Карта
Бележник ()
Обява № 304152
25.02.18 г., 8:00 ч. 1032

Търся под наем Тристаен апартамент/Четиристаен апартамент/Многостаен апартамент, Лозенец, Кръстова вада, Хладилника, ЖГ Южен парк, Център, Оборище, Докторски паметник, Мед. академия, град София,
ЦЕНА около € 600

Площ: от 35 до 235 кв. м

Вид строителство: ТУХЛА, МАСИВНО

  • С обзавеждане
Търся за мой клиент - майка с две деца, просторен апартамент в Източните части на София. Може да е обзаведен или полуобзаведен.
Прочети още

Ако отдавате под наем подобен имот, моля обадете ми се или ми пишете. Ще бъдат разгледани предложения и над определения бюджет. Разполагам и с други клиенти с подобно търсене.
Можете да ме потърсите за консултация на посочения телефон или да ми изпратите запитване. Консултацията е безплатна!

Можете също така, да подадете и безплатна Частна обява за отдаване под наем на Вашия имот в mirela.bg, без брокер и комисиона.

Вижте всички оферти на Венета Янева:

Ето какво е важно да знаете, ако искате да дадете под наем имот с МИРЕЛА

1. МИРЕЛА работи според изискванията на БДС EN 15733 относно предоставяне на услуги от брокери на недвижими имоти.

2. Ако направите поръчка за отдаване под наем на Вашия имот към МИРЕЛА, шансовете да постигнете най-добрите условия при сделка, се увеличават многократно.

Защото:

  • нашите специализирани сайтове с над 10 000 посещения от потенциални клиенти всеки ден, са най-добрата платформа за реклама на Вашия имот.
  • ние сме лидери в предлагането на български имоти на руския пазар и имаме традиции в обслужването на чуждестранни клиенти.
  • имаме над 100 ефективно действащи АГЕНТИ, които обслужват клиенти на територията на цялата страна.
  • разполагаме с над 30 офиса и представителства в България.

3. Обичайното комисионно възнаграждение, което дължите при отдаване под наем на имот е 50% от месечния наем - еднократно, не по-малко от 100 евро. За имоти с наемна цена до €350 комисионата е по договаряне. Посоченото възнаграждение не включва ДДС.

4. Вие имате право на допълнителни отстъпки, при условията на сключения Договор за посредничество с МИРЕЛА.

5. Възнаграждението се заплаща до 5 дни след реализиране на сделката. Плащането може да бъде извършено в брой или по банкова сметка на МИРEЛА.

6. Вие дължите комисионно възнаграждение, само ако отдадете имота под наем - не дължите нищо предварително.

7. Преговорите по сделката се осъществяват, чрез посредничеството на МИРЕЛА. Документалното оформяне на сделката се извършва от МИРЕЛА, освен ако Вие не изразите желание да ползвате свои юристи.

8. Ние ще защитим Вашия интерес: Ако след сключен с нашето посредничеството договор за наем, наемателят напусне жилището преди изтичане на срока, МИРЕЛА се задължава да предложи друг наемател, без да дължите допълнително възнаграждение за следващата осъществена сделка.

9. За да избегнем недоразумения, ще бъдете уведомяван/а по e-mail и чрез SMS за всички етапи от сделката.

10. Имате гарантирана възможност да споделите Вашите впечатления от обслужването и да отправите критики и препоръки, директно до ръководството на МИРЕЛА.

11. Тук можете да видите практическите съвети на НАП при наемане, покупка и продажба на недвижими имоти.

Ние работим открито и отговорно, при ясни правила, за да Ви предложим прецизно обслужване.

Всички Ваши въпроси можете да отправите към АГЕНТ, който е публикувал тази заявка по поръчка на клиент, търсещ имот с подобни характеристики.

Ще се радваме да бъдете наш клиент!

Директор продажби
Тел.: 0883940011
Предложи имот под наем: