Карта
Бележник ()
Оферта № 392362
22.06.21 г., 12:45 ч. 202

Хотел, гр. Балчик, област Добрич, 2763 кв. м,
€ 650 000
(

€ 235 на кв. м

)

Карта

Локация:  в зоната на Двореца, до Ботаническата градина.

Отстояния: летище - 50 км, парк - 200 м, плаж - 250 м, гр. Варна - 27 км, клубове, барове, магазини и ресторанти - 300 м

Площ:  2763 кв. м (застр. площ + ид. части)

Застроена площ:  3002 кв. м

Стаи: 58

Вид строителство: тухла

Изложение: морска панорама

Дограма: PVC

Този уютен и приветлив хотел се намира в град Балчик, в зоната на Двореца, в непосредствена близост до Ботаническата градина и на 300 метра от морето.

Триетажният хотелският комплекс е изграден върху собствен парцел земя с площ 2763 кв.м. и разполага с общата застроена площ от 3002 кв.м. Сградите са изградени през 1989 година, като през 2019 стаите са били реновирани.
Постоянната леглова база на хотела е 140 легла, като с допълнителните може да бъде увеличена до 170 легла. Хотелът притежава три апартамента, три студиа, 14 тройни стаи и 38 двойни. Същите са обзаведени с климатици, 32 инчови LED телевизори, хладилник, самостоятелен санитарен възел и Wi-Fi интернет сигнал. Комплексът разполага със собствени, напълно оборудвани и обзаведени ресторант и кухня, с капацитет 120 души. Пред него има изградена голяма тераса, където могат да се сложат допълнително маси. Разполага с помещение за фитнес и конферентна зала с капацитет 50 места. Компексът разполага със собствени паркоместа.

Хотелът се намира на 50 км от летище Варна, на 33 км от град Добрич, на 36 км от Нос Калиакра, на 56 км. от румънската граница и в непосредствена близост до Ботаническата градина, Двореца и други забележителности.
В протежение на дълги години комплексът успешно приема индивидуални гости, групи деца или възрастни от различни държави, пристигащи както за индивидуална почивка така и за посещение на голям брой фестивали, които се провеждат в град Балчик. Често се настаняват гостите от сватби, които се провеждат в Ботаническа градина, Двореца или на голф комплексите, като в това число се предлага и апартамент за младоженци.

Придобивайки дадения имот Вие получавате добре разработен хотелски комплекс, носещ добър годишен доход, както и множество възможности за разгръщане на вашите лични бизнес стратегии и маркетингови решения.

Прочети още

Ето какво е важно да знаете, ако искате да купите този имот с МИРЕЛА

1. МИРЕЛА работи според изискванията на БДС EN 15733 относно предоставяне на услуги от брокери на недвижими имоти.

2. В обявената цена на имота не са включени комисионното възнаграждение на МИРЕЛА и държавните разходи по сделката (местен данък, нотариални такси и такса към Агенцията по вписванията, които (данък и такси), възлизат общо на около 3% от стойността на имота.

За консултация във връзка с изчисляване на разходите по сделката, можете да се свържете с юрист на Мирела ЕООД на тел. 02 9812345 с 09.00 по 18.00 ч в делнични дни.

3. Обичайното комисионно възнаграждение, което дължите при покупка на градски имот е 3% (без ДДС) от продажната му цена, не по-малко от 1000 евро, без ДДС. Тази комисиона не се отнася за ваканционни и селски имоти. За някои имоти комисионата подлежи на изрично договаряне. Съветваме ви предварително да попитайте Вашия агент каква е дължимата комисионата за конкретния имот, който ви интересува.

4. В цената на посредническата услуга се включва:

  • ПРАВНА ЗАЩИТА и пълно юридическо обслужване;
  • Предаване на владението на закупения имот;
  • Регистрацията на имота в данъчната служба, чрез подаване на декларация по чл. 14 от ЗМДТ (опция);
  • Откриване на нови партиди за ток, вода и отопление (ТЕЦ, ГАЗ) (опция);
  • Представяне на новия собственик пред съседите и управителя на Етажната собственост;
  • Сключване на договор за цифрова TV и интернет (опция).

5. За организиране на оглед на имота трябва да направите заявка за оглед към МИРЕЛА.

6. ВАЖНО!!! Възможно е сделката с този имот да е освободена от комисиона за купувача или да има други условия по заплащането на комисиона - попитайте за това агента по офертата.

7. Вие имате право на допълнителни отстъпки, при условията на сключения договор за посредничество с МИРЕЛА.

8. 50% от възнаграждението се заплаща до 5 дни след сключването на предварителен договор за покупко-продажба на имота, а останалите 50% - след окончателното финализиране на сделката. Плащането се извършва по банкова сметка на МИРEЛА.

9. Вие дължите комисионно възнаграждение, само ако купите имота - не дължите нищо предварително.

10. Можете да предоставите гаранция за намеренията си да закупите този имот и предварително да поставите условията, при които ще осъществите сделка. Ако не договорим същите условия, ние ще Ви върнем гаранцията.

11. Преговорите по сделката се осъществяват, чрез посредничеството на МИРЕЛА. Документалното оформяне на сделката се извършва от МИРЕЛА, освен ако Вие не изразите желание да ползвате свои юристи.

12. Можете да сключите предварителен договор за покупко-продажба на имота, като оставите КАПАРО на продавача или да преминете директно към сключването на окончателен договор (нотариален акт)- ние ще Ви предложим възможните варианти и нашето виждане по този въпрос, но решението го взимате Вие и ние се съобразяваме с него.

13. Ако след сключен с нашето посредничеството предварителен договор, по вина на продавача не се сключи окончателен договор за покупко- продажба на имота, МИРЕЛА се задължава да Ви предложи друг подходящ имот, без Вие да дължите допълнително възнаграждение за следващата осъществена сделка.

14. За да избегнем недоразумения, ще бъдете уведомяван/а по e-mail и чрез SMS за всички етапи от сделката.

15. Имате гарантирана възможност да споделите Вашите впечатления от обслужването и да отправите критики и препоръки, директно до ръководството на МИРЕЛА.

16. При сделки на стойност над 10 000 лв., предоставянето на гаранция и заплащането на суми от продажната цена на имота става задължително по банков път.

17. Тук можете да видите практическите съвети на НАП при наемане, покупка и продажба на недвижими имоти.

Ние работим открито и отговорно, при ясни правила, за да Ви предложим прецизно обслужване.

Всички Ваши въпроси можете да отправите към агента, който отговаря за предлагането и продажбата на този имот.

Ще се радваме да бъдете наш клиент!

Известявай за цената
При промяна в цената на имота ще получите съобщение на посочен от Вас email:
Предлагам друга цена
Агент недвижими имоти
Тел.: 0883942336
Попитайте ме за този имот: 
Локация
Подобни имоти
* Отбелязаното местоположение може да не е съвсем точно.