Карта
Бележник ()

Оля Василева

Директор продажби, Ваканционни имоти

5.0
6 отзива
Тел.: 0883940010
Адрес: гр. София - 1404, бул. "България" № 81В
Професионални качества:
  • Притежава Свидетелство за III-та степен професионална квалификация
  • Мениджър с дългогодишен опит в сферата на недвижимите имоти
  • Специализиран в продажбите на ваканционни имоти
  • Владее руски език

Оля Василева е Директор продажби в Офис Ваканционни имоти и Главен мениджър Южно Черноморие в МИРЕЛА ЕООД.
Под нейно ръководство са Териториалните офиси на МИРЕЛА в к.к. Слънчев бряг, гр. Созопол и гр. Приморско.
Работи в тясна взаимовръзка с търговските офиси в гр. Варна и гр. Бургас.

Родена в гр. Годеч. Завършва висше образование в СУ „Климент Охридски” гр. София. Работи в сферата на недвижимите имоти и в МИРЕЛА повече от 12 години.
Притежава свидетелство за най-високата III-та степен професионална квалификация по професията БРОКЕР, специалност НЕДВИЖИМИ ИМОТИ.
Оля Василева организира и обезпечава сделки по покупко-продажби основно на морски ваканционни имоти, търговски площи и индустриални имоти.

Оля споделя: „Щастлива съм, че имам шанса да бъда частица от един такъв прекрасен миг в живота на хората, какъвто е покупката на един дом, да видя щастието в очите им и да си кажа: „Струвало си е!”.

Зодия: Водолей

Вижте всички оферти на Оля Василева: Продажби Наеми Заявки от купувачи

Местоположение на офиса

Форма за контакт


Владо, София
29.07.2019
Оля Василева - опитен мениджър, тактик, лидер.
Мариела Спиранти, гр. София
29.06.2018
Благодарим на Оля Василева (и на екипа, който се усещаше че стои до нея), че ни помогна да преминем леко и безпроблемно през периода на емоции, объркване, колебания и съмнения, каквито неминуемо се завихрят около продажбата на имот. Не се почуствахме нито за миг подведени, а напротив, поведени в правилната за нас посока до момента на приключване на сделката. Тази добра стиковка и добро партниране ни убеди да й се доверим и повторно. Радваме се че беше до нас, Оля.
Яна Димитрова, гр. София
27.03.2017
Благодаря за професионализма и личния подход на Оля Василева. Много съм доволна от съдействието, което тя оказа, както във връзка с документални и юридически аспекти, касаещи покупката на жилищен имот, така и отстояването на лични изисквания и предпочитания, свързани с реализацията на това начинание. За мен беше удоволствие да сътрудничим и с радост бих препоръчала услугите й на бъдещи клиенти.
Александр Бубенщиков, Москва
11.08.2016
Огромное спасибо Оле Василевой, а также представителям Мирелы в Варне! Их качество и профессионализм в работе отвечают самым высоким стандартам. Я однозначно буду рекомендовать Мирелу всем своим знакомым! Спасибо большое!
Виктор Борисович, Россия
19.01.2015
Хочу выразить признательность за своевременную консультацию и исчерпывающие ответы директору по продажам Ольге Васильевой, за юридическую и моральную поддержки в связи с проблемами по приобретенной недвижимости в Болгарии, за те добрососедские отношения между Россией и Болгарией и ее характер и при следующей выставке по продажам в Москве болгарской недвижимости на Тишинской площади отметить знаком или записью благодарности агентство "Мирела". Прошу руководство отметить работу Васильевой. Спасибо Оля.
Ивайло Тодоров, гр. София
13.10.2013
Оставам с много хубави впечатления от експерт продажби Оля Василева и агент по недвижими имоти Красимира Диметрова във връзка с помощта, която ми оказаха при продажбата на апартамента. Много учтиви и компетентни в работата си. По време на огледите бяха много точни.