Начало
Бележник ()
Оферта № 348540
Частна обява
10.06.19 г., 12:50 118

Продава КЪЩА, област Варна, с. Ягнило, 165 кв. м,
€ 40 000
(

€ 242 на кв. м

)

Площ:  165 кв. м

Брой етажи: 2

Вид строителство: тухла

Отопление: локално

  • С обзавеждане

Къщата е напълно реновирана и с изцяло нов покрив. Жилищната площ е 165 кв.м., като включва следното:
Етаж първи: широко антре, спалня с баня /достъпни със самостоятелен вход/, просторна всекидневна с кухненски кът и още една стая, в момента използвана като склад.
Етаж втори: 3 спални, просторна баня с тоалетна, коридор и панорамна тераса с изглед към гората, двора и съседните имоти.
От втория етаж има изход към таванския етаж, който е висок и достатъчно голям.
Цялата къща е снабдена с инфраред отопление, а ВиК и ел. мрежата са изцяло подменени. Предлага се почти с цялото обзавеждане и е готова за живеене. Кухнята е оборудвана с печка, миялна машина и пералня.
Към къщата има двор с площ 1220 кв.м. Градината е равна и добре поддържана. Откъм пътя дворът е ограден с каменна стена, което прави имотът защитен и закътан.
Къщата се намира в края на селото, на тихо и спокойно място, близо до гората.
Село Ягнило се намира на в община Ветрино, на 14 км от центъра на общинския център, на 22 км от Вълчи дол и на 58 км от Варна. В радиус от 30 км в региона няма индустриални предприятия и въздухът е чист и подходящ за лечение на болести на дихателните пътища. Малка рекичка преминава през селото, а наблизо има 2 големи язовира, което прави района подходящ за риболов.

Частно лице
Тел.: 0889166816
Попитайте ме за този имот: 
Местоположение
Подобни имоти
* Отбелязаното местоположение може да не е съвсем точно.