Начало
Бележник ()

МИРЕЛА: АГЕНТИ

МИРЕЛА - гр. Сандански (франчайз)

Вера Филчева
Директор продажби
Тел.: 0885551571, 0888723155
Адрес: ул."Васил Кънчев" № 4, гр. Сандански, ПК 2800
Професионални качества:
  • Мениджър с дългогодишен опит в сферата на недвижимите имоти
  • Преминал обучения по професията "Брокер"
  • Притежава голям брой референции от клиенти
  • Специалист в продажбите
  • Владее английски език

Вера Филчева е директор продажби във франчайз офис "Сандански" на МИРЕЛА ЕООД.

Работи като франчайз партньор на МИРЕЛА от 23.01.2008 г.
Обезпечева сделки покупко-продажба на къщи, бизнес имоти, земя, ваканционни имоти и организира дейността по управление на недвижими имоти на територията на община Сандански.
Завършила е висше образование - специалност право.
Работила е година и половина е работила като помощник-нотариус.

Владее отлично английски език.

Зодия: Лъв

Вижте всички оферти на Вера Филчева: Продажби Наеми

Местоположение на офиса

Форма за контакт


РЕФЕРЕНЦИИ ОТ КЛИЕНТИ

"Вера и Розалина очень грамотные компетентные специалисты, приятные в общении. С ними очень легко работать."

Марина Редькина
гр. Сандански
21.09.2017 г.

"Изказвам искрена благодарност на Вера Филчева за професионализма, който прояви при продажбата на нашия имот. Въпреки проблемите с нашите документите, тя успя с търпение, настойчивост и компетентност да уреди всичко и да осъществи продажбата. Беше изключително любезна. Препоръчвам на всеки, който търси или продава имот, да се обърне към нея за съдействие. На Вера пожелавам много доволни клиенти!

Калинка Кирова
гр. София
28.01.2017 г.

"Изключително приятно сме впечатлени със семейството ми от начина на обслужване. Отношението на г-жа Филчева надхвърля представите ни за професионализъм. Тя ни накара да се чувстваме спокойни и уверени на всички етапи на сделката. С изисканото си компетентно и мило отношение, тя спечели сърцата ни. Смело мога да кажа, че е най-добрият агент, който познавам!"

Искренна Величкова
гр. София
26.09.2016 г.

"Вера Филчева е не само отличен професионалист, но и човек с високи морални и общочовешки ценности! Компетентна,коректна,организирана, улеснява за клиента до максимум формалната част по сключването на сделка. Със спокойното си и ведро отношение създава усещането, че няма невъзможни неща и че всеки евентуално възникнал проблем може ще бъде решен."

Валентина Божинова
гр. Сандански
06.09.2016 г.

"Самые приятные впечатления от работы с работниками фирмы Верой Филчевой и Розалиной Ивановой.Они обладают качествами, необходимыми в работе с клиентами, компетентны, вежливы, терпимы. Встреча сними оставила самые хорошие впечатления.
Удачи вам и терпения (в работе с клиентами)!!!"

Олексанрд Плутахин
Днепропетровск, Украйна
02.08.2015 г.

"Верочка, мы очень благодарны Вашей семье и Розалине!
Огромное Вам спасибо за ваше ТЕРПЕНИЕ, ОТЗЫВЧИВОСТЬ, ПОМОЩЬ И ЧЕСТНОСТЬ!
Я даже не знаю как бы мы без вас справились со всеми нашими вопросами. Процветания Вашему бизнесу. Долгих и счастливых лет Вам и Вашим близким! Вы хорошие владельцы бизнеса!"

Александр и Маргарита
Москва
e-mail: nika-as@mail.ru
17.12.2014 г.

"Очень приятные девочки Розалина и Вера. Сделка проведена профессионально и прозрачно, а главное понято пояснены все шаги,(доступным языком простым людям). Очень радует, что после сделки девочки всегда готовы помочь в любом возникшем вопросе, отношения складываются дружеские,это радует, особенно в чужой стране, что увеличивает уверенность в правильности выбора.Благодаря таким людям укрепляется доверие к Болгарии в целом. Спасибо за Вашу профессиональную работу! Главное ничего не менять. Новое не значит лучшее."

Сергей Щербаков
Москва
e-mail: serg0081968@mail.ru
17.12.2014 г.

"Вера е изключително точна, стриктна, компетентна и в същото време деликатна и услужлива. Удоволствие е да се работи с нея. Това, което прави в полза на клиентите, е достатъчно, препоръчвам я на познатите си, които имат имот за продажба или търсят такъв за купуване."

Елена Михайлова
гр. София
e-mail: elena@beduina.net
15.12.2014 г.

"Меня обслуживали Вера Филчева и Розалина Иванова (Сандански). Все очень хорошо, я купил дом. Все вопросы решались очень быстро и доброжелательно. Я много работал с московскими риэлторами, но ваши лучше."

Владимир Детинич
Москва, Россия
e-mail: vdetinich@gmail.com
15.12.2014 г.

ОТЗИВИ ОТ РАБОТАТА НА Г-ЖА ВЕРА ФИЛЧЕВА

(Мнения и впечатления от работата на г-н Филчева, събрани чрез текущ вътрешен мониторинг от отдел "Обслужване на клиенти" към Централен офис на МИРЕЛА - гр. София)

Клиентът г-жа Димитрина Станкова е с добро впечатление и е много доволна както от обслужването, така и от работата на агент Вера Филчева (офис „Сандански”). Подчерта, че с удоволствие би била отново клиент на фирма МИРЕЛА. Не е имало проблеми с документите. Колегата коректно си е изпълнявала задълженията, като е обяснявала всичко подробно и ясно. Няма забележки и препоръки.
гр. София
Дата: 17.02.2015 г.

Клиентът г-н Антонио Пенчев е с положително впечатление от агент Вера Филчева (офис „Сандански”). Подчерта, че по време на съвместната им работа не са имали никакви проблеми и нещата са се развили сравнително бързо. Поддържали са непрекъсната комуникация и колегата го е информирала за всякакви промени. Получил е подробна информация относно документите, като всичко му е било коректно обяснено. С удоволствие би работил отново с фирма МИРЕЛА.
гр. София
Дата: 16.02.2015 г.

Клиентът г-жа Елена Христова е с много добро впечатление от обслужването във фирма МИРЕЛА и допълни, че е доволна от работата на агент Вера Филчева (офис „Сандански”). Според нея колегата е много внимателна и коректна. В процеса на работа не е срещнала никакви проблеми и може да даде само положителни отзиви за агенцията и нейните служители. Г-жа Христова и друг път е работила заедно с нас и при нужда отново би се ни се доверила. Няма забележки или препоръки.
гр. София
Дата: 11.02.2015 г.