Красимир Дердов

Агент недвижими имоти, гр. Созопол - Регионален офис

4.9
13 отзива
Тел.: 0883940033
Адрес: гр. Созопол, 8130, ул. "Яни Попов" № 7, х-л "Селена"
Професионални качества:
  • Преминал обучения по професията "Брокер"
  • Притежава референции от клиенти
  • Обслужва сделки по покупко-продажби
  • Специализиран в продажбите на ваканционни имоти
  • Владее руски език

Красимир Дердов е агент на недвижими имоти в Офис "Созопол" в гр. Созопол на МИРЕЛА.

Роден е в с. Генерал Инзово, Област Бургас. През 1979 г. завършва Техникум по минна промишленост "Темелко Ненков" - гр. Димитровград, специалност "Минен техник".
Служил е във Военно-морския флот.
Има завършен Курс по английски език в Езиков център "Знание".
Има опит в минната индустрия и в сферата на маркетинга и рекламата.
Работил е в сферата на международната търговия и недвижимите имоти от 1995 г.
В MИРЕЛА започва работа през м. март 2011 година. Обслужва приоритетно сделки по покупко-продажби на имоти на Южното Черноморие.

Зодия: Скорпион

ВЛАДИМИР И НАТАЛИЯ СИВАТСКИ от Русия, купуват ваканционен апартамент в гр. Созопол. Ето какво разказват те за работата си с МИРЕЛА и г-н КРАСИМИР ДЕРДОВ. (ВИДЕО)

Вижте всички оферти на Красимир Дердов: Продажби Наеми Заявки от купувачи

Местоположение на офиса

Форма за контакт


Светлана Марченко, Москва
22.02.2021
Я очень довольна работой с агенством. Вся информация предоставлялась вовремя и в полном об’еме, на все вопросы мы получали профессиональные ответы; в условиях пандемии и ограничения пересечения границ, на достаточно высоком уровне была организована дистанционная работа. Огромное спасибо Красимиру Дердову и Галине Ганчевой за профессионализм и внимание.
АНДРЕЙ НИКОЛАЕВИЧ КОШЕЛЕВ, Belarus
28.09.2020
Krasimir Derdov completed the transaction quickly and very professionally. Krasimir answered questions competently. Despite the fact that due to the Coronavirus we could not come to Bulgaria to carry out the transaction, Krasimir took over all the preparation and implementation work. We are very happy that Krasimir Derdov worked with us!
Даниела Аспарухова, Созопол
12.09.2020
Благодаря на г-н Дердов за отличното обслужване, за съдействието по време и след сделката, за спазването на сроковете, определено бих се възползвала отново от вашите услуги 🙂
Сергей Карпенко, Красноярск
10.09.2020
Высокопрофессиональный, компетентный, тактичный риэлтор, с превосходным чувством юмора, в совершенстве владеющий русским языком.
Павел Манчев, София
18.11.2019
Превъзходна сделка. За 10 дни от първи оглед до нотариален акт! Сърдечни благодарности за готовността, търпението, компетентността и експедитивността на Юлия Ганчева и Красимир Дердов! МИРЕЛА може да се гордее с тях!
Дияна Щерева, Созопол
24.08.2019
Професионално и компетентно отношение към работата. На разположение 24 ч. Любезен и лъчезарен. Предразполага и внушава доверие у клиентите!
Камелия Кузманова, Созопол
22.08.2019
Контактът беше с компетентност, професионализъм и търпение от страна на Красимир Дердов. Голямо преимущество беше и присъствието му на място.
Елена Зарарева, Сандански
17.03.2019
Здравейте, г-н Дердов, Пиша Ви във връзка с обявата на сайта на Мирела за студиото в Созопол: "OFFER NO. 274728, PM 5474 For sale studios, Burgas Region, Sozopol, complex Santa Marina, 32.74 sq.m, € 27 500". Бих желала да получа повече информация за имота. В очакване на Вашия отговор. Благодаря предварително! С уважение, Елена Зарарева
Ира Цекова, гр. София
06.09.2018
Красимир Дердов е агент, който се отличава с висок професионализъм и отлични умения за комуникация. По време на цялата сделка ни беше много полезен.
Цветелина Милева, гр. Кюстендил
21.05.2018
Впечатлена съм от компетентното и адекватно обслужване. Агентът веднага разбра какво търсим и веднага ни насочи към имота, който ни трябва.
Станимир Бойчев, гр. Созопол
18.11.2017
Здравейте! С едно изречение! Вашият агент Красимир Дердов е страхотен брокер! Горещи препоръки!
Сергей Петрович Нестеренко, гр. Тамбов, Русия
10.10.2017
С МИРЕЛОЙ ЗНАКОМ БОЛЬШЕ 7 ЛЕТ И ПРОДОЛЖАЮ -ЕСТЬ АПАРТАМЕНТЫ ДЛЯ КУПЛИ И ПРОДАЖИ.РИЭЛТОРЫ РОЗАЛИНА И КРАСИМИР ОКАЗАЛИ БОЛЬШУЮ ПОМОЩЬ КОНКРЕТНО ПО БЫТОВЫМ ВОПРОСАМ ПРОЖИВАНИЯ В БОЛГАРИИ.МНОГО БЛАГОДАРЯ! (ПОМОГАЮТ МНЕ ПО ИЗУЧЕНИЮ БОЛГАРСКОГО ЯЗЫКА)
Виден Петков, гр. Стара Загора
22.08.2017
Благодарности на Красимир Дердов за любезното и компетентно отношение и съвети по време на всички направени огледи. Благодарение на неговото съдействие и координиране между продавач и купувач, сделката приключи в рамките на по-малко от една седмица, без никакви проблеми. Всички документи бяха надлежно и компетентно подготвени. Бях приятно изненадан, че при закупуването на имот не се плаща комисионна от купувача.