Карта
Бележник ()
Оферта № 121127
4.08.18 г., 0:08 1139

Продава КЪЩА, област Велико Търново, с. Беляковец, 761 кв. м,
€ 199 000
(

€ 262 на кв. м

)

Локация: на 5 км от Велико Търново

Площ:  761 кв. м

застр. площ:  159 кв. м

Площ на парцела:  1400 кв. м

Брой етажи: 4

Спални: 10

Бани: 6

Вид строителство: тухла

Година на строителство: 1990-те

Етап на строителство: акт 16

Отопление: локално

Дограма: PVC

 • АКТ 16
 • С гараж
 • Електрификация
 • Водопровод
 • Целогодишно ползване

Имотът, който ви предлагам е подходящ за целогодишно живеене, инвестиция, семеен хотел, или друго. Представлява новопостроена къща с разгъната площ от 761 кв.м, разпределена между две огледални половини, всяка със самостоятелен вход. Разпределението по етажите за всяка половина е както следва:
Приземен етаж - западна половина - входно антре, дневна, кухня, склад, баня, тоалетна и дрешник. Източна половина - входно антре, дневна с параклис, фитнес, сауна, джакузи, съблекалня с баня и тоалетна и дрешник.
Първи етаж - западна половина - входно антре, две спални, дрешник баня с тоалетна, две тераси - южна и западна. Източна половина- входно антре, две стаи, баня с тоалетна, склад, две тераси - южна и източна.
Вторият етаж е с идентично разпределение като първия.
Трети етаж - западна половина - предверие, дневна, таванско помещение и западна тераса. Източна половина - предверие, дневна с вана, източна и южна тераса. Отоплението е с климатици във всяка стая, подово отопление /първи и втори етаж/, система с алуминиеви радиатори и вградена камина.
Къщата разполага с 1400 кв.м терасовиден двор, с каменна настилка и тревна площ с насаждения.
Два самостоятелни гаража, общо за 3 коли, единият от които е с канал и открит басейн с размери 10.5 м/ 4.5 м и дълбочина 1.40 м/ 1.60 м, с инсталация от слънчеви батерии.
Към имота има възможност да се закупи склад с размери 22х6х4.5м, построен в южна част на парцела, с вход от улицата. Складът се продава отделно, с земя към него 1400 кв.м на цена от 50000 евро.

Прочети още

Можете да подадете частна обява в mirelaBG.

Ето какво е важно да знаете, ако искате да купите този имот с МИРЕЛА

1. МИРЕЛА работи според изискванията на БДС EN 15733 относно предоставяне на услуги от брокери на недвижими имоти.

2. В обявената цена на имота не са включени комисионното възнаграждение на МИРЕЛА и държавните разходи по сделката (местен данък, нотариални такси и такса към Агенцията по вписванията, които (данък и такси), възлизат общо на около 3% от стойността на имота.

За консултация във връзка с изчисляване на разходите по сделката, можете да се свържете с юрист на Мирела ЕООД на тел. 02 9812345 с 09.00 по 18.00 ч в делнични дни.

3. Обичайното комисионно възнаграждение, което дължите при покупка на градски имот е 3% (без ДДС) от продажната му цена, не по-малко от 1000 евро, без ДДС. Тази комисиона не се отнася за ваканционни и селски имоти. За някои имоти комисионата подлежи на изрично договаряне. Съветваме ви предварително да попитайте Вашия агент каква е дължимата комисионата за конкретния имот, който ви интересува.

4. В цената на посредническата услуга се включва:

 • ПРАВНА ЗАЩИТА и пълно юридическо обслужване;
 • Предаване на владението на закупения имот;
 • Регистрацията на имота в данъчната служба, чрез подаване на декларация по чл. 14 от ЗМДТ;
 • Откриване на нови партиди за ток, вода и отопление (ТЕЦ, ГАЗ);
 • Представяне на новия собственик пред съседите и управителя на Етажната собственост;
 • Сключване на договор за цифрова TV и интернет.

5. За организиране на оглед на имота трябва да направите заявка за оглед към МИРЕЛА.

6. ВАЖНО!!! Възможно е сделката с този имот да е освободена от комисиона за купувача или да има други условия по заплащането на комисиона - попитайте за това агента по офертата.

7. Вие имате право на допълнителни отстъпки, при условията на сключения договор за посредничество с МИРЕЛА.

8. 50% от възнаграждението се заплаща до 5 дни след сключването на предварителен договор за покупко-продажба на имота, а останалите 50% - след окончателното финализиране на сделката. Плащането може да бъде извършено в брой или по банкова сметка на МИРEЛА.

9. Вие дължите комисионно възнаграждение, само ако купите имота - не дължите нищо предварително.

10. Можете да предоставите гаранция за намеренията си да закупите този имот и предварително да поставите условията, при които ще осъществите сделка. Ако не договорим същите условия, ние ще Ви върнем гаранцията.

11. Преговорите по сделката се осъществяват, чрез посредничеството на МИРЕЛА. Документалното оформяне на сделката се извършва от МИРЕЛА, освен ако Вие не изразите желание да ползвате свои юристи.

12. Можете да сключите предварителен договор за покупко-продажба на имота, като оставите КАПАРО на продавача или да преминете директно към сключването на окончателен договор (нотариален акт)- ние ще Ви предложим възможните варианти и нашето виждане по този въпрос, но решението го взимате Вие и ние се съобразяваме с него.

13. Ако след сключен с нашето посредничеството предварителен договор, по вина на продавача не се сключи окончателен договор за покупко- продажба на имота, МИРЕЛА се задължава да Ви предложи друг подходящ имот, без Вие да дължите допълнително възнаграждение за следващата осъществена сделка.

14. За да избегнем недоразумения, ще бъдете уведомяван/а по e-mail и чрез SMS за всички етапи от сделката.

15. Имате гарантирана възможност да споделите Вашите впечатления от обслужването и да отправите критики и препоръки, директно до ръководството на МИРЕЛА.

16. При сделки на стойност над 10 000 лв., предоставянето на гаранция и заплащането на суми от продажната цена на имота става задължително по банков път.

17. Тук можете да видите практическите съвети на НАП при наемане, покупка и продажба на недвижими имоти.

Ние работим открито и отговорно, при ясни правила, за да Ви предложим прецизно обслужване.

Всички Ваши въпроси можете да отправите към агента, който отговаря за предлагането и продажбата на този имот.

Ще се радваме да бъдете наш клиент!

Известявай за цената
При промяна в цената на имота ще получите съобщение на посочен от Вас email:
Предлагам друга цена
Директор продажби
Тел.: 0887675067
Напишете отзив
Попитайте ме за този имот: 
Локация
Подобни имоти
* Отбелязаното местоположение може да не е съвсем точно.