Карта
Бележник ()
Оферта № 287527
4.12.19 г., 10:59 2933

Продава КЪЩА, град София, кв. Малинова долина, 653 кв. м,
€ 1 430 /кв. м
(€ 933 790)

Къде се намира: с красива понорама към града, на около 1.5 км над магазин IКЕА и Ring Mall.

Отстояния: спирка на обществен транспорт - 450 м

Площ:  653 кв. м

застр. площ:  125 кв. м

Площ на парцела:  1200 кв. м

Брой етажи: 4

Балкони/тераси: 6

Вид строителство: стоманобетонна конструкция

Етап на строителство: кота 2-ри етаж

Пусков срок: 05.2018

Отопление: локално

Изложение: гледка към планината

Дограма: Пет камерна PVC

  • Ново строителство
  • С гараж
  • С паркомясто
  • Целогодишно ползване

Продаваме нови съвременни къщи в елитен затворен комплекс с контролиран достъп, разположен в престижен район с красива панорама към града - в подтожието на планината, на около 1.5 км над магазин IКЕА и Ring Mall. Достъпът до комплекса е директен от ул. Бистришко шосе.
Комплексът е ситуиран върху терен с обща площ от 25 000 кв. м и включва 20 еднофамилни къщи, всяка с РЗП от 600 кв. м и собствен двор-градина с площ от 715 до 1200 кв. м.
Предвиден е пропускателен пункт с денонощна охрана, видеонаблюдение алеи за разходка, спортни площадки, фитнес на открито, зони за парти и други забавления на площ от 5000 кв. м.

Цените варират от 1150 € до 1300 кв. м.

Къщата, която ви представям с тази оферта, е развита на 4 етажа. На ниво кота нула е са проектирани гараж за два автомобила, помещение предвидено за фитнес, сауна, санитарен възел, котелно, мокро помещение и мазе. На първия етаж има хол с трапезария и кухня, с директен достъп към двора, тоалетна и складово помещение. На втория и третия етажи са разположени по две просторни спални със собствени бани и тоалетни и гардеробни помещения, на това ниво има и две тераси с достъп от спалните.
За допълнителен комфорт за връзка между етажите е предвиден асансьор. Предвидени са и външни паркоместа. На покрива на къщата има красива панорамна тераса.

Можете да подадете частна обява в mirelaBG.

Ето какво е важно да знаете, ако искате да купите този имот с МИРЕЛА

1. МИРЕЛА работи според изискванията на БДС EN 15733 относно предоставяне на услуги от брокери на недвижими имоти.

2. В обявената цена на имота не са включени комисионното възнаграждение на МИРЕЛА и държавните разходи по сделката (местен данък, нотариални такси и такса към Агенцията по вписванията, които (данък и такси), възлизат общо на около 3% от стойността на имота.

За консултация във връзка с изчисляване на разходите по сделката, можете да се свържете с юрист на Мирела ЕООД на тел. 02 9812345 с 09.00 по 18.00 ч в делнични дни.

3. Обичайното комисионно възнаграждение, което дължите при покупка на градски имот е 3% (без ДДС) от продажната му цена, не по-малко от 1000 евро, без ДДС. Тази комисиона не се отнася за ваканционни и селски имоти. За някои имоти комисионата подлежи на изрично договаряне. Съветваме ви предварително да попитайте Вашия агент каква е дължимата комисионата за конкретния имот, който ви интересува.

4. В цената на посредническата услуга се включва:

  • ПРАВНА ЗАЩИТА и пълно юридическо обслужване;
  • Предаване на владението на закупения имот;
  • Регистрацията на имота в данъчната служба, чрез подаване на декларация по чл. 14 от ЗМДТ;
  • Откриване на нови партиди за ток, вода и отопление (ТЕЦ, ГАЗ);
  • Представяне на новия собственик пред съседите и управителя на Етажната собственост;
  • Сключване на договор за цифрова TV и интернет.

5. За организиране на оглед на имота трябва да направите заявка за оглед към МИРЕЛА.

6. ВАЖНО!!! Възможно е сделката с този имот да е освободена от комисиона за купувача или да има други условия по заплащането на комисиона - попитайте за това агента по офертата.

7. Вие имате право на допълнителни отстъпки, при условията на сключения договор за посредничество с МИРЕЛА.

8. 50% от възнаграждението се заплаща до 5 дни след сключването на предварителен договор за покупко-продажба на имота, а останалите 50% - след окончателното финализиране на сделката. Плащането може да бъде извършено в брой или по банкова сметка на МИРEЛА.

9. Вие дължите комисионно възнаграждение, само ако купите имота - не дължите нищо предварително.

10. Можете да предоставите гаранция за намеренията си да закупите този имот и предварително да поставите условията, при които ще осъществите сделка. Ако не договорим същите условия, ние ще Ви върнем гаранцията.

11. Преговорите по сделката се осъществяват, чрез посредничеството на МИРЕЛА. Документалното оформяне на сделката се извършва от МИРЕЛА, освен ако Вие не изразите желание да ползвате свои юристи.

12. Можете да сключите предварителен договор за покупко-продажба на имота, като оставите КАПАРО на продавача или да преминете директно към сключването на окончателен договор (нотариален акт)- ние ще Ви предложим възможните варианти и нашето виждане по този въпрос, но решението го взимате Вие и ние се съобразяваме с него.

13. Ако след сключен с нашето посредничеството предварителен договор, по вина на продавача не се сключи окончателен договор за покупко- продажба на имота, МИРЕЛА се задължава да Ви предложи друг подходящ имот, без Вие да дължите допълнително възнаграждение за следващата осъществена сделка.

14. За да избегнем недоразумения, ще бъдете уведомяван/а по e-mail и чрез SMS за всички етапи от сделката.

15. Имате гарантирана възможност да споделите Вашите впечатления от обслужването и да отправите критики и препоръки, директно до ръководството на МИРЕЛА.

16. При сделки на стойност над 10 000 лв., предоставянето на гаранция и заплащането на суми от продажната цена на имота става задължително по банков път.

17. Тук можете да видите практическите съвети на НАП при наемане, покупка и продажба на недвижими имоти.

Ние работим открито и отговорно, при ясни правила, за да Ви предложим прецизно обслужване.

Всички Ваши въпроси можете да отправите към агента, който отговаря за предлагането и продажбата на този имот.

Ще се радваме да бъдете наш клиент!

Известявай за цената
При промяна в цената на имота ще получите съобщение на посочен от Вас email:
Предлагам друга цена
Агент недвижими имоти
Тел.: 02 9812345; 0895525909
Попитайте ме за този имот: 
Локация
* Отбелязаното местоположение може да не е съвсем точно.