Карта
Бележник ()
Оферта № 317708
БЕЗ КОМИСИОНА
2.11.20 г., 10:32 ч. 1942

Хотел, с. Копривлен, област Благоевград, 1730 кв. м,
€ 350 /кв. м
(При запитване)

Карта

Локация:  подножието на Пирин.

Площ:  1730 кв. м

Застроена площ:  416 кв. м

Площ на парцела:  1500 кв. м

Брой етажи: 3

Стаи: 19

Вид строителство: тухла

Година на строителство: след 2010

Изложение: гледка към басейна, гледка към планината, гледка към озеленен двор

Дограма: PVC

БЕЗ КОМИСИОНА!

МАРИБЕЛ СПА е нов, напълно разработен и действащ хотелски комплекс, който предоставя широка гама от услуги и удобства за комфортния престой на своите посетители.

 • Ресторант с красива лятна градина и барбекю, чийто капацитет от над 150 места го прави идеален за фирмени и частни мероприятия, сватби, абитуриентски вечери, рождени дни и др. Предлага вкусни специалитети от традиционната българска кухня до изисканата европейска кулинария, внимателно приготвени от екип професионални готвачи.
 • Хотел, разполагащ с общо 17 двойни и тройни стаи и с два апартамента. Помещенията са обзаведени в съвременен стил, оборудвани с LCD TV с цифрова телевизия и безплатен достъп до Wi–Fi интернет.
 • СПА Център - пълноценната почивка и релакс са осигурени от модерен СПА център със сауна, парна баня, масажно студио и фитнес.
 • Голям външен басейн с шезлонг-зона.
 • Детска площадка.
 • Безплатен охраняем паркинг.

Комплексът е изграден върху парцел с площ от 2000 кв. м, ЗП 416 кв. м и РЗП 1732 кв. м, разпределени на сутерен, партер и два етажа, както следва:

 • Сутерен: СПА център, котелно, служебни, санитарни, складови и вентилационни помещения.
 • Партер: фоайе, рецепция, офис, санитарни помещения, кухня и ресторант.
 • Първи етаж: 8 стаи.
 • Втори етаж: 7 стаи и 2 апартамента.

МАРИБЕЛ СПА се намира в с. Копривлен, община Хаджидимово, област Благоевград. Селото е сгушено в подножието на източните склонове на Пирин планина, има спокойна атмосфера и чиста природа, които предразполагат към качествена почивка по всяко време на годината. Районът е популярен и с исторически и природни забележителности, привлекателни както за местни, така и за чуждестранни туристи. Само на 6 км от комплекса се намира третият по големина манастир в Югозападна България – манастир „Свети Георги”. На същото разстояние се намира зоопаркът в гр. Хаджидимово. За не повече от час се стига и до първите морски плажове на Гърция – Неа Перамос и Кавала.

Прочети още

Ето какво е важно да знаете, ако искате да купите този имот с МИРЕЛА

1. МИРЕЛА работи според изискванията на БДС EN 15733 относно предоставяне на услуги от брокери на недвижими имоти.

2. В обявената цена на имота не са включени комисионното възнаграждение на МИРЕЛА и държавните разходи по сделката (местен данък, нотариални такси и такса към Агенцията по вписванията, които (данък и такси), възлизат общо на около 3% от стойността на имота.

За консултация във връзка с изчисляване на разходите по сделката, можете да се свържете с юрист на Мирела ЕООД на тел. 02 9812345 с 09.00 по 18.00 ч в делнични дни.

3. Обичайното комисионно възнаграждение, което дължите при покупка на градски имот е 3% (без ДДС) от продажната му цена, не по-малко от 1000 евро, без ДДС. Тази комисиона не се отнася за ваканционни и селски имоти. За някои имоти комисионата подлежи на изрично договаряне. Съветваме ви предварително да попитайте Вашия агент каква е дължимата комисионата за конкретния имот, който ви интересува.

4. В цената на посредническата услуга се включва:

 • ПРАВНА ЗАЩИТА и пълно юридическо обслужване;
 • Предаване на владението на закупения имот;
 • Регистрацията на имота в данъчната служба, чрез подаване на декларация по чл. 14 от ЗМДТ (опция);
 • Откриване на нови партиди за ток, вода и отопление (ТЕЦ, ГАЗ) (опция);
 • Представяне на новия собственик пред съседите и управителя на Етажната собственост;
 • Сключване на договор за цифрова TV и интернет (опция).

5. За организиране на оглед на имота трябва да направите заявка за оглед към МИРЕЛА.

6. ВАЖНО!!! Възможно е сделката с този имот да е освободена от комисиона за купувача или да има други условия по заплащането на комисиона - попитайте за това агента по офертата.

7. Вие имате право на допълнителни отстъпки, при условията на сключения договор за посредничество с МИРЕЛА.

8. 50% от възнаграждението се заплаща до 5 дни след сключването на предварителен договор за покупко-продажба на имота, а останалите 50% - след окончателното финализиране на сделката. Плащането се извършва по банкова сметка на МИРEЛА.

9. Вие дължите комисионно възнаграждение, само ако купите имота - не дължите нищо предварително.

10. Можете да предоставите гаранция за намеренията си да закупите този имот и предварително да поставите условията, при които ще осъществите сделка. Ако не договорим същите условия, ние ще Ви върнем гаранцията.

11. Преговорите по сделката се осъществяват, чрез посредничеството на МИРЕЛА. Документалното оформяне на сделката се извършва от МИРЕЛА, освен ако Вие не изразите желание да ползвате свои юристи.

12. Можете да сключите предварителен договор за покупко-продажба на имота, като оставите КАПАРО на продавача или да преминете директно към сключването на окончателен договор (нотариален акт)- ние ще Ви предложим възможните варианти и нашето виждане по този въпрос, но решението го взимате Вие и ние се съобразяваме с него.

13. Ако след сключен с нашето посредничеството предварителен договор, по вина на продавача не се сключи окончателен договор за покупко- продажба на имота, МИРЕЛА се задължава да Ви предложи друг подходящ имот, без Вие да дължите допълнително възнаграждение за следващата осъществена сделка.

14. За да избегнем недоразумения, ще бъдете уведомяван/а по e-mail и чрез SMS за всички етапи от сделката.

15. Имате гарантирана възможност да споделите Вашите впечатления от обслужването и да отправите критики и препоръки, директно до ръководството на МИРЕЛА.

16. При сделки на стойност над 10 000 лв., предоставянето на гаранция и заплащането на суми от продажната цена на имота става задължително по банков път.

17. Тук можете да видите практическите съвети на НАП при наемане, покупка и продажба на недвижими имоти.

Ние работим открито и отговорно, при ясни правила, за да Ви предложим прецизно обслужване.

Всички Ваши въпроси можете да отправите към агента, който отговаря за предлагането и продажбата на този имот.

Ще се радваме да бъдете наш клиент!

Известявай за цената
При промяна в цената на имота ще получите съобщение на посочен от Вас email:
Предлагам друга цена
Администратор
Тел.: 0883944729
Попитайте ме за този имот: 
Локация
* Отбелязаното местоположение може да не е съвсем точно.