Карта
Бележник ()

Красимир Дердов

Агент недвижими имоти, гр. Созопол - Регионален офис

4.9
11 отзива
Тел.: 0883940033
Адрес: гр. Созопол, 8130, ул. "Яни Попов" № 7, х-л "Селена"
Професионални качества:
  • Преминал обучения по професията "Брокер"
  • Притежава референции от клиенти
  • Обслужва сделки по покупко-продажби
  • Специализиран в продажбите на ваканционни имоти
  • Владее руски език

Красимир Дердов е агент на недвижими имоти в Офис "Созопол" в гр. Созопол на МИРЕЛА.

Роден е в с. Генерал Инзово, Област Бургас. През 1979 г. завършва Техникум по минна промишленост "Темелко Ненков" - гр. Димитровград, специалност "Минен техник".
Служил е във Военно-морския флот.
Има завършен Курс по английски език в Езиков център "Знание".
Има опит в минната индустрия и в сферата на маркетинга и рекламата.
Работил е в сферата на международната търговия и недвижимите имоти от 1995 г.
В MИРЕЛА започва работа през м. март 2011 година. Обслужва приоритетно сделки по покупко-продажби на имоти на Южното Черноморие.

Зодия: Скорпион

ВЛАДИМИР И НАТАЛИЯ СИВАТСКИ от Русия, купуват ваканционен апартамент в гр. Созопол. Ето какво разказват те за работата си с МИРЕЛА и г-н КРАСИМИР ДЕРДОВ. (ВИДЕО)

Вижте всички оферти на Красимир Дердов: Продажби Наеми Заявки от купувачи

Местоположение на офиса

Форма за контакт


Даниела Аспарухова, Созопол
12.09.2020
Благодаря на г-н Дердов за отличното обслужване, за съдействието по време и след сделката, за спазването на сроковете, определено бих се възползвала отново от вашите услуги 🙂
Сергей Карпенко, Красноярск
10.09.2020
Высокопрофессиональный, компетентный, тактичный риэлтор, с превосходным чувством юмора, в совершенстве владеющий русским языком.
Павел Манчев, София
18.11.2019
Превъзходна сделка. За 10 дни от първи оглед до нотариален акт! Сърдечни благодарности за готовността, търпението, компетентността и експедитивността на Юлия Ганчева и Красимир Дердов! МИРЕЛА може да се гордее с тях!
Дияна Щерева, Созопол
24.08.2019
Професионално и компетентно отношение към работата. На разположение 24 ч. Любезен и лъчезарен. Предразполага и внушава доверие у клиентите!
Камелия Кузманова, Созопол
22.08.2019
Контактът беше с компетентност, професионализъм и търпение от страна на Красимир Дердов. Голямо преимущество беше и присъствието му на място.
Елена Зарарева, Сандански
17.03.2019
Здравейте, г-н Дердов, Пиша Ви във връзка с обявата на сайта на Мирела за студиото в Созопол: "OFFER NO. 274728, PM 5474 For sale studios, Burgas Region, Sozopol, complex Santa Marina, 32.74 sq.m, € 27 500". Бих желала да получа повече информация за имота. В очакване на Вашия отговор. Благодаря предварително! С уважение, Елена Зарарева
Ира Цекова, гр. София
06.09.2018
Красимир Дердов е агент, който се отличава с висок професионализъм и отлични умения за комуникация. По време на цялата сделка ни беше много полезен.
Цветелина Милева, гр. Кюстендил
21.05.2018
Впечатлена съм от компетентното и адекватно обслужване. Агентът веднага разбра какво търсим и веднага ни насочи към имота, който ни трябва.
Станимир Бойчев, гр. Созопол
18.11.2017
Здравейте! С едно изречение! Вашият агент Красимир Дердов е страхотен брокер! Горещи препоръки!
Сергей Петрович Нестеренко, гр. Тамбов, Русия
10.10.2017
С МИРЕЛОЙ ЗНАКОМ БОЛЬШЕ 7 ЛЕТ И ПРОДОЛЖАЮ -ЕСТЬ АПАРТАМЕНТЫ ДЛЯ КУПЛИ И ПРОДАЖИ.РИЭЛТОРЫ РОЗАЛИНА И КРАСИМИР ОКАЗАЛИ БОЛЬШУЮ ПОМОЩЬ КОНКРЕТНО ПО БЫТОВЫМ ВОПРОСАМ ПРОЖИВАНИЯ В БОЛГАРИИ.МНОГО БЛАГОДАРЯ! (ПОМОГАЮТ МНЕ ПО ИЗУЧЕНИЮ БОЛГАРСКОГО ЯЗЫКА)
Виден Петков, гр. Стара Загора
22.08.2017
Благодарности на Красимир Дердов за любезното и компетентно отношение и съвети по време на всички направени огледи. Благодарение на неговото съдействие и координиране между продавач и купувач, сделката приключи в рамките на по-малко от една седмица, без никакви проблеми. Всички документи бяха надлежно и компетентно подготвени. Бях приятно изненадан, че при закупуването на имот не се плаща комисионна от купувача.