Начало
Бележник ()
Оферта № 318371
БЕЗ КОМИСИОНА
10.06.19 г., 16:29 1464

Продажба на апартаменти висок клас ново строителство в кв. Гео Милев - БЕЗ комисиона - МИРЕЛА,
цени от € 1 115 /кв. м

Къде се намира: в центъра на квартала. Близо до Sky City Mall и парк Гео Милев.

Разсрочено плащане

Вид строителство: тухла

Етап на строителство: груб строеж

Пусков срок: 2020

Отопление: ТЕЦ

Дограма: Немска PVC

БЕЗ КОМИСИОНА!

Представяме нов ТОП проект - жилищна сграда в центъра на кв. Гео Милев, близо до ул. Николай Коперник, където се планира изграждане на метростанция, Sky City Mall, парк Гео Милев.
Предлагането на имоти ново строителство в този район е ограничено!

Сградата е проектирана на сутерен с подземен гараж и още седем етажа. На първия етаж (партерен) са предвидени апартаменти с двор-градини, ателиета и офиси. На останалите 6 етажа са проектирани 2-стайни, 3-стайни и 4-стайни апартаменти, като тези на последните етажи ще са с просторни панорамни тераси и уникални гледки.

Общите части ще са луксозно изпълнени - представително фоайе, настилки в коридорите и стълбището от естествен камък, осветление с датчик за автоматично включване и изключване, високотехнологичен асансьор с автоматични иноксови врати за 8 лица. В случай на прекъсване на захранването, асансьорът трябва да се придвижи автоматично до спирка.
За гарантиране на сигурността на всички обитатели в сградата, ще бъдат инсталирани камери за 24-часово видеонаблюдение на външните площи и входа на сградата. Ще има и окабеляване за сигнално-охранителна дейност.

Бъдещите обитатели ще се наслаждават на професионално аранжирани зелени площи пред сградата. Предвидена е и стойка за велосипеди във вътрешния двор. Специализирана фирма ще осигурява охрана за контрол на достъпа и ще се грижи за чистотата на общите части и подземния гараж, поддръжка на озеленяването, както и почистване на снега през зимните месеци.

Качеството на изпълнение е гарантирано от дългогодишния опит на инвестиционната компания и от вложените висококачествени материали и технологии. Предвидени са високоефективни топло- и хидоризолации на фасада и покрив, висококачествена немска 6-камерна PVC дограма с троен стъклопакет.

Достъпът до поземените гаражи ще е много комфортен - чрез удобна рампа.

За да получите актуални цени на свободните апартаменти, както и друга подробна информация относно проекта, моля използвайте формата за контакт с агента.

Подробна информация за предлаганите имоти:

Етаж: 4-ти
Апартамент 19, 4-СТАЕН, 151.00 m2, (Застроена площ 119.00 m2), € 227 785 (€ 1 509/кв. м) Виж още
Етаж: 6-ти
Апартамент 29, 3-СТАЕН, 106.00 m2, (Застроена площ 86.00 m2), € 145 670 (€ 1 374/кв. м) Виж още
Сграда: ...
Секция: ...
Етаж: 3-ти
Апартамент 15, 3-СТАЕН, Секция ..., 120.00 m2, (Застроена площ 97.00 m2), € 171 020 (€ 1 425/кв. м) Виж още
Списъкът с представените оферти не изчерпва напълно възможностите да закупите имот в тази сграда. Възможно е да има имоти, които още не са обявени. Моля, свържете се с агента за контакти.

Моля използвайте формата за контакт с агента, ако Ви е нужна допълнителна информация (снимки, етажни планове, разпределения) или искате провеждане на оглед.

Ето какво е важно да знаете, ако искате да купите този имот с МИРЕЛА

1. МИРЕЛА работи според изискванията на БДС EN 15733 относно предоставяне на услуги от брокери на недвижими имоти.

2. В обявената цена на имота не са включени комисионното възнаграждение на МИРЕЛА и държавните разходи по сделката (местен данък, нотариални такси и такса към Агенцията по вписванията, които (данък и такси), възлизат общо на около 3% от стойността на имота.

За консултация във връзка с изчисляване на разходите по сделката, можете да се свържете с юрист на Мирела ЕООД на тел. 02 9812345 с 09.00 по 18.00 ч в делнични дни.

3. Обичайното комисионно възнаграждение, което дължите при покупка на имот е 3% (без ДДС) от продажната му цена, не по-малко от 1000 евро, без ДДС.

4. В цената на посредническата услуга се включва:

  • ПРАВНА ЗАЩИТА и пълно юридическо обслужване;
  • Предаване на владението на закупения имот;
  • Регистрацията на имота в данъчната служба, чрез подаване на декларация по чл. 14 от ЗМДТ;
  • Откриване на нови партиди за ток, вода и отопление (ТЕЦ, ГАЗ);
  • Представяне на новия собственик пред съседите и управителя на Етажната собственост;
  • Сключване на договор за цифрова TV и интернет.

5. За организиране на оглед на имота трябва да направите заявка за оглед към МИРЕЛА.

6. ВАЖНО!!! Възможно е сделката с този имот да е освободена от комисиона за купувача или да има други преференциални условия по заплащането на комисиона- попитайте за това агента по офертата.

7. Вие имате право на допълнителни отстъпки, при условията на сключения договор за посредничество с МИРЕЛА.

8. 50% от възнаграждението се заплаща до 5 дни след сключването на предварителен договор за покупко-продажба на имота, а останалите 50% - след окончателното финализиране на сделката. Плащането може да бъде извършено в брой или по банкова сметка на МИРEЛА.

9. Вие дължите комисионно възнаграждение, само ако купите имота - не дължите нищо предварително.

10. Можете да предоставите гаранция за намеренията си да закупите този имот и предварително да поставите условията, при които ще осъществите сделка. Ако не договорим същите условия, ние ще Ви върнем гаранцията.

11. Преговорите по сделката се осъществяват, чрез посредничеството на МИРЕЛА. Документалното оформяне на сделката се извършва от МИРЕЛА, освен ако Вие не изразите желание да ползвате свои юристи.

12. Можете да сключите предварителен договор за покупко-продажба на имота, като оставите КАПАРО на продавача или да преминете директно към сключването на окончателен договор (нотариален акт)- ние ще Ви предложим възможните варианти и нашето виждане по този въпрос, но решението го взимате Вие и ние се съобразяваме с него.

13. Ако след сключен с нашето посредничеството предварителен договор, по вина на продавача не се сключи окончателен договор за покупко- продажба на имота, МИРЕЛА се задължава да Ви предложи друг подходящ имот, без Вие да дължите допълнително възнаграждение за следващата осъществена сделка.

14. За да избегнем недоразумения, ще бъдете уведомяван/а по e-mail и чрез SMS за всички етапи от сделката.

15. Имате гарантирана възможност да споделите Вашите впечатления от обслужването и да отправите критики и препоръки, директно до ръководството на МИРЕЛА.

16. При сделки на стойност над 10 000 лв., предоставянето на гаранция и заплащането на суми от продажната цена на имота става задължително по банков път.

17. Тук можете да видите практическите съвети на НАП при наемане, покупка и продажба на недвижими имоти.

Ние работим открито и отговорно, при ясни правила, за да Ви предложим прецизно обслужване.

Всички Ваши въпроси можете да отправите към агента, който отговаря за предлагането и продажбата на този имот.

Ще се радваме да бъдете наш клиент!

Агент недвижими имоти
Тел.: 02 9812345; 0895525903
КОНТАКТ С АГЕНТА ПО ПРОДАЖБИ

Моля, посочете Вашите изисквания и ще Ви изпратя подходящите актуални оферти.

Търся да купя:
Цена:
Интересувам се от:
Основните ми изисквания са:
Име:
Тел:
Имейл:
Местоположение
* Отбелязаното местоположение може да не е съвсем точно.