Ростислав Георгиев

Агент недвижими имоти, к.к Слънчев бряг - Регионален офис

5.0
5 отзива
Тел.: 0883940034
Адрес: к.к Слънчев бряг, х-л "Булевард", ПК 8240
Професионални качества:
  • Специалист в продажбите
  • Специализиран в продажбите на ваканционни имоти

Вижте всички оферти на Ростислав Георгиев: Продажби Заявки от купувачи

Местоположение на офиса

Форма за контакт


Адриян и Живка Бечеви, Костинброд
29.02.2024
Искам да изкажа безкрайни благодарности на Родослав Георгиев, който ни помогна да намерим точния апартамент за мен и моето семейство! Изключително приятно изненадан съм от уважението и вниманието, с което се отнесе към нас! Професионализъм, добро отношение и старение, което ни помогна наистина да бъдем спокойни и да се чувстваме в сигурни ръце! Личи си, че обича работата си и това направи работата и комуникацията между нас лесна и приятна! Дано има повече хора, като него, не само в тази сфера, но и във всички останали! Поздрави, Сем. Бечеви
Красимира Първанова, София
16.02.2024
Истински професионалист. Отговорен, точен и отзивчив. Намери ни прекрасен имот, който отговаря на всичките ни изисквания. Искрени благодарности за добрата работа и отношението към нас.
Руди Тошев, София
11.12.2023
Здравейте, С настоящето бих искал да споделя отличните си впечатления от работата ми с Ростислав Георгиев, агент недвижими имоти в Мирела. Сделката по покупка на апартамент в Поморие мина гладко и професионално, като Ростислав ми оказваше нужното съдействие на всеки етап от нея. Благодаря му за добрата работа и го препоръчвам на бъдещи клиенти. Поздрави,
Руди Тошев, 1618 София
05.12.2023
Останах с отлични впечатления от работата с Ростислав. Направихме сделката професионално. През целия процес на покупката на имота Ростислав беше адекватен и надежден партньор.
Сидер Сидеров, Койнаре
24.04.2023
Прекрасен и много отзивчив агент. Човек,който си разбира от работата,знае какво точно да предложи и какво да посъветва клиента. Изключително сме доволни от работата му. Силно препоръчвам.