Карта
Бележник ()
Оферта № 303618
Лукс имот
11.09.19 г., 11:53 3296

Продава КЪЩА, град Варна, кв. Бриз, 344 кв. м,
€ 550 000
(

€ 1 599 на кв. м

)

Локация: в близост до голям търговски комплекс.

Отстояния: главен булевард - 20 м, центъра на града - 1 км, спирка на обществен транспорт - 100 м

Площ:  344 кв. м

застр. площ:  153 кв. м

Площ на парцела:  500 кв. м

Брой етажи: 3

Спални: 3

Бани: 3

Балкони/тераси: 3

Вид строителство: тухла

Година на строителство: след 2000

Отопление: котел на ток

Изложение: юг, панорамна гледка

Дограма: Пет камерна PVC

 • С довършителни работи
 • С гараж
 • С обзавеждане
 • Канализация
 • Целогодишно ползване

Предлагам Ви за продажба луксозна нова къща в кв. Бриз - м-т Св. Никола. Достъпът от бул. 8-ми Приморски полк е лесен и удобен. Районът е много спокоен, но същевременно е осигурен бърз и лесен достъп до центъра на града.

Къщата (РЗП 344 кв. м) е с красива и модерна фасада. Разпределението е функционално. Състои се от два самостоятелни апартамента.
Първият апартамент (ЗП 74 кв. м) заема първия етаж. Включва много просторна и светла дневна зона, която е обединена с кухненска част и трапезария, самостоятелна спалня, баня с тоалетна.
Вторият апартамент е със застроена площ от 235 кв. м. На първия етаж на къщата е разположено антрето, което има топла връзка към закрит гараж за два автомобила. Удобно вътрешно стълбище отвежда до втория етаж, където са разположени светла и просторна дневна с трапезария и кухня с достъп до панорамна тераса. На третия етаж са двете спални - родителска и детска, гардеробна стая, баня с тоалетна и два балкона. В детската стая (с площ около 20 кв. м) са обособени зона за сън и зона за игра.
Строителството е изключително качествено. За довършителните работи са използвани луксозни материали. Отоплението е с локално парно на ток и климатици. Има СОТ, видеонаблюдение. Предлага се с обзавеждането.

Дворът е 496 кв. м, ограден с масивна ограда, красиво озеленен и професионално аранжиран. Засаден е декоративен райграс. Осигурени са поливна и пречиствателна системи за вода. Има беседка с барбекю зона. Изграден е закрит гараж (35 кв. м).

На разположение съм за подробности по презентацията на офертата, за предоставяне на нужните документи и за организиране на срещи.

Прочети още

Можете да подадете частна обява в mirelaBG.

Ето какво е важно да знаете, ако искате да купите този имот с МИРЕЛА

1. МИРЕЛА работи според изискванията на БДС EN 15733 относно предоставяне на услуги от брокери на недвижими имоти.

2. В обявената цена на имота не са включени комисионното възнаграждение на МИРЕЛА и държавните разходи по сделката (местен данък, нотариални такси и такса към Агенцията по вписванията, които (данък и такси), възлизат общо на около 3% от стойността на имота.

За консултация във връзка с изчисляване на разходите по сделката, можете да се свържете с юрист на Мирела ЕООД на тел. 02 9812345 с 09.00 по 18.00 ч в делнични дни.

3. Обичайното комисионно възнаграждение, което дължите при покупка на градски имот е 3% (без ДДС) от продажната му цена, не по-малко от 1000 евро, без ДДС. Тази комисиона не се отнася за ваканционни и селски имоти. За някои имоти комисионата подлежи на изрично договаряне. Съветваме ви предварително да попитайте Вашия агент каква е дължимата комисионата за конкретния имот, който ви интересува.

4. В цената на посредническата услуга се включва:

 • ПРАВНА ЗАЩИТА и пълно юридическо обслужване;
 • Предаване на владението на закупения имот;
 • Регистрацията на имота в данъчната служба, чрез подаване на декларация по чл. 14 от ЗМДТ;
 • Откриване на нови партиди за ток, вода и отопление (ТЕЦ, ГАЗ);
 • Представяне на новия собственик пред съседите и управителя на Етажната собственост;
 • Сключване на договор за цифрова TV и интернет.

5. За организиране на оглед на имота трябва да направите заявка за оглед към МИРЕЛА.

6. ВАЖНО!!! Възможно е сделката с този имот да е освободена от комисиона за купувача или да има други условия по заплащането на комисиона - попитайте за това агента по офертата.

7. Вие имате право на допълнителни отстъпки, при условията на сключения договор за посредничество с МИРЕЛА.

8. 50% от възнаграждението се заплаща до 5 дни след сключването на предварителен договор за покупко-продажба на имота, а останалите 50% - след окончателното финализиране на сделката. Плащането може да бъде извършено в брой или по банкова сметка на МИРEЛА.

9. Вие дължите комисионно възнаграждение, само ако купите имота - не дължите нищо предварително.

10. Можете да предоставите гаранция за намеренията си да закупите този имот и предварително да поставите условията, при които ще осъществите сделка. Ако не договорим същите условия, ние ще Ви върнем гаранцията.

11. Преговорите по сделката се осъществяват, чрез посредничеството на МИРЕЛА. Документалното оформяне на сделката се извършва от МИРЕЛА, освен ако Вие не изразите желание да ползвате свои юристи.

12. Можете да сключите предварителен договор за покупко-продажба на имота, като оставите КАПАРО на продавача или да преминете директно към сключването на окончателен договор (нотариален акт)- ние ще Ви предложим възможните варианти и нашето виждане по този въпрос, но решението го взимате Вие и ние се съобразяваме с него.

13. Ако след сключен с нашето посредничеството предварителен договор, по вина на продавача не се сключи окончателен договор за покупко- продажба на имота, МИРЕЛА се задължава да Ви предложи друг подходящ имот, без Вие да дължите допълнително възнаграждение за следващата осъществена сделка.

14. За да избегнем недоразумения, ще бъдете уведомяван/а по e-mail и чрез SMS за всички етапи от сделката.

15. Имате гарантирана възможност да споделите Вашите впечатления от обслужването и да отправите критики и препоръки, директно до ръководството на МИРЕЛА.

16. При сделки на стойност над 10 000 лв., предоставянето на гаранция и заплащането на суми от продажната цена на имота става задължително по банков път.

17. Тук можете да видите практическите съвети на НАП при наемане, покупка и продажба на недвижими имоти.

Ние работим открито и отговорно, при ясни правила, за да Ви предложим прецизно обслужване.

Всички Ваши въпроси можете да отправите към агента, който отговаря за предлагането и продажбата на този имот.

Ще се радваме да бъдете наш клиент!

Известявай за цената
При промяна в цената на имота ще получите съобщение на посочен от Вас email:
Предлагам друга цена
Администратор
Тел.: 0883940061
Напишете отзив
Попитайте ме за този имот: 
Локация
Подобни имоти
* Отбелязаното местоположение може да не е съвсем точно.