Надежда Неделчева

Агент недвижими имоти, Офис Младост

5.0
21 отзива
Тел.: 0883940020
Адрес: София, 1124, бул. "Цариградско шосе" №15
Професионални качества:
  • Притежава Свидетелство за III-та степен професионална квалификация
  • Агент с отлични резултати през 2021 г.
  • Агент ТОП 10 на Мирела и Партньори
  • Агент с висока ефективност в продажбите през 2021 г.
  • Над 10 г. опит в брокерската дейност
  • Притежава голям брой референции от клиенти
  • Специалист в продажбите

Надежда Неделчева е агенг на недвижими имоти в офис Младост - гр. София.

Родена е в гр. София. През 1986 г. завършва висше инженерно образование в Минно-геоложки университет "Св. Иван Рилски" с магистърска степен "Инженер-геолог хидрогеолог".
Работи в сферата на недвижимите имоти от 1995 година.
Притежава свидетелство за най-високата III-та степен професионална квалификация по професията БРОКЕР, специалност НЕДВИЖИМИ ИМОТИ.
Постъпва в МИРЕЛА през 2004 г. като агент по недвижими имоти. През м. април 2008 г. преминава на позиция Директор продажби в офис "Младост" - гр. София.
Дългогодишен Мениджър в Мирела с голям опит и постигнати високи резултати.

Зодия: Телец

Вижте всички оферти на Надежда Неделчева: Продажби Наеми Заявки от купувачи Заявки от наематели

Местоположение на офиса

Форма за контакт


Петя Станкова, София
11.08.2021
Здравейте МИРЕЛА, Изключително доволна съм от съвместната си работа с Надежда Неделчева и с удоволствие ще я препоръчам на своите приятели. Получих компетентна помощ за представяне на жилището, което отдавам под наем, и консултация за размера на наема. След няколко огледа стигнахме до сключване на договор, подготвен от Надежда Неделчева. Благодаря!
Октай Небиев, София
28.06.2021
Работата с Надежда Неделчева е удоволствие. И при покупката и при продажбата на апартамент имахме лукса да сме напълно спокойни, че всичко се движи коректно и че сделката ще приключи успешно. Напълно си заслужава да се работи с компетентен брокер. Всичко беше задвижено от Надето без почти никакво участие от наша страна. Дори в периода на изчакване документите да бъдат подготвени, бяхме забравили, че продаваме апартамент. Препоръчвам на 100%. Благодаря искрено за целия труд и безпроблемното приключване на сделката!
Александър Михайлов, София
26.05.2021
Впечатлен съм от безупречната работа на Надежда Неделчева.При нужда от услуги за продажба или покупка на имот без съмнение бих се свързал с нея. Поздрави.
Росица Бирбучукова, София
22.03.2021
Надежда Неделчева - най-съвестният и точен агент!
Диана Коева, София
10.03.2021
Надежда е изключителен професионалист, на който може да се разчита напълно, от организирането на огледите до окончателното сключване на сделката. Препоръчвам я на всеки, на който му предстои имотна сделка. Заедно сме финализирали успешно 4 сделки по покупка и продажба и винаги съм получавала отлично обслужване.
Александър Мавров, София
20.01.2021
Много доволен съм от работата ми с Надежда Неделчева. Преди да взема имота, на който се спрях търсих в продължение на година и половина. Работих с много брокери и несъмнено мога да кажа, че Надежда е изключително професионален и ерудиран специалист, определно има много опит и познания в сферата. С нея се работи лесно. От опит знам, че това е нещо, което рядко се среща в бранша.
Бленика Джелепова, София
08.09.2020
Добро познаване на пазара на имоти, усилия и професионализъм при удовлетворяване на изискванията на клиентите.
Енчо Мечкаров, София
01.04.2020
Надежда Неделчева - ведра, усмихната и услужлива. Компетентна и намираща решения. Направи чудеса, за да приключим сделката навреме при условията на извънредно положение.
Анжела Атанасова, София
17.12.2018
Надежда е страхотна!
Октай Небиев, гр. София
07.08.2018
Надя е изключителен професионалист! Познава работата си в детайли. Благодарение на нея бяхме изключително спокойни, че сделката протича нормално и че няма да имаме изненади. Целият процес по покупко-продажба на имот за нас беше като пазаруване в супермаркет :) (без притеснения)Много сме доволни, че се обърнахме към Мирела и имахме възможността да работим с Надя. Горещо препоръчваме!
Светослав Спасов, гр. София
23.02.2018
г-жа Неделчева е много отзивчива, любезна и точна. Винаги съдейства.
Венета и Явор Пантелееви, София
03.05.2017
Г-жа Надежда Неделчева е отлично владееща материята и адекватна и отговори на всичките ни въпроси и съмнения! Слънчев и добронамерен човек. Благодарим й.
А. Димитрова, гр. София
21.01.2016
Работила съм с г-жа Надежда Неделчева и друг път, познавам я от много години. Потърсих я отново заради опита й, добрия й поглед върху пазара на имоти и професионалното умение да предлага подходящи и разумни решения. Доверието ми се оправда и този път. Г-жа Неделчева не само прояви отново горните качества, но се съобрази със заетостта и на двете страни и осъществи част от срещите с нас в неделя или преди началото на работния си ден, за да улесни сключването на сделката. Избрах "Мирела" първо, заради познанството ми с Надежда Неделчева, и второ - заради убеждението ми, че разполагате с богата база данни от многобройни контакти и потенциални клиенти, за да отдадете имота имота ми при най-добри условия и за кратко време.
Панайот Николов, гр. София
28.09.2015
Надежда Неделчева е най-добрия агент за недвижими имоти, който съм срещал изобщо (за последните седем години съм продал / купил над десет апартамента и магазина). Тя е не само компетентна и с професионално отношение, но притежава невероятно разбиране и такт към клиентите си, което издига цялостния процес на покупка или продажба на имот на съвсем друго, много по-високо ниво. Изключително съм щастлив и доволен от всичко, което тя е направила за нас.
Валентин Вълов, гр. Ловеч
25.09.2015
Определено професионално и любезно отношение към клиента, голямо търпение и перфектно разрешаване на всички въпроси и проблеми свързани със сделката. След смяна на няколко агенции и брокери в нея намерихме "нашия" брокер, който успя да удовлетвори всичките ни изисквания. Късметлия ще е този, който работи с Надежда Неделчева. Пожелавам й да е все така всеотдайна и успех във всички сделки.
Явор Панталеев, 20.05.2017 г.
Просто чудесно. Отлично организирана работа. Просто искам да благодаря на всички от колектива на Мирела. Вие сте чудесни и Ви благодаря!
Ангел Атанасов, 20.06.2017 г.
Това е поредният път, в който аз и семейството ми се обръщаме за съдействие към "Мирела" и г-жа Надежда Неделчева. Предпочитаме да работим с нея заради доказания професионализъм, отличното познаване на пазара и реалностите, лесната и адекватна комуникация. Предишните ни отлични впечатления се потвърдиха и този път. Не бихме се колебали да потърсим услугите на г-жа Неделчева отново, или да я препоръчаме на наши близки и познати, както сме правили вече неведнъж.
Станислав Василев, 26.06.2017 г.
Много съм доволен от всички служители на агенцията с които съм контактувал.
Ася Здравкова, 23.02.2018 г.
Много съм доволна от работата с Надежда Неделчева. Благодарение на нея, продажбата на апартамента се случи бързо и лесно.
Алексения Куртева, 15.03.2018 г.
От години работя с г-жа Надежда Неделчева. Неслучайно се обръщам към нея винаги, когато имам нужда от услуга или съвет в областта на недвижимите имоти - те я точна, компетентна, отзивчива.Препоръчала съм нейната работа и работата на "Мирела" на поне десетина мои близки и познати в последните години. Всички са били много доволни.
Даниела Недялкова, гр. София
Нас ни обслужваха Надежда Неделчева и Петя Лалова. Изключителни професионалисти, с високо чувство на отговорност към клиентите си, дипломатичност и усет към продажбите. Комуникацията с тях е лесна и приятна. Кореспонденцията им е винаги точна и адекватна.За нас беше голямо удоволствие да работим с тях и МИРЕЛА, отново! Както и ще продължим да работим с тях и в бъдеще.Пожелаваме много нови и доволни клиенти!