Карта
Бележник ()
Оферта № 308527
22.06.20 г., 11:21 3323

Посиди, п-в Касандра, Халкидики, продава парцел на първа линия - Мирела

Карта

Локация: малко селце на п-в Касандра, Халкидики, до брега на морето. На 220 км от границата с България и на 400 км от София.

Отстояния: плаж - 50 м, летище - 70 км, първа линия море! Плаж - 50 м

Площ:  18300 кв. м

Изложение: морска панорама

Продавам парцел на първа линия в курортното селище Посиди, разположено на западния бряг на полуостров Касандра - най-западният ръкав на полуостров Халкидики.
Селото Посиди или т. нар. ''Пясъчният нос'' предлага забележителна природа и изобилна зеленина, съчетани с удобствата на модерни комплекси от затворен тип и красиви къщи за гости.
Малкото и уютно селце е една от най-предпочитаните дестинации както за туристи от цял свят, така и за множество местни жители.

Имотът е подходящ за построяване на хотелски комплекс.

Ето и още интересна информация за селището:

Посиди носи името на плаж, интересен с пясъчната си коса, който се простира на стотици метри навътре в морето. Около курорта има и няколко исторически забележителности. Най-лесно достъпните са храмът на Посейдон, който е на 1 км и се стига пеша по главното шосе, и храмовете на Зевс и Дионис, които са в Калинтеа, на около 30 мин с кола.

.............................

I am selling a plot of land on the sea coast in the resort village of Possidi, located on the west coast of the Kassandra peninsula - the westernmost hinterland of the Halkidiki Peninsula.
The village of Possidi or the so-called 'Sandy Nose' offers remarkable scenery and abundant greenery, combined with the comforts of modern gated complexes and beautiful guest houses.
The small and cozy village is one of the most preferred destinations for tourists from all over the world and for many locals.

On the plot there is a possibility to build a hotel complex.

More interesting information about the village:

Positions bears the name of a beach, famous with its sandy hair, which extends hundreds of meters into the sea. There are also several historic sights around Posidie. The most easily accessible is the Poseidon Temple, which is 1 km away, and walks along the main road, as well as the temples of Zeus and Dionysus, which is in Calintia, about 30 minutes by car.

Прочети още

Ето какво е важно да знаете, ако искате да купите този имот с МИРЕЛА

1. МИРЕЛА работи според изискванията на БДС EN 15733 относно предоставяне на услуги от брокери на недвижими имоти.

2. В обявената цена на имота не са включени комисионното възнаграждение на МИРЕЛА и държавните разходи по сделката (местен данък, нотариални такси и такса към Агенцията по вписванията, които (данък и такси), възлизат общо на около 3% от стойността на имота.

За консултация във връзка с изчисляване на разходите по сделката, можете да се свържете с юрист на Мирела ЕООД на тел. 02 9812345 с 09.00 по 18.00 ч в делнични дни.

3. Обичайното комисионно възнаграждение, което дължите при покупка на градски имот е 3% (без ДДС) от продажната му цена, не по-малко от 1000 евро, без ДДС. Тази комисиона не се отнася за ваканционни и селски имоти. За някои имоти комисионата подлежи на изрично договаряне. Съветваме ви предварително да попитайте Вашия агент каква е дължимата комисионата за конкретния имот, който ви интересува.

4. В цената на посредническата услуга се включва:

  • ПРАВНА ЗАЩИТА и пълно юридическо обслужване;
  • Предаване на владението на закупения имот;
  • Регистрацията на имота в данъчната служба, чрез подаване на декларация по чл. 14 от ЗМДТ;
  • Откриване на нови партиди за ток, вода и отопление (ТЕЦ, ГАЗ);
  • Представяне на новия собственик пред съседите и управителя на Етажната собственост;
  • Сключване на договор за цифрова TV и интернет.

5. За организиране на оглед на имота трябва да направите заявка за оглед към МИРЕЛА.

6. ВАЖНО!!! Възможно е сделката с този имот да е освободена от комисиона за купувача или да има други условия по заплащането на комисиона - попитайте за това агента по офертата.

7. Вие имате право на допълнителни отстъпки, при условията на сключения договор за посредничество с МИРЕЛА.

8. 50% от възнаграждението се заплаща до 5 дни след сключването на предварителен договор за покупко-продажба на имота, а останалите 50% - след окончателното финализиране на сделката. Плащането може да бъде извършено в брой или по банкова сметка на МИРEЛА.

9. Вие дължите комисионно възнаграждение, само ако купите имота - не дължите нищо предварително.

10. Можете да предоставите гаранция за намеренията си да закупите този имот и предварително да поставите условията, при които ще осъществите сделка. Ако не договорим същите условия, ние ще Ви върнем гаранцията.

11. Преговорите по сделката се осъществяват, чрез посредничеството на МИРЕЛА. Документалното оформяне на сделката се извършва от МИРЕЛА, освен ако Вие не изразите желание да ползвате свои юристи.

12. Можете да сключите предварителен договор за покупко-продажба на имота, като оставите КАПАРО на продавача или да преминете директно към сключването на окончателен договор (нотариален акт)- ние ще Ви предложим възможните варианти и нашето виждане по този въпрос, но решението го взимате Вие и ние се съобразяваме с него.

13. Ако след сключен с нашето посредничеството предварителен договор, по вина на продавача не се сключи окончателен договор за покупко- продажба на имота, МИРЕЛА се задължава да Ви предложи друг подходящ имот, без Вие да дължите допълнително възнаграждение за следващата осъществена сделка.

14. За да избегнем недоразумения, ще бъдете уведомяван/а по e-mail и чрез SMS за всички етапи от сделката.

15. Имате гарантирана възможност да споделите Вашите впечатления от обслужването и да отправите критики и препоръки, директно до ръководството на МИРЕЛА.

16. При сделки на стойност над 10 000 лв., предоставянето на гаранция и заплащането на суми от продажната цена на имота става задължително по банков път.

17. Тук можете да видите практическите съвети на НАП при наемане, покупка и продажба на недвижими имоти.

Ние работим открито и отговорно, при ясни правила, за да Ви предложим прецизно обслужване.

Всички Ваши въпроси можете да отправите към агента, който отговаря за предлагането и продажбата на този имот.

Ще се радваме да бъдете наш клиент!

Известявай за цената
При промяна в цената на имота ще получите съобщение на посочен от Вас email:
Предлагам друга цена
Администратор
Тел.: 0883945135
Попитайте ме за този имот: 
Локация
* Отбелязаното местоположение може да не е съвсем точно.