Карта
Бележник ()
Оферта № 374928
9.07.20 г., 9:46 ч. 1018

Продажба на къща за гости в с. Бероново, община Сунгурларе,
€ 99 000
(

€ 458 на кв. м

)

Карта

Локация:  в живописен район, близо до центъра на селото.

Отстояния: река - 500 м

Площ:  216 кв. м

Застроена площ:  75 кв. м

Площ на парцела:  820 кв. м

Брой етажи: 3

Спални: 4

Бани: 3

Вид строителство: тухла

Година на строителство: 1990-те

Изложение: север, юг

Дограма: Алуминиева - лукс

Етап на строителство: разрешение за ползване (Акт 16)

Отопление: камина

Акценти: 
 • Продава се с обзавеждането
 • Има възможност за целогодишно ползване

Къща за гости, реставрирана основно през 2006 г. Къщата е на три етажа с три бетонови плочи, стени от тухлена зидария и железобетонови колони, покрив от керемиди с РЗП 150 кв. м., лятна кухня 55 кв. м / механа/, складово помещение 30 кв. м. и офис 16 кв. м, неделими части от къщата.
Фасадата е с дърпана мазилка.

 • Първи / партерен / етаж, се състои от кухня 16 кв. м, трапезария 28 кв.м, антре 3 кв. м,стълбище към втори етаж 3 кв. м. Подът им е с теракота, а терасата 25 кв. м пред кухнята и трапезарията е облицована с градешки камък. Трапезарията е с прозорци и врати от ал. дограма със стъклопакет и свод към кухнята.
 • Втори етаж - хол 28 кв. м - под ламинат, ниша с кухня към хола 12 кв. м, салон, тоалетна и баня с теракота. Тераса 11 кв. м с парапет от ковано желязо.
 • Трети етаж: спалня 14 кв. м, спалня с ниша 20 кв. м, тоалетна/баня, две тераси- южна и северна по 11 кв. м, салон с площадка, с парапети от ковано желязо.

Лятната кухня е разположена върху 70 кв. м. с под и цокъл на стените е от градешки камък. Таванът е накован чамова ламперия.

Дворното място от 820 кв. м е заградено от трите страни с монолитна ограда, а от южната с метална ограда с плъзгаща се врата, с дистанционно управление.

Южната част на двора е оформен терасовидно на две части -лява - паркинг за автомобили с подход към северната част, и дясна - градинка с пътечка от камък, алпинеум, мостче, рекичка, тераски, шадравани.
Северната част на двора е с възможност за изграждане на басейн и барбекю.
Ефектно осветление на цялата къща, с възможност за изключване на определени кръгове. Ел. инсталация- монофазна от трижилен мостов кабел, заземена. Водопроводна инсталация с полипропилен с филтър.

Прочети още

Ето какво е важно да знаете, ако искате да купите този имот с МИРЕЛА

1. МИРЕЛА работи според изискванията на БДС EN 15733 относно предоставяне на услуги от брокери на недвижими имоти.

2. В обявената цена на имота не са включени комисионното възнаграждение на МИРЕЛА и държавните разходи по сделката (местен данък, нотариални такси и такса към Агенцията по вписванията, които (данък и такси), възлизат общо на около 3% от стойността на имота.

За консултация във връзка с изчисляване на разходите по сделката, можете да се свържете с юрист на Мирела ЕООД на тел. 02 9812345 с 09.00 по 18.00 ч в делнични дни.

3. Обичайното комисионно възнаграждение, което дължите при покупка на градски имот е 3% (без ДДС) от продажната му цена, не по-малко от 1000 евро, без ДДС. Тази комисиона не се отнася за ваканционни и селски имоти. За някои имоти комисионата подлежи на изрично договаряне. Съветваме ви предварително да попитайте Вашия агент каква е дължимата комисионата за конкретния имот, който ви интересува.

4. В цената на посредническата услуга се включва:

 • ПРАВНА ЗАЩИТА и пълно юридическо обслужване;
 • Предаване на владението на закупения имот;
 • Регистрацията на имота в данъчната служба, чрез подаване на декларация по чл. 14 от ЗМДТ (опция);
 • Откриване на нови партиди за ток, вода и отопление (ТЕЦ, ГАЗ) (опция);
 • Представяне на новия собственик пред съседите и управителя на Етажната собственост;
 • Сключване на договор за цифрова TV и интернет (опция).

5. За организиране на оглед на имота трябва да направите заявка за оглед към МИРЕЛА.

6. ВАЖНО!!! Възможно е сделката с този имот да е освободена от комисиона за купувача или да има други условия по заплащането на комисиона - попитайте за това агента по офертата.

7. Вие имате право на допълнителни отстъпки, при условията на сключения договор за посредничество с МИРЕЛА.

8. 50% от възнаграждението се заплаща до 5 дни след сключването на предварителен договор за покупко-продажба на имота, а останалите 50% - след окончателното финализиране на сделката. Плащането се извършва по банкова сметка на МИРEЛА.

9. Вие дължите комисионно възнаграждение, само ако купите имота - не дължите нищо предварително.

10. Можете да предоставите гаранция за намеренията си да закупите този имот и предварително да поставите условията, при които ще осъществите сделка. Ако не договорим същите условия, ние ще Ви върнем гаранцията.

11. Преговорите по сделката се осъществяват, чрез посредничеството на МИРЕЛА. Документалното оформяне на сделката се извършва от МИРЕЛА, освен ако Вие не изразите желание да ползвате свои юристи.

12. Можете да сключите предварителен договор за покупко-продажба на имота, като оставите КАПАРО на продавача или да преминете директно към сключването на окончателен договор (нотариален акт)- ние ще Ви предложим възможните варианти и нашето виждане по този въпрос, но решението го взимате Вие и ние се съобразяваме с него.

13. Ако след сключен с нашето посредничеството предварителен договор, по вина на продавача не се сключи окончателен договор за покупко- продажба на имота, МИРЕЛА се задължава да Ви предложи друг подходящ имот, без Вие да дължите допълнително възнаграждение за следващата осъществена сделка.

14. За да избегнем недоразумения, ще бъдете уведомяван/а по e-mail и чрез SMS за всички етапи от сделката.

15. Имате гарантирана възможност да споделите Вашите впечатления от обслужването и да отправите критики и препоръки, директно до ръководството на МИРЕЛА.

16. При сделки на стойност над 10 000 лв., предоставянето на гаранция и заплащането на суми от продажната цена на имота става задължително по банков път.

17. Тук можете да видите практическите съвети на НАП при наемане, покупка и продажба на недвижими имоти.

Ние работим открито и отговорно, при ясни правила, за да Ви предложим прецизно обслужване.

Всички Ваши въпроси можете да отправите към агента, който отговаря за предлагането и продажбата на този имот.

Ще се радваме да бъдете наш клиент!

Известявай за цената
При промяна в цената на имота ще получите съобщение на посочен от Вас email:
Предлагам друга цена
Директор продажби
Тел.: 0888406001
Напишете отзив
Попитайте ме за този имот: 
Локация
* Отбелязаното местоположение може да не е съвсем точно.