Начало
Бележник ()

Оля Василева

Директор продажби, Офис Ваканционни имоти

5.0
5 отзива
Тел.: 02 9812345; 0895525900
Адрес: гр. София - 1404, бул. "България" № 81В
Професионални качества:
  • Притежава Свидетелство за III-та степен професионална квалификация
  • Мениджър с дългогодишен опит в сферата на недвижимите имоти
  • Специализиран в продажбите на ваканционни имоти
  • Владее руски език

Оля Василева е Директор продажби в Офис Ваканционни имоти и Главен мениджър Южно Черноморие в МИРЕЛА ЕООД.
Под нейно ръководство са Териториалните офиси на МИРЕЛА в к.к. Слънчев бряг, гр. Созопол и гр. Приморско.
Работи в тясна взаимовръзка с търговските офиси в гр. Варна и гр. Бургас.

Родена в гр. Годеч. Завършва висше образование в СУ „Климент Охридски” гр. София. Работи в сферата на недвижимите имоти и в МИРЕЛА повече от 12 години.
Притежава свидетелство за най-високата III-та степен професионална квалификация по професията БРОКЕР, специалност НЕДВИЖИМИ ИМОТИ.
Оля Василева организира и обезпечава сделки по покупко-продажби основно на морски ваканционни имоти, търговски площи и индустриални имоти.

Оля споделя: „Щастлива съм, че имам шанса да бъда частица от един такъв прекрасен миг в живота на хората, какъвто е покупката на един дом, да видя щастието в очите им и да си кажа: „Струвало си е!”.

Зодия: Водолей

Вижте всички оферти на Оля Василева: Продажби Наеми Заявки от купувачи Заявки от наематели

Местоположение на офиса

Форма за контакт


Мариела Спиранти, гр. София
29.06.2018
Благодарим на Оля Василева (и на екипа, който се усещаше че стои до нея), че ни помогна да преминем леко и безпроблемно през периода на емоции, объркване, колебания и съмнения, каквито неминуемо се завихрят около продажбата на имот. Не се почуствахме нито за миг подведени, а напротив, поведени в правилната за нас посока до момента на приключване на сделката. Тази добра стиковка и добро партниране ни убеди да й се доверим и повторно. Радваме се че беше до нас, Оля.
Яна Димитрова, гр. София
27.03.2017
Благодаря за професионализма и личния подход на Оля Василева. Много съм доволна от съдействието, което тя оказа, както във връзка с документални и юридически аспекти, касаещи покупката на жилищен имот, така и отстояването на лични изисквания и предпочитания, свързани с реализацията на това начинание. За мен беше удоволствие да сътрудничим и с радост бих препоръчала услугите й на бъдещи клиенти.
Александр Бубенщиков, Москва
11.08.2016
Огромное спасибо Оле Василевой, а также представителям Мирелы в Варне! Их качество и профессионализм в работе отвечают самым высоким стандартам. Я однозначно буду рекомендовать Мирелу всем своим знакомым! Спасибо большое!
Виктор Борисович, Россия
19.01.2015
Хочу выразить признательность за своевременную консультацию и исчерпывающие ответы директору по продажам Ольге Васильевой, за юридическую и моральную поддержки в связи с проблемами по приобретенной недвижимости в Болгарии, за те добрососедские отношения между Россией и Болгарией и ее характер и при следующей выставке по продажам в Москве болгарской недвижимости на Тишинской площади отметить знаком или записью благодарности агентство "Мирела". Прошу руководство отметить работу Васильевой. Спасибо Оля.
Ивайло Тодоров, гр. София
13.10.2013
Оставам с много хубави впечатления от експерт продажби Оля Василева и агент по недвижими имоти Красимира Диметрова във връзка с помощта, която ми оказаха при продажбата на апартамента. Много учтиви и компетентни в работата си. По време на огледите бяха много точни.