Начало
Бележник ()

МИРЕЛА: АГЕНТИ

Офис София Център

Бистра Димитрова
Агент недвижими имоти
Тел.: 02 9812345; 0895525901
Адрес: бул. "Патриарх Евтимий" № 98, София, 1463
Професионални качества:
  • Агент ТОП 10 на Мирела и Партньори
  • Агент с висока ефективност в продажбите през 2017 г.
  • Над 10 г. опит в брокерската дейност
  • Специализиран в продажбите на апартаменти
  • Консултант жилищно крeдитиране

Бистра Димитрова е агент в Офис София Център на МИРЕЛА.

Родена е в село Бреница, общ. "Кнежа".
Завършва Университет по архитектура, строителство и геодезия (тогава "ВИАС") със специалност "Водоснабдяване и канализация - мрежи и съоръжения".
Има 9-годишен стаж в поддържане и проектиране на ВиК съоръжения в София окръг.
Работи в сферата на недвижимите имоти от 1995 г.
Става част от екипа на МИРЕЛА през м. май 2000 г. Организира сделки по покупко-продажби и наеми на жилищни имоти и търговски площи. Работи главно в кв. "Лозенец " и Централната част на София.
Бистра получава отличие за най-успешен агент на МИРЕЛА през 1-во тримесечие на 2013 г.

Зодия: Стрелец

Вижте всички оферти на Бистра Димитрова: Продажби Наеми Заявки от купувачи

Местоположение на офиса

Форма за контакт


РЕФЕРЕНЦИИ ОТ КЛИЕНТИ

Професионализъм и отзивчивост. Ще препоръчам агента си и агенцията със сигурност.

Kристина Боева
гр. София
20.06.2018 г.

Работя за втори път с г-жа Бистра Димитрова и отново съм изключително доволна от нея и "Мирела" като цяло. При необходимост отново бих се доверила на тях.

Мариана Атанасова
гр. София
31.08.2017 г.

"Запознах се с г-жа Бистра Димитрова, когато посетих за първи път офиса на МИРЕЛА на бул. "Патриарх Евтимий" в гр. София. Опитна, любезна и мила, но всичко в определените граници на нашата комуникация. Важно за мен беше спокойствието й като стил на работа и ненатрапчивото й поведение. Благодаря Бистра!"

Ива Инковова
гр. София (живее в Прага)
21.09.2015 г.

„Работих с г-жа Бистра Димитрова и съм изключително доволна от съдействието, което ни оказа при закупуването на имот в гр. София. Пожелавам ѝ успехи и да е все така търпелива и внимателна с клиентите. С риск да прозвучи смешно, но една от причините да избера МИРЕЛА, въпреки че няколко фирми предлагаха имота, който ме интересуваше, е, че имам позната, която се казва Мирела и е много позитивен и ведър човек. Реших, че с този избор, базиран на съвпадението в имената, ще имам късмет.”

Мариана Апостолова Атанасова
гр. Бургас
04.12.2014

Благодарствено писмо
До
г-н Мирослав Христов, Управител “Мирела” ЕООД
г-жа Бистра Димитрова, агент Офис "Витоша"

"Здравейте!
Бих искал да изразя своята и на съпругата ми удовлетвореност от отношението и професионализма на вашия агент - Бистра Димитрова. През месец септември направихме онлайн заявка за оглед на предлаган от вас имот (много добра идея за 1.5% комисионна). Независимо от факта, че въпросното жилище не ни допадна, Бистра подходи много инициативно и в продължение на 50 дни подбираше редовно близки до нашето желание оферти. По време на огледите поведението ѝ беше адекватно и ненатрапчиво и с всяка следваща оферта прецизираше предлаганите за оглед жилища.
Въпреки че случайно закупихме жилище чрез друг агент и в друг район, искаме да изкажем благодарност към Бистра Димитрова и да пожелаем на агенцията много успехи!"

Петя и Димитър Желеви,

ОТЗИВИ ОТ РАБОТАТА НА Г-ЖА БИСТРА ДИМИТРОВА

(Мнения и впечатления от работата на г-жа Димитрова, събрани чрез текущ вътрешен мониторинг от отдел "Обслужване на клиенти" към Централен офис на МИРЕЛА - гр. София)

Клиентът г-жа Виолета Паунова е с добро впечатление от работата на агент Бистра Димитрова (офис „Патриарх Евтимий”). Били са заедно на един оглед, който е преминал спокойно и без проблеми. Колегата подробно я е запознала с условията ни на работа, а също така ѝ е предоставила полезна информация относно нужната документация. Комуникацията между тях продължава. Няма забележки или препоръки.
гр. София
Дата: 30.04.2015 г.

Клиентът г-жа Поли Тодорова е доволна от работата на агент Бистра Димитрова (офис "Васил Левски"). Комуникацията между тях продължава, като колегата ѝ изпраща подходящи оферти по електронната поща и организира качествени огледи на различни имоти, които отговарят на нейното търсене. Организацията е била на нужното ниво. Агентът напълно се е съобразявал с нейните ангажименти и свободно време. Поддържат непрекъсната връзка помежду си и имат добри взаимоотношения. Колегата изчерпателно е отговорила на всички нейни въпроси и винаги е съдействала при нужда. Предоставила ѝ е полезна и важна информация. Г-жа Тодорова предварително е била запозната с условията и процеса на работа във фирма МИРЕЛА. Надява се на бъдещ положителен резултат.
гр. София
Дата: 02.04.2015 г.

Клиентът г-н Радослав Ганов е с положително впечатление от работата на агент Бистра Димитрова (офис „Васил Левски”). Досега са били заедно на няколко огледа, които са преминали без проблеми. Доволен е, защото колегата изцяло се е съобразявала с неговите ангажименти и свободно време. Допълни, че е бил на командировка, а г-жа Димитрова търпеливо го е изчакала, като през това време му е намерила подходящи имоти, които отговарят на неговото търсене. Комуникацията между тях продължава. Поддържат непрекъсната връзка с колегата, като тя непрекъснато му изпраща оферти по електронната поща. Получил е подробна информация относно разгледаните жилища, а агентът е отговорил на всички негови въпроси, като г-жа Димитрова винаги е била на разположение при нужда от съдействие. Предварително е бил запознат с условията и необходимата документация. Няма забележки.
гр. София
Дата: 30.03.2015 г.

Клиентът г-н Пламен Петков е с положително впечатление от работата на агент Бистра Димитрова (офис „Васил Левски”). Все още не е взел окончателно решение относно разгледания имот и получава различни предложения по електронната поща, които отговарят на неговото търсене. До този момент няма забележки. Допълни, че колегата коректно си изпълнява професионалните задължения, като предварително го е запознала с условията, процеса на работа и нужната документация. Синът на г-н Петков, който е бил на огледа, също сподели, че е доволен от организацията и отношението на агента. Всичко е било изцяло съобразено със свободното му време. Комуникацията между тях продължава.
гр. София
Дата: 24.03.2015 г.

Клиентът г-жа Петя Вандова е доволна от работата на агент Бистра Димитрова (офис „Васил Левски”). Огледът е преминал спокойно и без проблеми. Колегата напълно се е съобразявала с нейното свободно време. Предварително е била запозната с условията, документацията и процеса на работата във фирма МИРЕЛА. Подчерта, че допълнително ще се информира относно документите, когато ги прочете. Няма забележки или препоръки. Комуникацията между тях продължава.
гр. София
Дата: 17.03.2015 г.

Клиентът г-жа Мариана Колева е с добро впечатление от работата на агент Бистра Димитрова (офис „Васил Левски”). Огледът е бил организиран бързо и е преминал без проблеми. Сподели също така, че подробно е била запозната с условията ни на работа, както и с протокола за оглед, като е била уведомена предварително за него още по телефона. Комуникацията между тях продължава. Няма забележки или препоръки.
гр. София
Дата: 10.02.2015 г.

Клиентът г-н Георги Михов е доволен от работата на агент Бистра Димитрова (офис "Васил Левски"). Огледът е преминал добре и без проблеми. Г-н Михов подчерта, че колегата е наистина изключителен професионалист и заслужава по-висока премия. Предстои им подписване на договор. Подробно е запознат с условията във фирма МИРЕЛА. Радостен е, че толкова бързо е успял да намери подходящ имот. Пожелава много успехи, както на г-жа Димитрова, така и на агенцията.
гр. София
Дата: 09.02.2015 г.

Клиентът г-н Николай Димитров е доволен от работата на агент Бистра Димитрова (офис „Васил Левски“) и подчерта, че е очарован е от нейния професионализъм. Огледът е преминал без проблеми, харесал е жилището, но не го устройва цената му. Колегата подробно го е запознала с условията и процеса на работа във фирма МИРЕЛА. Няма забележки и продължа комуникацията си с агент Димитрова.
гр. София
Дата: 28.01.2015 г.

Клиентът г-н Венцислав Йорданов е с много добро впечатление от работата на агент Бистра Димитрова (офис „Васил Левски“). Били са заедно на един оглед, който е организиран много бързо и е протекъл без проблеми. Г-н Йорданов търси апартамент за своята приятелка и се надява, че тя скоро ще избере някое от предложените жилища. Запознат е с условията ни на работа, но не и със стъпките при евентуална сделка, защото на този етап за него са важни само огледите. Комуникацията им с агента продължава и г-н Йорданов няма забележки.
гр. София
Дата: 27.01.2015 г.

Клиентът г-жа Цветанка Хубанова е с положително впечатление от работата на агент Бистра Димитрова. Не е имало проблеми по време на огледа и всичко е преминало изключително спокойно. Очарована е от отношението на колегата. Агентът предварително я е запознал с условията и процеса на работа във фирма МИРЕЛА. С удоволствие ще продължи работата си с г-жа Димитрова. Няма никакви забележки или препоръки.
гр. София
Дата: 16.01.2015 г.

Клиентът г-жа Ненова е доволна от работата на агент Бистра Димитрова (офис "Васил Левски"), като подчерта, че колегата е мила и спокойна жена, която разбира от работата си. Огледът е преминал спокойно и без проблеми. Посетили са апартамента още веднъж и в момента клиентът се колебае дали да вземе този имот, или да продължи с търсенето на нещо по-подходящо, но при всички случаи с агент Бистра Димитрова. Колегата подробно е запознала г-жа Ненова с условията и процеса на работа във фирма МИРЕЛА. При евентуално крайно решение знае, че винаги може да се обърне към г-жа Димитрова за съдействие. Няма забележки или препоръки.
гр. София
Дата: 14.01.2015 г.

Клиентът г-н Николай Сайков е с добро впечатление от протичането на огледа и от цялостната организация във фирма МИРЕЛА. Очарован е от професионалните съвети, коректното мнение и добрата работа на агент Бистра Димитрова (офис „Васил Левски”). Подчерта, че колегата предварително го е запознала с всякаква информация, която пряко го е засягала и е била важна за него. Г-жа Димитрова винаги е била на разположение при нужда от съдействие. Агентът се е съобразявал изцяло със свободното време на г-н Сайков и не е имало никакви проблеми по време на огледа. Все още не е взел окончателно решение, но поддържат непрекъсната комуникация и имат уговорка да се чуят при подходяща оферта.
гр. София
Дата: 05.12.2014 г.

Клиентът г-жа Даниела Минева е доволна от работата на г-жа Бистра Димитрова (офис „Васил Левски”), като подчерта, че тя е страхотен агент и доказан професионалист. Цялостният процес на работа е преминал изключително спокойно, гладко и без проблеми. Бързо и ползотворно са приключили съвместната си работа, а резултатите са били отлични. Описа колегата като коректна и съобразителна и с удоволствие би работила отново с фирма МИРЕЛА.
гр. София
Дата: 05.12.2014 г.

Клиентът г-жа Райна Кузманова и друг път е работила успешно с агент Бистра Димитрова (офис "Васил Левски"). За пореден път се е убедила в нейното професионално отношение и коректния ѝ подход към работния процес. Намира я за изключително добър професионалист и затова отново се е обърнала към нея за съдействие. Поддържат непрекъсната комуникация и обсъждат различни оферти, като по този начин г-жа Кузманова добива ясна представа за състоянието на различните имоти. Огледите протичат спокойно, коректно и без проблеми. Надява се, че и за в бъдеще ще бъде така. Няма забележки към организацията или процеса на работа, защото колегата се е съобразявала изцяло с нейното свободно време. Винаги е била на разположение за допълнителни въпроси. Комуникацията между тях продължава.
гр. София
Дата: 05.11.2014 г.

Клиентът г-жа Дафина Григорова е доволна от работата, отношението и подхода на агент Бистра Димитрова (офис "Васил Левски"). Съвсем скоро са имали оглед заедно, който е преминал спокойно и без проблеми. Организацията е била на ниво. Работата им заедно продължава, поддържат добра комуникация, клиентката редовно получава оферти по електронната поща, които отговарят на нейните изисквания. Надява се на бъдещ положителен резултат.
гр. София
Дата: 03.11.2014 г.

Клиентът г-жа Калина Андонова е очарована от работата на г-жа Бистра Димитрова (офис „Васил Левски”). Тя е най-успешният агент на МИРЕЛА през първото тримесечие на 2013 г. Колегата е била много внимателна, съобразителна и коректна. Според клиента процесът на работа върви изключително успешно и между тях има разбирателство, което ще доведе до положителен краен резултат. Предложенията, които агентът е изпращал, са отговаряли на изискванията на г-жа Андонова. Огледите са протичали бързо и информативно, в удобно за клиента време. Няма забележки или препоръки. Комуникацията между тях продължава.
гр. София
Дата: 10.10.2014 г.