна останах! Успех!
Румяна Хаджикостова, София
04.11.2022
Професионално отношение, за втори път работя с Аделина Къндева.
Lexander Gonzalez Cabrera, Sofia
10.10.2022
I received a good service from Adelina Kandeva the broker of the apartment. She answered all my questions and provided me a good overview of the property. Also She fixed the signing of the contract with the owner very quickly.
Светлана Стоянова, София
01.09.2022
Аделина Къндева е изключително добър професионалист. Много компетентна, точна, коректна, внимателна и отзивчива. Благодаря сърдечно.
Румен Нинов, София
18.04.2022
Агентът, който ни обслужва са казва Аделина Къндева. Нямаме забележки по отношение на нейната работа. Тя е професионалист, който разбира това, което върши, точна е и държи на думата си. Отзивчива е и върши необходимото за гладкото протичане на процеса до осъществяване на сделката. Тя е специалистката, на която имаме доверие, която отдавна препоръчваме на свои близки и познати и която отново ще потърсим за бъдещи сделки.
Костадин, София
16.02.2022
Аделина, е страхотен професионалист и на първо място човек. Сърдечно благодаря!!!
Elena Roxana Nastase, Sofia
09.11.2021
Adelina is great professional - efficient, honest and very knowledgeable. Highly recommend her.
Петко Стоянов, София
23.06.2021
Изключително професионално и коректно отношение от брокер Аделина Къндева. Намери подходящ клиент само в рамките на няколко дена. И друг път съм работил с нея и мога да потвърдя че всеки път съм получавал подобно отношение и резултати. Оставам лоялен към Мирела и брокер Аделина Къндева!
Борян Андреев, София
28.04.2021
Горещо препоръчвам Аделина Кънева! Компетентен, организиран професионалист.
Георги Ангелов, Шумен
22.02.2021
Препоръчвам Аделина Къндева. Доказан професионалист; много точно и коректно отношение към клиента. Бихме работили отново с нея.
Иван Илиев Евтимов, Русе
28.12.2020
Бях обслужен от г-жа Аделина Къндева. Не бях никога така добре, дързо и своевременно информиран и обслужен, във връзка с отдаване на жилището ни под наем. С вашата фирма винаги се е работило на необходимото ниво. За работата на вашия агент поставям оценка 10 по десетобалната скала.
Веселин Тотев, София
24.11.2020
Разбират си от работата.
Валерия, София
24.09.2020
Добрый день! Я работала с брокером Аделиной К. Мы с ней провели только один осмотр, но тем не менее, в последующие 2 недели после осмотра у меня возникало много вопросов по поводу вопросной квартиры. Аделина мне отвечала на все вопросы по вайберу, что является для меня самым удобным методом коммуникации. Было удобно, что не требовалось постоянно звонить. Необходимая информация предоставлялась в приемлемые сроки и мне не приходилось о себе напоминать. Хочу поблагодарить Аделину за работу и порекомендовать ее как очень хорошего брокера.
Елена Василева Михайлова, София
27.07.2020
Изключително добър професионалист. Много внимателна и отзивчива. Харесвам агенция Мирела заради Аделина!
Max Kirhenshtein, Riga, Latvia
14.06.2019
Received fast reply into requests. Found two flats fast and signed contracts.
Огнян Дамянов, София
22.04.2019
Агентът бързо и точно разбра и реализира моите имотни потребности.
Боряна Мусева, София
05.04.2019
Аделина Кънева е много компетентна, познава добре пазара и работи отлично с клиентите. Има търпение, разбиране и меки умения, които й позволяват да спечели доверието на хората, с които говори. Тя честна и добросъвестна.
Vincent LE TOUX, Sofia
13.03.2019
Adelina did a great job!
Огнян Дамянов, София
01.11.2018
Доволен съм от работата на Аделина Къндева, която пое и успешно изпълни една изключително сложна поръчка.
Пламен Петков, гр. София
22.08.2018
Имах няколко момента на контакт с агенция Мирела през изминалите пет години за покупка на жилища, но останах разочарован. Миналата година се надявах чрез агенцията да отдам под наем апартамент, но също се разочаровах.Чаках около пет месеца резултат и при онлайн проверка за интерес към имота ми се оказа,че обявата ми я няма публикувана нито в сайта на Мирела, нито в imot.bg. За какво говори подобно безотговорно отношение? Тя беше публикувана, но кога е свалена така и не съм разбрал, а през това време аз си чакам Мирела да съдейства за отдаване на имота ми. След няколко гневни e-mail а до агенцията разобличавайки това некоректно поведение аз получих отговор на електронната си поща,че друг агент ще се занимава с имота ми. Това беше Аделина Кандева.Много скоро въпросната госпожа ми се обади по телефона като ме увери, че е намерила наемател и предложи да преговорим условията по договора.Аз не очаквах такава светкавична реакция от нея, но се оказа че насреща имам работа с изключително компетентен и отговорен професионалист.В този момент аз не бях в България, но за сметка на това г-жа Кандева успя да уреди всички формалности по отдаването на имота ми с минимално мое участие, като това стана в рамките на няколко часа, а скоро и получих и сумата по наема в обявената от мен банкова сметка. Всичко беше уредено извънредно бързо от нея и без да се налага наемателя да чака моето идване в София.В средата на месец август тази година аз потърсих същия брокер за съдействие за отдаване под наем на друг мой имот. Още от разговора ми с нея по телефона тя остави в мен чувството,че е съвсем наясно с моментната ситуация на имотния пазар в района, за който говорех и ми даде веднага да разбера какви са прогнозните наемите там без предварително да съм и споменавал, къде е моят имот. Това, мисля си е свидетелство за нейната дълбока компетентност и познаване в детайли на конюнктурата на пазара на недвижими имоти.След седмица или две тя изумително бързо за мен вече бе открила наемател и за втория ми имот, като уреди отново без мое присъствие всички формалности и подписахме договор с новия наемател.Без да владея изкуството на красноречието и гръмките фрази, бих казал, че Аделина Кандева ми съдейства по изключителен начин, изхождайки от професионалния си и личен опит бързо да реализирам изискванията си, като изцяло защити интереса ми.За разлика от повечето брокери на Мирела, с които имах работа (а така също от други агенции) тя не се опита да направя компромис с това, което търсех.Останах изключително доволен и с приятни впечатления от сътрудничеството ми с нея, и съжалявам че не ми се е отдала по-рано възможността да използвам услугите и при покупката на имотите си.Благодаря и за уместните съвети и за помощта и да получа максимума от инвестициите си. Със сигурност тя ще бъде посредника при отдаването ми под наем и на следващия ми имот.Горещо препоръчвам Аделина Кандева на всеки,който търси да наеме или купи недвижим имот и иска да остане с положителен спомен от това.
Даниела Друмева, Александър Друмев, гр. София
02.08.2018
Отлични впечатления от работата на Аделина Къндева. Тя проява висока експертна компетентност при огледа на имота за отдаване под наем. Умее лаконично и ненатрапливо да изтъкне обобщено становище за състоянието на имота и обективни препоръки за подобрения и подходи при осъществяване на сделката. Винаги е много точна и прецизна в детайлното изпълнение на професионалните си задължения. Убедени сме, че за в бъдеще ще продължим да работим с нея и да препоръчаме Мирела на наши близки и познати.
Родоп Вълканов, гр. София
30.03.2018
Аделина Къндева действа професионално и отговорно.
Luigi Pesante, Italy
22.01.2018
Adelina is one of the best agent we have had. She is kind, available and she never let us down. We are foreigners, so we needed someone who was able to speak English. We recommend nothing, your services are already great.
Стефан Гергов, гр. Златица
15.11.2017
Ади и Петър - хората си разбират от работата. Любезни, адекватни и отзивчиви. За в бъдеще ако пак ми се наложи на 100 процента отново ще работа с тях!!!
Ивайло Василев, гр. София
25.08.2017
Любезна, компетентна и усмихната. Постигнахме желаната сделка с лекота. Добре и бързо свършена работа. Препоръчвам."Вероника Начевагр. София20.09.2017г."Доволен съм от професионална работа на вашия агент Аделина Къндева. Предоставената от нея информация беше изключително коректна. Ще препоръчам Аделина Къндева на мои познати.
Alexandru Brateanu, România
29.06.2017
Profesional, flexibile, available.
Виктория Търницова, гр. София
22.05.2017
Работя с агенция Мирела не за първи път. Преди няколко години работих с офиса в Младост, но тъй като той вече е закрит, тази година се свързах с офиса на бул. Васил Левски и потърсих г-жа Аделина Къндева, чието име видях на сайта. Искам да изкажа благодарност и удовлетвореност от работата си с нея и професионалното и отношение. С търпение и дипломатичност г-жа Къндева намери наематели за моя имот, каквито исках, като в процеса имаше и трудни моменти, които с нейна помощ преодоляхме.
Петко Стоянов, гр. София
22.05.2017
Редовно използвам услугите на 'Мирела' и брокер Аделина Къндева. Винаги съм бил впечатлен от кратките срокове в които е намирала клиенти. И този път бе намерен наемател само за два дена. Получих компетентно консултиране по всички зададени от мен въпроси. И за в бъдеще ще остана лоялен към 'Мирела' и брокер Аделина Къндева. Благодаря.
Петко Стоянов, гр. София
02.02.2016
Редовно ползвам услугите на "Мирела" и брокера Аделина Къндева. За пореден път бях изключително впечатлен от нейната бърза и компетентна работа. Прояви гъвкавост и професионализъм при организирането на огледите. Изказвам своите най-искрени комплименти за нея и вашата агенция. Оставам ваш лоялен клиент.
Иван Петров, гр. София
02.07.2015
Работата с Аделина Кънева протече много спокойно и отговорно. Надявам се да запазите този дух на работа."Солунка Поповагр. София"Аделина е професионалист. Ще ползвам само нейните услуги за в бъдеще. Ще я препоръчам на моите познати."Здравец Антоновгр. София"Имах възможност да работя с Аделина Къндева и Мелита Дудева. И от двете съм изключително доволен и ги препоръчвам на бъдещи клиенти. Показаха завиден професионализъм, съобразиха се с нашите изисквания и намериха подходящия за нашите условия наемател. Да продължавате да работите все така.
Христо Лазаров, гр. София
30.10.2014
Работя вече по няколко сделки с Аделина и съм безкрайно доволен от начина ѝ на работа и отношението ѝ, като професионалист и човек. Получената информация беше точна и достатъчна. Продължавайте в същия дух.
Петър Тодоров, гр. София
02.04.2013
Изключително съм доволен от работата с агент Аделина Къндева и по-конкретно от нейното професионално отношение при организацията на огледите, полезността на предоставената информация и проявения усет при разговорите с наемодателите. Като резултат се спрях на имот, отговарящ на изискванията ми, и се извърши сделка по наемане в неочаквано кратки срокове.
Валери Каленски, гр. София
24.01.2013
Доволен съм от бързата и професионална работа на вашия агент Аделина Къндева. Впечатлен съм от нейната дипломатичност, бързината и организацията на работата ѝ".