Елица Янева

Агент недвижими имоти, Офис София Център

4.8
6 отзива
Тел.: 0883940064
Адрес: бул. "Патриарх Евтимий" № 96, София, 1463
Професионални качества:
  • Преминал обучения по професията "Брокер"
  • Обслужва сделки по покупко-продажби
  • Консултант жилищно крeдитиране
  • Владее английски език

Елица Янева е агент на недвижими имоти в офис София Център.

Родена е в гр. Костенец. Учила е в СОУ "Свети Климент Охридски", гр. Костенец със засилено изучаване на английски език. След това продължава образованието си в СУ "Св. Климент Охридски" и завършва бакалавърска степен със специалност "Журналистика". Има опит в сферата на медиите и търговията.

Владее: английски език
Зодия: Дева

Вижте всички оферти на Елица Янева: Продажби Наеми Заявки от купувачи Заявки от наематели

Местоположение на офиса

Форма за контакт


Надежда Вълчанова, София
29.03.2021
Изключително сме доволни от работата на Елица Янева. През цялото време беше до нас, отговаряше на въпросите и желанията ни и подържаше връзка с продавачите. Държеше ни информирани за всяка една стъпка от сделката и беше на линия дори извън работно време! Чудесен професионалист, който показа мило и любезно отношение през цялото време.
Теодора Петкова, София
28.01.2021
Отлично отношение към клиента,позитивизъм и професионализъм. Желая й успех и здраве !
Георги Георгиев, София
10.12.2020
Елица Янева е страхотен професионалист.
Радостина Татарова, София
04.06.2020
Перфектно свършена работа от Красимира и Елица.
Катя Кирова, София
24.01.2020
Изключително съм доволна от кооперативното отношение на Елица в процеса на финализиране на сделката, бързата реакция и съдействие, както и от цялостното обслужване от страна на Красимира Димитрова - професионално, бързо, с непрекъсната обратна връзка.
Бойка Тодорова, София
01.08.2019
Изключително любезно и вещо съдействие в процеса на определяне на критериите за търсене на имот, избора на самия имот, оформянето на документите и сключването на същинската сделка. Дискретно и дипломатично отношение по време на преговорите и в изглаждането на разминаванията в мненията на страните по сделката, която сключих. Безкомпромисни по отношение на моите интереси в качеството ми на клиент. Благодаря на Краси Димитрова и Елица Янева в частност, на Мирела за времето, което ми посветиха и помощта, която ми оказаха.