Агенция за недвижими имоти МИРЕЛА, ЕИК 130471646

21809.jpgМИРЕЛА е основана през 1991 г. и на практика започва своята дейност от самото възникване на свободния пазар на недвижими имоти в България.

Ние участвахме активно при формирането на основните критерии и изисквания в брокерската дейност.

МИСИЯ

"ДА ВЛАГАМЕ КАЧЕСТВО И ОТНОШЕНИЕ ВЪВ ВСИЧКО, КОЕТО ПРАВИМ".

През всичките тези години нашата цел беше да покрием всички сегменти от пазара и да предложим на нашите клиенти максимално голям избор от предложения за недвижими имоти в цялата страна, при високи критерии за актуалност, изчерпателност и коректност на информацията за тях.

КОНЦЕПЦИЯ

Концепцията „МИРЕЛА” е подчинена на силата на информацията, предимството на добрата комуникация и следването на високи професионални стандарти при осъществяване на брокерската дейност с недвижими имоти.

Ние постигнахме нашите цели, като отстоявахме в работата си три основни изисквания:

  • поддържане на модерна вътрешна информационна среда;
  • спазването на ясни и задължителни за всички наши агенти на недвижими имоти правила на работа;
  • непрекъснато подобряване на обслужването, чрез грижа към клиента, коректно отношение и старание за добре свършена работа.

ИСТОРИЯ

През 2001 г. създадохме сайта mirela.bg и бяхме първата агенция за недвижими имоти в България, която изнесе своята база данни в интернет, (тогава около 4000 оферти).
В зората на интернет предлагането на имоти, ние поставихме началото на нещо, което сега се счита за нормално изискване към всеки професионалист – да представи на потребителите максимално вярна и пълна информация за продукта, който предлага и да го направи пръв – преди останалите конкуренти.

През изминалите години, ние създадохме търговски офиси, франчайз партньорства и представителства, като успяхме да покрием търсенето и предлагането на недвижими имоти в национален мащаб.

МИРЕЛА ДНЕС

След повече от 25 г. работа, ние можем да се похвалим, че предлагаме качествени услуги на пазара на имоти в България.

Сега сайтът mirela.bg се радва на висока популярност сред клиентите, търсещи услуги в сферата на недвижимите имоти. Средна посещаемост за официалният ни сайт през последните три години от над 10 000 потребители дневно.

По статистически данни на Google, за последните 3 години нашите сайтове са посетени от над 7 000 000 потребители.

Ние поддържаме в нашата корпоративна база данни над 30 000 оферти на наши клиенти при най-високо качество на предоставената информация.

Предлагаме жилища от нисък и висок клас, луксозни имоти, селски имоти, Ваканционни имоти, офисни и търговски площи, промишлени имоти, наеми, продажби - покриваме пълният спектър от имотният пазар в България.

Сега нашите клиенти знаят, че МИРЕЛА предлага само реални и актуални оферти за недвижими имоти на цени, действително договорени с техните собственици, без подвеждаща информация, без занижени цени!

КАКВО НИ ОТЛИЧАВА ОТ КОНКУРЕНТИТЕ

Ние работим пределно открито, при ясни условия и с изключителен стремеж към качествено обслужване в името на Клиента.

МИРЕЛА е единствената компания за недвижими имоти, която е изложила в интернет своята платформа за работа с клиенти при ясни и точни условия. На официалната ни страница са публикувани нашите „Общи условия за осъществяване на посредническа дейност при сделки с недвижими имоти”, където открито, ясно и точно са посочени нашите ангажименти, правата и отговорностите на нашите клиенти.

МИРЕЛА разполага с най-модерната административна информационна система за управление на сделки с недвижими имоти, която позволява на нашите агенти да работят в удобно за тях време, навсякъде където с намират – в офиса, в къщи, от любимото им кафене или на пейката в парка.

През последните години ние завършихме изцяло изграждането на концепцията за свобода и независимост при работата на агента, базирана на автоматизиран мониторинг за високи професионални стандарти и контрол върху качеството на брокерската дейност, директно от клиента!

По този начин, нашите агенти са СВОБОДНИ да осъществяват директен контакт със своите клиенти във всички етапи на обслужването.

Създадохме автоматизирана система за работа с документи при високи критерии за защита на личните данни на клиента, която позволява високо качество на юридическото обслужване и контрол на всеки етап от сделката.

Ние внедрихме в работата си решения, продукти и услуги, които не се предлагат в никоя друга агенция за недвижими имоти в България.

Сега, нашите клиенти получават прецизно обслужване при осъществяване на сделки с недвижими имоти.

Ние ще продължим да следваме нашите основните принципи в работа, изпитани във времето и доказали своя успех.