Карта
Бележник ()
Оферта № 371991
Частна обява
22.05.20 г., 19:19 335

Под наем ЕДНОСТАЕН апартамент, град София, м-т Детски град, 13 кв. м,
€ 195
(

€ 15 на кв. м

)

Площ:  13 кв. м

Етаж: 

Брой етажи: 

Вид строителство: тухла

Отопление: газов котел

  • АКТ 16
  • Ново строителство
  • Охрана
  • С обзавеждане
Здравейте, преди всичко моля, прочетете обявата до край преди свързване. Постарал съм се да я раздробя по такъв начин по който да дам максимална яснота за това какво се предлага:

- Локация - Дава се под наем просторна СТАЯ в затворен комплекс 'Оазис Резиденс', намиращ се в полите на Витоша.

- Стаята - ... е модерно обзаведена с най-нужните потребности (легло с матрак и възглавница, един огромен гардероб и допълнително място за складиране на лични вещи). От нея може да се излезе на голяма тераса, със северно изложение, гледаща към паркът на комплексът и много приятна гледка към София в далечината. Включено към наема е и използването на пълно оборудваната кухня, баня, пералня и сушилня.

- Апартаментът - ... е нов и почти необитаван до скоро. Обзаведен е в модерен, непретенциозен стил, който вярвам че би паснал на голямо разнообразие от хора. Инвестирано е внимание и усърдие за да бъде превърнат в дом в който е удоволствие да се живее. Апартаментът разполага с 2 стаи, голямо антре, мокро помещение, баня/тоалетна, хол/кухня/кабинет. Има и допълнителна южно гледаща тераса (с още по-впечатляваща гледка към Витоша).

- Комплексът - ... е сравнително нов и продължава да бъде разширяван. Има спокойна атмосфера, тъй като е съставен от съвкупност от хора които са избрали да живеят малко отдалечени от Софииският ритъм, но все пак да са в близост до това което той предоставя. Природата е навсякъде и има приятни места за тичане и спортни съоръжения в комплекса. Басейн няма, но пък има тенис корт, който се заплаща допълнително на час към комплекса. Достигът до тук е с лично превозно средство.

- За мен - Аз съм собственикът и текущият обитател на апартамента. На 31 години съм и от скоро съм се завърнал в България след близо 17 години живот в чужбина. Втората стая също е дадена под наем на момче с подобна история.

- Кой може да се свърже? - Всеки коректен човек който има желание да живее на приятно и спокойно място и който има намерение да го запази като такова. Трябва да имате собствено превозно средство, иначе ще ви е почти невъзмоно да се придвижвате от и до тук. В момента наемът е краткотраен за 30 дена с гъвкавост да се увеличи до максимум 2 месеца, предвид обстоятелства който бих споделил като се свържем. Сметките не са включени, но ще бъдат делени на 33%, което включва и такса подръжка към комплекса. Неуважителни хора няма нужда да звънят, иначе с удоволствие ще отговоря на всякакви допълнителни въпроси по телефона. До скоро!
Прочети още
Частно лице
Тел.: 0889187924
Попитайте ме за този имот: 
Локация
Подобни имоти
Наскоро отдадени в района
* Отбелязаното местоположение може да не е съвсем точно.
Наскоро отдадени в района
ОТДАДЕН
5

Под наем

ЕДНОСТАЕН апартамент, 75 кв. м, град София, кв. Бояна, ул. Белия кладенец € 175