Начало
Бележник ()

МИРЕЛА: АГЕНТИ

гр. Созопол - Регионален офис

Красимир Дердов
Агент недвижими имоти
Тел.: 02 9812345; 0895525900
Адрес: гр. Созопол, 8130, ул. "Яни Попов" № 7, х-л "Селена"
Професионални качества:
  • Преминал обучения по професията "Брокер"
  • Притежава референции от клиенти
  • Обслужва сделки по покупко-продажби
  • Специализиран в продажбите на ваканционни имоти
  • Владее руски език

Красимир Дердов е агент на недвижими имоти в Офис "Созопол" в гр. Созопол на МИРЕЛА.

Роден е в с. Генерал Инзово, Област Бургас. През 1979 г. завършва Техникум по минна промишленост "Темелко Ненков" - гр. Димитровград, специалност "Минен техник".
Служил е във Военно-морския флот.
Има завършен Курс по английски език в Езиков център "Знание".
Има опит в минната индустрия и в сферата на маркетинга и рекламата.
Работил е в сферата на международната търговия и недвижимите имоти от 1995 г.
В MИРЕЛА започва работа през м. март 2011 година. Обслужва приоритетно сделки по покупко-продажби на имоти на Южното Черноморие.

Зодия: Скорпион

ВЛАДИМИР И НАТАЛИЯ СИВАТСКИ от Русия, купуват ваканционен апартамент в гр. Созопол. Ето какво разказват те за работата си с МИРЕЛА и г-н КРАСИМИР ДЕРДОВ. (ВИДЕО)

Вижте всички оферти на Красимир Дердов: Продажби Заявки от купувачи

Местоположение на офиса

Форма за контакт


РЕФЕРЕНЦИИ ОТ КЛИЕНТИ

Впечатлена съм от компетентното и адекватно обслужване. Агентът веднага разбра какво търсим и веднага ни насочи към имота, който ни трябва.

Цветелина Милева
гр. Кюстендил
21.05.2018 г.

Здравейте! С едно изречение! Вашият агент Красимир Дердов е страхотен брокер! Горещи препоръки!

Станимир Бойчев
гр. Созопол
18.11.2017 г.

С МИРЕЛОЙ ЗНАКОМ БОЛЬШЕ 7 ЛЕТ И ПРОДОЛЖАЮ -ЕСТЬ АПАРТАМЕНТЫ ДЛЯ КУПЛИ И ПРОДАЖИ.РИЭЛТОРЫ РОЗАЛИНА И КРАСИМИР ОКАЗАЛИ БОЛЬШУЮ ПОМОЩЬ КОНКРЕТНО ПО БЫТОВЫМ ВОПРОСАМ ПРОЖИВАНИЯ В БОЛГАРИИ.

МНОГО БЛАГОДАРЯ! (ПОМОГАЮТ МНЕ ПО ИЗУЧЕНИЮ БОЛГАРСКОГО ЯЗЫКА)

Сергей Петрович Нестеренко
гр. Тамбов, Русия
10.10.2017 г.

"Благодарности на Красимир Дердов за любезното и компетентно отношение и съвети по време на всички направени огледи. Благодарение на неговото съдействие и координиране между продавач и купувач, сделката приключи в рамките на по-малко от една седмица, без никакви проблеми. Всички документи бяха надлежно и компетентно подготвени. Бях приятно изненадан, че при закупуването на имот не се плаща комисионна от купувача."

Виден Петков
гр. Стара Загора
22.08.2017 г.

ОТЗИВИ ОТ РАБОТАТА НА Г-Н КРАСИМИР ДЕРДОВ

"Агентът показа вещина и компетентност, познава правната и нормативна уредба, проявява дипломатичност и гъвкавост при възникналите проблеми. Убедено давам висока оценка на работата му."

Анастас Стоянов Петров
гр. София
10.03.2017 г.

(Мнения и впечатления от работата на г-н Дердов, събрани чрез текущ вътрешен мониторинг от отдел "Обслужване на клиенти" към Централен офис на МИРЕЛА - гр. София)

Клиентът г-жа Галина Митева е доволна от работата на агент Красимир Дердов (офис „Созопол”). Допълни, че колегата ѝ е показал голям брой имоти, които отговарят на нейните изисквания. Огледите са преминали нормално, агентът е отговорил изчерпателно на всичките ѝ въпроси, предварително я е запознал с условията ни на работа във фирма МИРЕЛА, предоставил ѝ е полезна информация относно състоянието на жилищата. Имала е възможност за оглед само в неделя, а колегата изцяло се е съобразил с този факт, за което г-жа Митева му е много благодарна. Поддържат непрекъсната комуникация, а г-н Дердов ѝ изпраща различни предложения по електронната поща. Няма забележки или препоръки.
гр. София
Дата: 31.03.2015 г.

Клиентът г-жа Веселина Владимирова е с положително впечатление както от агента Красимир Дердов (офис "Созопол"), така и от неговия подход на работа. Сподели, че колегата е свършил блестяща работа, като е подхождал с професионализъм и голямо старание. Организацията е била перфектна и г-жа Владимирова смята, че е попаднала на точното място и на точния човек. Изрази своята благодарност към агента и подчерта, че е очарована от неговото отношение, вниманието, което демонстрира, а също така и от лекотата, с която си върши работата. Клиентът допълни, че г-н Дердов е свършил чудесно своята работа, като доказателство за това е фактът, че още след втория оглед е останала очарована от предлагания имот. Вярва, че точно той е това, което търси. Предварително е била запозната с условията на работа във фирма МИРЕЛА. Няма забележки или препоръки.
гр. София
Дата: 10.12.2014 г.

Клиентът г-жа Веселина Владимирова е с изключително положително мнение за работата и подхода на агент Красимир Дердов (офис „Созопол”). По нейни думи колегата е свършил блестяща работа, като е подхождал с професионализъм и старание. Организацията е била перфектна и г-жа Владимирова смята, че е попаднала на точното място и точния човек. Изрази благодарност към агента и подчерта, че е впечатлена от отношението му, лекотата, с която си върши работата и вниманието, което демонстрира. Още на втория оглед г-жа Владимирова е останала очарована от имота, който ѝ е бил предложен. Като допълни, че отговаря на нейното търсене. Предварително е била запозната с условията и процеса на работа във фирма МИРЕЛА. Няма забележки или препоръки.
гр. София
Дата: 25.11.2014 г.