Начало
Бележник ()

МИРЕЛА: АГЕНТИ

Офис "Екзарх Йосиф" - гр. Варна

Иванка Лазарова
Агент недвижими имоти
Тел.: 052 600675; 0895525907
Адрес: гр. Варна, 9000, ул. "27-ми юли" 1
Професионални качества:
  • Притежава Свидетелство за III-та степен професионална квалификация
  • Агент ТОП 10 на Мирела и Партньори
  • С дългогодишен опит в сферата на недвижимите имоти
  • Притежава голям брой референции от клиенти
  • Владее руски език

Иванка Лазарова е агент в Офис "Екзарх Йосиф" - гр. Варна.
Родена е в с. Старо Оряхово, Варненска област. През 1984 г. завършва X ЕСПУ "Антон Страшимиров" в град Варна.

Преди да избере професията „брокер на недвижими имоти” Иванка Лазарова е работила в сферата на търговията като управител на търговски обекти.
Започва работа в МИРЕЛА през юни 2009 г. Работи успешно както по сделки за покупко-продажби на жилища, така и при реализирането на парцели, земеделска земя и бизнес имоти.

Ваня печели наградата за най-успешен агент на МИРЕЛА в гр. Варна за 2-ро тримесечие на 2014 г.

Притежава свидетелство за най-високата III-та степен професионална квалификация по професията "Брокер недвижими имоти".

Зодия: Рак

Вижте всички оферти на Иванка Лазарова: Продажби Наеми Заявки от купувачи

Местоположение на офиса

Форма за контакт


РЕФЕРЕНЦИИ ОТ КЛИЕНТИ

Много благодаря за работа ви! Иванка Лазарова беше внимателна, учтива. Огледи на апартаментите бяха проведени в точността на нашите изисквания. Определено ще препоръчаме вашата компания на приятели си.

Наталия Потапова
гр. Варна
30.03.2018

Уважаема агенция"Мирела",
За нас е огромно удоволствие да препоръчаме г-жа Лазарова като агент по недвижими имоти на всеки човек или семейство, които търсят да купят или продадат имот.
Нека не звучи преувеличено, но продажбата на имот може да е стресиращо начинание. Благодарение на професионално отношение на г-жа Лазарова, процесът се разви в правилната посока за нас, а вярваме, че и за купувача също!
Желаем ви здраве, още много успешни сделки и доволни клиенти!

Поздрави,
Женя Алексиева
гр. Варна
07.07.17

"Перфектна тактичност и професионализъм."

Диан Димитров
гр. Левски
07.06.2017 г.

"Много се радвам, че имам възможност да опиша огромната си благодарност към вашата агенция и в частност към Иванка Лазарова. Впечатлена съм от професионализма, спокойствието, коректното отношение и дипломатичност на вашия брокер. Преговорите и сделката са факт, именно благодарение на г-жа Лазарова, позитивното и обективно отношение, парирането на напрежението, човечността, способността за изграждане на доверие са само част от качествата , които ме впечатлиха.
Благодаря ви много, оставам с уважение и надежда за бъдеща работа с Вас."

Христина Христова
гр. Варна
20.03.2017 г.

"Перфектна организация и висока компетентност, изцяло удовлетвори изискванията ни по време на продажбата на имота. Отлично и професионално отношение, комбинирано с висока работна етика и честност! Това са впечатленията ни от Иванка Лазарова - агент недвижими имоти!"

Георги Тошев
гр. Варна
25.10.2016

"Благодарение на професионалния подход и отношение от страна на Ваня Лазарова, успях да се сдобия с имот, за което съм много благодарен. Мисля, че всеки който работи с Ваня ще остане доволен."

Ердал Мустафа
гр. Варна
25.10.2016 г.

"В този бранш, се случват неща, които могат да решат съдбата, щастието и удовлетвореността на един и в повечето случаи на няколко човека.Ваня Лазарова осигури сигурността и успешността на сделката за всички. Това се случи в най-перфектния вариант - купувачът и продавачът бяха доволни и спокойни докрай, защото успя да ни вдъхне доверие, вяра и неподкупност, а сделката бе осъществена в най-кратки срокове и за двете страни, за което аз лично съм й благодарна и възхитена. Изключително впечатлена и очарована съм от професионалния и човешки подход и стил на работа. "

Миглена Иванова
гр. Варна
08.10.2016 г.

„Г-жо Лазарова, Вие сте най-добрият брокер на недвижими имоти, с когото съм работила досега. Вие сте изключителен професионалист и човек с главно „Ч", който влага много усилия, за да удовлетвори нуждите на клиентите си, както и загриженост и лоялност в защита на техните интереси. Благодаря Ви за помощта и усърдието."

Светослава Калчевеа Лазарова
Лондон, Великобритания
02.06.2015 г.

"Очень профессиональный, доброжелательный и коммуникабельный риэлтор. Очень помогла в решении всех вопросов. Огромное спасибо. Буду рекомендовать всем своим знакомым."

Кугучев Владимир
Одесса
25.12.2014 г.

"Изключителна интуиция и професионализъм. Много добра памет, въображение, чувство за хумор и любов към работата. Фин и внимателен човек, асимилира и възпроизвежда. С Ваня се чувствах спокойна и уверена. Ще ми липсват бързите огледи и странните съвпадения. Пожелавам да е здрава...“

Радостина Янева
гр. Варна
30.10.2014 г.

Благодарствено писмо от
г-жа Лариса Акулова, Русия
20.08.2014 г.

Виж файла

„Здравейте!
Искам да изразя огромната си благодарност на агента на агенцията за недвижими имоти МИРЕЛА Иванка Лазарова. На всеки етап от подготовката и покупката ни на имот г-жа Лазарова беше внимателна към нашите молби, подбираше варианти, които биха могли да ни заинтересуват. Винаги коректна, много доброжелателна, винаги на разположение. Отнася се към работата си отговорно и интелигентно. Благодарение на професионалните и човешки качества на Иванка, ние, с пълно доверие към сделката, се сдобихме с дом. ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ! Също така благодарим на колектива на МИРЕЛА за хубавия сайт, където може да се намери всякаква изчерпателна информация, и за коректното отношение към клиентите! Особено сме признателни на сътрудниците в офис "Мария Луиза", гр. Варна - за ясната, бърза работа и доброжелателното отношение.“

С уважение,
семейство Разови
гр. Санкт-Петербург
21.01.2014

„Здравейте!
Искаме да изкажем огромната си благодарност към МИРЕЛА и лично към Вас, Иванка Лазарова, за красивата реклама в сайта и впечатляващото видео, за бързите и пълни отговори на писмата ни и за големия професионализъм!“

С уважение,
Васильева Марина
гр. Санкт Петербург
e-mail: mikhail.mail@yandex.ru
01.07.2013

„Бих искал да изкажа впечатленията си от отличната работа на Иванка Лазарова - агент във фирма Мирела. Тя показа вещина и дипломатичност при представянето на предлагания от мен имот и отговори адекватно на поставените от мен въпроси.
Впечатлен съм от професионализма, грижите и вниманието от нейна страна. През цялото време беше на разположение, винаги отзивчива и любезна, за което най-сърдечно благодаря!!!
За мен е удоволствие да работя с агенция Мирела.“

С уважение,
Стойно Атанасов Минев
гр. Варна
e-mail: stoinominev@abv.bg

"Здравейте, искам да изразя своята благодарност към главния агент на офиса - г-жа Иванка Лазарова - за нейното търпение и старание, както и за професионалния и личен подход, благодарение на които успя да разреши и доведе до край сделката по покупко-продажба на имот/парцел в СО "Планова", гр. Варна.“

С уважение,
Николай Шишманов,
НС Мениджмънт ООД

ОТЗИВИ ОТ РАБОТАТА НА Г-ЖА ИВАНКА ЛАЗАРОВА
(Мнения и впечатления от работата на г-жа Лазарова, събрани чрез текущ вътрешен мониторинг от отдел "Обслужване на клиенти" към Централен офис на МИРЕЛА - гр. София)

Клиентът г-жа Детелина Стоянова е с добро впечатление от агент Иванка Лазарова (офис - Варна - "Мария Луиза"). Подчерта, че няма никакви забележки към колегата, поддържат успешна и непрекъсната комуникация, като обсъждат подробно търсенето на желания имот. Огледите са преминали нормално и спокойно, но все още г-жа Стоянова не е взела окончателно решение. Колегата бързо е организирала огледите, които са били изцяло съобразени със свободното време и ангажиментите на клиента. По думите на г-жа Стоянова агентът коректно си изпълнява професионалните задължения и винаги е на разположение при нужда от съдействие. Надява се, че скоро ще намери подходящ имот. Предварително е била запозната с условията и процеса на работа във фирма МИРЕЛА, както и с цялата необходима документация.
гр. София
Дата: 01.06.2015 г.

Клиентът г-жа Мариана Ангелова е с добро впечатление от работата на агент Иванка Лазарова (офис - Варна - "Мария Луиза"). Сподели, че г-жа Лазарова е много приятен човек и съобразителен агент. Били са заедно на няколко огледа, които са организирани бързо и са преминали без проблеми. Всичко е било според очакванията ѝ. Колегата се е съобразявала изцяло с нейните изисквания, както и със свободното ѝ време. Г-жа Ангелова допълни, че работи и с други агенции, но е най-доволна от комуникацията си с агент Лазарова. Надява се на успешни резултати в най-скоро време. Запозната е с документацията и процеса на работа във фирма МИРЕЛА.
гр. София
Дата: 04.03.2015 г.

Клиентът г-жа Поля Нанова е с добро впечатление както от работата на агент Иванка Лазарова (офис „Мария Луиза”), така и от обслужването във фирма МИРЕЛА. Подчерта, че всичко е било перфектно и бързо е намерила подходящ имот. Огледите са преминали спокойно и според нейните очаквания, а организацията е била на нужното ниво. Агентът се е постарал да няма нищо неясно и процесът на работа да върви гладко. С удоволствие би работила отново с нас.
гр. София
Дата: 11.02.2015 г.

Клиентът г-н Радослав Илиев е доволен от обслужването във фирма МИРЕЛА. Има реализирана сделка с помощта на агент Иванка Лазарова (офис – Варна – „Мария Луиза”) и с удоволствие би работил отново с нас. Впечатлен е от работата, отзивчивостта, старанието и коректното отношение на колегата. Няма никакви оплаквания и изпраща поздрави на агента.
гр. София
Дата: 18.12.2014 г.

Клиентът г-жа Анелия Стратиева е с много добро мнение за агента Иванка Лазарова (офис – Варна – „Мария Луиза”) и сподели, че отново би работила с фирма МИРЕЛА. Цялостният процес на работа е преминал спокойно, коректно, без проблеми и напълно е отговарял на нейните очаквания. Колегата ѝ е предоставила нужната информация, предварително я е запознала с условията и се е постарала всичко да бъде ясно разбрано. Винаги е била на разположение за съдействие и допълнителни въпроси. Г-жа Стратиева подчерта, че в крайна сметка положителните резултати са факт и е доволна, защото точно към това се е стремяла. Има доверие на агента и знае, че може да разчита на нея, за което ѝ е много благодарна. Остава клиентът да получи копие от един документ, за да приключат успешно своите взаимоотношения. Няма забележки или препоръки.
гр. София
Дата: 04.12.2014 г.

Клиентът г-н Георги Семерджиев е доволен от работата на агент Иванка Лазарова (офис - Варна - "Мария Луиза"). До този момент е с много добри впечатления от нея и се надява, че и в бъдеще ще е така. Колегата винаги се е съобразявала с него и неговото свободно време. Г-н Семерджиев подчерта, че Иванка Лазарова е един наистина компетентен агент. Няма забележки към нейната работа и към фирма МИРЕЛА.
гр. София
Дата: 20.11.2014 г.

Клиентът г-н Ивайло Борисов е с добро впечатление от работата на агент Иванка Лазарова (офис - Варна - "Мария Луиза") и няма никакви оплаквания от нея. Огледите са преминали спокойно и без проблеми. Комуникацията между тях продължава. Клиентът очаква родителите си, които също ще участват в огледите и вземането на крайното решение. Комуникацията между тях продължава. Няма забележки към г-жа Лазарова и фирма МИРЕЛА.
гр. София
Дата: 20.11.2014 г.

Клиентът г-н Радослав Илиев е изключително доволен от работата на агент Иванка Лазарова (офис – Варна – „Мария Луиза”), като подчерта, че ѝ дава 6-ца по шестобалната система. Сподели също така, че подходът ѝ е изцяло професионален, а отношението – сериозно и адекватно. Уверила е клиента в бъдещия положителен резултат, който не след дълго станал факт. Колегата е отзивчива и винаги е била готова да съдейства при нужда. Своевременно е бил уведомяван за всякакви промени, което му направило силно впечатление. Няма забележки към организацията. Комуникацията между тях е протичала без проблеми. Агентът е изразявал своето лично мнение, като по този начин е помогнал на г-н Илиев да вземе правилно крайно решение. Имал е пълно доверие на колегата. Няма препоръки към нейната работа.
гр. София
Дата: 31.10.2014 г.

Клиентът г-жа Радостина Янева е с много добри впечатления от работата на г-жа Иванка Лазарова (офис – Варна – „Мария Луиза”). Тя е най-успешният агент на МИРЕЛА в град Варна за второто тримесечие на 2014 г. Г-жа Янева сподели, че колегата се е справила отлично и напълно професионално с работата си. Помогнала ѝ е бързо да вземе правилното решение. Огледите са преминали стегнато, бързо, но качествено. Няма никакви забележки и подчерта, че трябва да се дава повече свобода и поле за изява на агенти като г-жа Лазарова. Доволна е както от организацията във фирма МИРЕЛА, така и от обслужването в офис „Мария Луиза” – гр. Варна.
гр. София
Дата: 28.10.2014 г.