Карта
Бележник ()
Оферта № 272886
четвъртък, 13:42 5982

Продава КЪЩА, област Варна, 120 кв. м,
€ 30 000
(

€ 250 на кв. м

)

Къде се намира: в малко и добре уредено село на около 35 км от гр. Варна, в близост до реката.

Отстояния: магистрала - 10 км, центъра на града - 35 км, летище - 20 км

Площ:  120 кв. м

Застроена площ:  120 кв. м

Площ на парцела:  1050 кв. м

Брой етажи: 1

Спални: 2

Бани: 2

Балкони/тераси: няма

Вид строителство: тухла

Година на строителство: 2000

Отопление: локално

Изложение: гледка към гората

Дограма: PVC

 • С довършителни работи
 • Регулация
 • С обзавеждане
 • Електрификация
 • Водопровод
 • Целогодишно ползване

Продавам изгодно къща в малко китно село - част от община Аксаково. Центърът на гр. Варна е на разстояние около 35 км. Достъпът е бърз и удобен по магистрала Хемус и главния път Варна-Добрич.

Къщата е с РЗП от 120 кв. м. Има два входа и предлага всички удобства да се използва от две отделни семейства. Едната постройка се състои от антре, две стаи и баня с тоалетна. През 2003-та г. е построена новата част, която разполага с антре, три стаи и втора баня с тоалетна.
Направен е съвременен ремонт. Дограмата и интериорните врати са качествени, PVC. Подовите настилки са ламиниран паркет и теракота. Има възможност за обособяване на две отделни кухни. Зидовете на къщата са от масивен камък. Покривът е ремонтиран. Има локално парно. Част от обзавеждането остава. Има СОТ.

Дворът е 1050 кв. м, добре поддържан. Запазени са няколко стопански постройки (над 200 кв. м), подходящи за съхранение на дърва, инвентар и отглеждане на животни. Овощна и зеленчукова градина. Има двоен закрит гараж.

До селото преминава малка река, а на съвсем близко разстояние има два зарибени язовира. Ботевският манастир Св. Марина (19 век) е на около 2 км. Природата е красива, селото е обградено от гора. Надморската височина е от 200 до 300 м. Подходящо е за целогодишно живеене или ваканционно ползване.

Можете да подадете частна обява в mirelaBG.

Ето какво е важно да знаете, ако искате да купите този имот с МИРЕЛА

1. МИРЕЛА работи според изискванията на БДС EN 15733 относно предоставяне на услуги от брокери на недвижими имоти.

2. В обявената цена на имота не са включени комисионното възнаграждение на МИРЕЛА и държавните разходи по сделката (местен данък, нотариални такси и такса към Агенцията по вписванията, които (данък и такси), възлизат общо на около 3% от стойността на имота.

За консултация във връзка с изчисляване на разходите по сделката, можете да се свържете с юрист на Мирела ЕООД на тел. 02 9812345 с 09.00 по 18.00 ч в делнични дни.

3. Обичайното комисионно възнаграждение, което дължите при покупка на имот е 3% (без ДДС) от продажната му цена, не по-малко от 1000 евро, без ДДС.

4. В цената на посредническата услуга се включва:

 • ПРАВНА ЗАЩИТА и пълно юридическо обслужване;
 • Предаване на владението на закупения имот;
 • Регистрацията на имота в данъчната служба, чрез подаване на декларация по чл. 14 от ЗМДТ;
 • Откриване на нови партиди за ток, вода и отопление (ТЕЦ, ГАЗ);
 • Представяне на новия собственик пред съседите и управителя на Етажната собственост;
 • Сключване на договор за цифрова TV и интернет.

5. За организиране на оглед на имота трябва да направите заявка за оглед към МИРЕЛА.

6. ВАЖНО!!! Възможно е сделката с този имот да е освободена от комисиона за купувача или да има други преференциални условия по заплащането на комисиона- попитайте за това агента по офертата.

7. Вие имате право на допълнителни отстъпки, при условията на сключения договор за посредничество с МИРЕЛА.

8. 50% от възнаграждението се заплаща до 5 дни след сключването на предварителен договор за покупко-продажба на имота, а останалите 50% - след окончателното финализиране на сделката. Плащането може да бъде извършено в брой или по банкова сметка на МИРEЛА.

9. Вие дължите комисионно възнаграждение, само ако купите имота - не дължите нищо предварително.

10. Можете да предоставите гаранция за намеренията си да закупите този имот и предварително да поставите условията, при които ще осъществите сделка. Ако не договорим същите условия, ние ще Ви върнем гаранцията.

11. Преговорите по сделката се осъществяват, чрез посредничеството на МИРЕЛА. Документалното оформяне на сделката се извършва от МИРЕЛА, освен ако Вие не изразите желание да ползвате свои юристи.

12. Можете да сключите предварителен договор за покупко-продажба на имота, като оставите КАПАРО на продавача или да преминете директно към сключването на окончателен договор (нотариален акт)- ние ще Ви предложим възможните варианти и нашето виждане по този въпрос, но решението го взимате Вие и ние се съобразяваме с него.

13. Ако след сключен с нашето посредничеството предварителен договор, по вина на продавача не се сключи окончателен договор за покупко- продажба на имота, МИРЕЛА се задължава да Ви предложи друг подходящ имот, без Вие да дължите допълнително възнаграждение за следващата осъществена сделка.

14. За да избегнем недоразумения, ще бъдете уведомяван/а по e-mail и чрез SMS за всички етапи от сделката.

15. Имате гарантирана възможност да споделите Вашите впечатления от обслужването и да отправите критики и препоръки, директно до ръководството на МИРЕЛА.

16. При сделки на стойност над 10 000 лв., предоставянето на гаранция и заплащането на суми от продажната цена на имота става задължително по банков път.

17. Тук можете да видите практическите съвети на НАП при наемане, покупка и продажба на недвижими имоти.

Ние работим открито и отговорно, при ясни правила, за да Ви предложим прецизно обслужване.

Всички Ваши въпроси можете да отправите към агента, който отговаря за предлагането и продажбата на този имот.

Ще се радваме да бъдете наш клиент!

Известявай за цената
При промяна в цената на имота ще получите съобщение на посочен от Вас email:
Предлагам друга цена
Администратор
Тел.: 052 600675; 0895525906
Попитайте ме за този имот: 
Локация
* Отбелязаното местоположение може да не е съвсем точно.