Илияна Рибарова

Агент недвижими имоти, Офис София Запад

5.0
32 отзива
Тел.: 0883940040
Адрес: бул. "Патриарх Евтимий" № 96, София, 1463
Професионални качества:
  • Най-успешен агент за 2023 г.
  • Агент ТОП 10 на Мирела и Партньори
  • Притежава голям брой референции от клиенти
  • Обслужва сделки по покупко-продажби

Илияна Рибарова е агент на недвижими имоти в Офис София Запад на МИРЕЛА.

Родена е в гр. София. През 1980 г. завършва образование, специалност "Училищна педагогика" със специализация "Начална педагогика" в Полувисш педагогически институт - гр. София.
Има опит в сферата на търговията.
Работи като брокер-консултант по покупко-продажби на недвижими имоти от 1995 г.
Постъпва на работа в МИРЕЛА през м. септември 2007 г. Консултира и организира сделки за покупко-продажби и наеми на жилищни и търговски площи във всички райони на гр. София.
Множеството сделки зад гърба ѝ ще Ви дадат чувство за сигурност, а вниманието проявено към Вас, с актуалната информация за пазара на недвижими имоти, поднесена към Вас, ще Ви накарат да потърсите отново или да препоръчате услугите на агенция "МИРЕЛА".

Зодия: Телец

Вижте всички оферти на Илияна Рибарова: Продажби Наеми Заявки от купувачи

Местоположение на офиса

Форма за контакт


Кристин Михайлова, София
27.11.2023
Г-жа Рибарова е един много внимателен, загрижен за интереса на клиента, човек - обективен, винаги на професионално ниво при съветване на клиентите, точна и коректна, което спечели моето доверие.
Константин Биков, София
04.05.2023
Впечатлението ми от работата с госпожа Рибарова е крайно положително. Точност, компетентност и добро отношение към клиента.
Мариела Драганова, София
08.04.2022
Бих искала да благодаря на агент Илияна Рибарова за професионалното отношение по време на нашето търсене на жилище. Тя е изключително точна и бърза в отговорите си, показа търпение и разбиране през цялото време и нито веднъж не ни е подвела. Проверяваше детайлно всеки един имот, към който имахме интерес, и много бързо организираше огледите като напълно се съобразяваше с нашите предпочитания за ден и час. Бих препоръчала Илияна на всички мои близки и приятели, тъй като съм сигурна, че тя е най-добрият избор и ще съдейства на всеки. Хиляди благодарности, Илияна. С твоята помощ ние успяхме да открием мечтаното жилище! Благодаря!
Николай Николов, София
21.03.2022
Госпожа Рибарова е специалист от световна класа. И този комплимент не е преувеличен. Пазете този кадър!
Радостка Савова, София
03.11.2021
Агентът ми - г-жа Рибарова, е отличен професионалист: познава пазара на недвижими имоти, анализира и прогнозира динамиката му с цел постигане на оптимален резултат, който удовлетвори очакванията ми от продажбата на имота. Необходимите документите за продажбата бяха подготвени в много кратки срокове, отговаряха на изискванията и ми бяха изпращани предварително с цел бързо и професионално извършване на сделката.
Калина Тодорова, София
01.10.2021
Работим с Илияна Рибарова от години и сме много доволни от нея. Доверяваме и се за всички сделки с имоти, които правим или сме имали през годините.
Катя Милошевска, Прага
05.05.2021
Илияна Рибарова е истински професионалист. Много съм доволна. Живея в чужбина, тя извърши всичко необходимо. Препоръчвам, тя е компетентна и коректна.
Свилен Станчев Иванов, София
20.01.2021
Работата на агента беше професионална, а отношението му коректно. Положи всички усилия за реализирането на сделката, като спомогна същата да се осъществи при по-благоприятни за мен условия от първоначално обявените.
Милена Митова, Лондон
24.11.2020
Бях много доволна от работата на Илиана Рибарова, агента с когото работих. Тя беше много любезна, познава пазара много добре, съвета й за цената, която да поискам беше точен и позволи имота да бъде продаден само след седмица огледи. Определена бих препоръчала Илиана като агент.
Борис Деведжиев, София
05.11.2020
Илияна Рибарова е прекрасен и всеотдаен професионалист, винаги отзивчива с готовност да помогне. За нас е винаги огромно удоволствие да работим с нея. Благодарим и от Сърце!
Емилия Мирчева, София
28.09.2020
Много приятно се изненадах от обслужващият ни агент-госпожа Рибарова. Огромни и искрени благодарности към госпожа Илиана Рибарова за търпението, любезността, милото отношение и компетентността! Много съм доволна от вещината, бързината и добрите насоки при работа с институциите. Благодаря и на госпожа Димитрова за добрата организация по сделката и любезното отношение! Пожелавам на госпожа Рибарова много късмет и здраве, бързи и безпроблемни сделки и разбрани клиенти. Благодаря ви!
Пепа Александрова Атанасова, София
08.01.2020
Работата, извършена от г-жа Илияна Рибарова е на много високо професионално ниво. Точно поднесена информация, адекватни и навременни действия. Вежливо отношение.
Антоанета Цачева, София
23.12.2019
Г-жа Рибарова - много премерена и компетентна. Благодаря!
Евгения
02.12.2019
Илиана Рибарова се справи отлично с продажбата на имота ми. За в бъдеще бих се обърнала отново към нея.
Елза Зарева, София
10.09.2019
Илияна Риболова направи всичко, осъществяви сделката с вещина и компетентност. Много съм благодарна и на Петя Лалова и Красимира Димитрова. Чувствах се обгрижена и сделката протече с лекота.
Пламен Джуров, София
07.08.2019
Изключителен професионалист в работата си.
Елеонора Александрова, София
29.07.2019
Препоръчвам Илияна Рибарова, няма да сгрешите с нея!
Ася Добруджалиева, София
14.05.2019
Илияна Рибарова беше безупречна във всяко отношение! Изключително съм й благодарна за компетентността и подкрепата, умението да изслуша и разбере и двете страни, коректното и ненатрапчиво поведение! Беше удоволствие да работя с нея!
Свилен Станчев Иванов, Шумен
07.12.2018
Агентът Илияна Рибарова беше много отзивчива, изяви и демонстрира на практика явно желание да помогне с избора на имот с исканите характеристики. Направи ми впечатление, че се ангажира с огледи на имоти дори в неделя, с оглед удобно за мен време. Препоръчвам повече първоначални данни за правното положение на имота: собственост/съсобственост (най-малко дали е физическо лице или дружество - без лични данни, разбира се), предварителна информация за наличие или липса на тежести, по възможност (след плащане на т.нар. "стоп капаро") да се посочва идентификаторът на имота по кадастрална карта и данни за местоположението му. Разбира се, тези мерки трябва да се съобразят и със защита на интересите на "Мирела" като посредник.
Калина Костова, София
08.10.2018
Купуваме вече трети имот с Илияна Рибарова и сме и много благодарни. Тя бързо разбира какви са изискванията ни и ни намира това, от което имаме нужда.
Радко Христов Сурлев, гр. София
28.01.2018
Давам отлична референция за агента, който беше мой представител - г-жа Илияна Рибарова. Ще я препоръчам на всички мои близки и познати, които търсят имот за покупка /наем/ или предлагат свой имот за продажба /наем/.
Илиян Цветков, гр. София
25.04.2017
За мен отношението на агента Илияна Рибарова, е повече от прекрасно. Тя е вежлива, точна, търпелива, компетентна, и усмихната!!!!!!! За мен тя е номер-1 и ако зависеше от мен щях да я предложа за награда, защото тя го заслужава!!!!!!!
Диляна Петрова, гр. София
25.04.2017
Много професионално обслужване и добър подход. Бих препоръчала агента и на свои познати.
Георгий Маринов, гр. София
28.02.2017
Изключителен човек Илиана Рибарова, благодаря за всичко направено!
Петя Атанасова, гр. София
21.01.2017
Г-жа Рибарова излъчва спокойствие и увереност във високото качество на услугите, които предлага. Като агент на агенция "Мирела", тя имаше моето пълно доверие на всички етапи до изповядване на сделката за покупко-продажба, по отношение на подготвяне на необходимата документация, набавянето на информация и взимането на най-подходящите решения. Г-жа Рибарова е човек с много силно лично и професионално присъствие и аз съм изключително доволна от това, че избрах за пореден път именно нея.
Таня Кадийска, гр. София
26.10.2016
Благодаря на агент Илияна Рибарова за компетентната работа и съветите при реализиране на сделката. Работила съм преди две години с Мирела и агент Илияна Рибарова и останах доволна от обслужването. Затова реших да се обърна и сега към същата агенция.
Надежда Ставрева, гр. София
17.09.2016
Г-жа Илияна Рибарова показа вещина,бързина и ефективност и в 2-та случая, когато отдадох под наем мой апартамент чрез нея. Много съм доволна!
Александър Радев, гр. София
16.09.2016
Изключително доволен съм от работата си с Илияна Рибарова, сделката протече бързо, но същевременно организирано и спокойно. Бих я препоръчал на приятели.
Стоянка Спространова, гр. София
23.08.2016
Илияна Рибарова, офис "Патриарх Евтимий" - любезна, усмихната, разбираща, удовлетвори всички мои изисквания и наистина положи усилия за осъществяване на сделката. През цялото време получавах компетентни съвети, бях спокойна и сигурна по време на изповядването пред нотариус - Илияна Рибарова и Красимира Димитрова бяха до мен. Благодаря ви, момичета!
Володя Божков, гр. София
07.02.2016
Мога да дам само отлична референция за агента, който беше мой представител - г-жа Илияна Рибарова. При нужда, ще се обърна пак към нея и бих я препоръчал на всички мои близки и познати, които търсят имот за покупка или предлагат свой имот за продажба.
Ива Тодорова, гр. София
27.01.2016
Впечатлена съм от точното и компетентно отношение на г-жа Илияна Рибарова. Изключително коректно отношение, бързо и адекватно действие, лекота, деликатност и отзивчивост по време на всичките ни срещи и разговори. Благодаря!
Василка Деведжиева, гр. Благоевград
14.01.2015
„Бих искала да кажа, че за периода в който работихме с г-жа Илияна Рибарова, според мен тя се прояви като отличен служител, притежаващ огромен професионализъм, дипломатичност и организираност. Благодаря и за съвместната ни работа с МИРЕЛА. Избрах МИРЕЛА, защото смятам че така мога да получа най-добра цена и условия при продажбата на имота ми. Информацията за имотите в сайта на МИРЕЛА е добре поднесена. Получената информация от мен при работата по сделката, беше точна и достатъчна.“