Карта
Бележник ()
Оферта № 370362
Частна обява
12.04.20 г., 2:09 164

Под наем ДВУСТАЕН апартамент, град Варна, кв. Левски, 60 кв. м,
€ 205
(

€ 3.4 на кв. м

)

Площ:  60 кв. м

Етаж: 

Брой етажи: 

Вид строителство: панел

Отопление: климатик

  • С паркомясто
  • С обзавеждане
  • Целогодишно ползване
Давам под наем обзаведен апартамент, който се намира в кв. ”Васил Левски”, на ул. ”Д-р Желязкова” № 8 вх. 4 ет. 7 (не последен етаж). Апартамента е в много добро състояние, тъй като преди няколко години му беше правен основен ремонт. Апартамента е изцяло южно изложение, и затова през зимните месеци е много топъл, което ще ви спестява пари от отопление. Също така апартамента е заобиколен със жилища и това също допълнително спомага за неговото по-лесно отопление през зимата. Апартамента разполага с много голяма открита тераса с хубава панорама, която сами може да видите от снимките. Блока разполага с осигурени безплатни авто-паркоместа така, че ще има къде да паркирате своя автомобил, без да се налага нощем да обикаляте и да търсите място около съседните блокове. В апартамента е включен безплатен, неограничен достъп до интернет и телевизия!
Блока, в който се намира апартамента е със сменена PVC дограма по етажите и със заключваща се входна врата на първия етаж, както и с изправна домофона система. Работещо осветление по етажите и изправен асансьор. Има осигурено почистване във входа на общите части. Към апартамента има избено помещение от 4.5 кв.м2., което при нужда може да бъде предоставено!
При наемане на апартамента се сключва договор за минимум едногодишен срок, и се изисква депозит от една месечна такса, плюс още една месечна такса за първия месец от наемането му.
Прочети още
Частно лице
Тел.: 0878963459
Попитайте ме за този имот: 
Локация
Подобни имоти
Наскоро отдадени в района
* Отбелязаното местоположение може да не е съвсем точно.
Наскоро отдадени в района
ОТДАДЕН
11

Под наем

ДВУСТАЕН апартамент, 62 кв. м, град Варна, кв. Левски, ул. Димитър Икономов € 250