Карта
Бележник ()
Оферта № 194952
29.04.20 г., 11:54 2344

ПРОДАВА НОВА КЪЩА НА 5КМ ОТ МОРЕТО,
€ 36 000
(

€ 360 на кв. м

)

Локация: с.Могилище

Отстояния: плаж - 6 км, летище - 65 км

Площ:  100 кв. м

застр. площ:  100 кв. м

Площ на парцела:  680 кв. м

Брой етажи: 1

Спални: 3

Бани: 2

Вид строителство: стоманобетонна конструкция с тухлена зидария

Година на строителство: след 2000

Отопление: камина

Изложение: юг

Дограма: PVC

 • С довършителни работи
 • Регулация
 • С обзавеждане
 • Електрификация
 • Водопровод
 • Целогодишно ползване

Селото се намира в Североизточна България, част от община Каварна, област Добрич. Разположено е на 55 км югозападно от гр. Добрич, на 67 км североизточно от гр. Варна, на 5 км северно от гр. Каварна, на 25 км североизточно гр. Балчик и на 7 км от морският бряг.

ОПИСАНИЕ


Новопостроена къща в уютно село на 5км от Каварна с РЗП 100м2 и двор 680м2. Къщата се състои от просторна дневна с кухня, три спални, две бани с тоалетни. Спални: под - теракота, стени латекс, дневна: под - теракота и дървено дюшеме, стени - латекс, коридори: под - гранитогрес, стени - латекс. Къщата е с външна и вътрешна топлоизолация, дограма - PVC. Къщата е обзаведена и оборудвана с всички необходими електроуреди, има сателитна ТВ, възможност за интернет и СОТ. Двора е озеленен и поддържан. Изградена е масивна външна ограда.
В селото живеят около 200 дущи българи и много чуждестранни семейства. Близостта до Каварна и морето го правят особено привлекателно за отдих.

обща информация

Селото е разположено върху надморска равнина. Климатът е умерено-континентален, повлиян от близостта на Черно море - лятото е прохладно, есента - топла, зимата е мека, но ветровита, а пролетта - слънчева. Надморска височина - 150 м.

инфраструктура

В селото има кметство, читалище с библиотека и групи за народно пеене и обичаи, пенсинерски клуб, пощенски клон, хранителен магазин, кръчма, малък красив парк. Край селото има и вилна зона.
Селото е напълно електрифицирано и водоснабдено.

Прочети още

Можете да подадете частна обява в mirelaBG.

Ето какво е важно да знаете, ако искате да купите този имот с МИРЕЛА

1. МИРЕЛА работи според изискванията на БДС EN 15733 относно предоставяне на услуги от брокери на недвижими имоти.

2. В обявената цена на имота не са включени комисионното възнаграждение на МИРЕЛА и държавните разходи по сделката (местен данък, нотариални такси и такса към Агенцията по вписванията, които (данък и такси), възлизат общо на около 3% от стойността на имота.

За консултация във връзка с изчисляване на разходите по сделката, можете да се свържете с юрист на Мирела ЕООД на тел. 02 9812345 с 09.00 по 18.00 ч в делнични дни.

3. Обичайното комисионно възнаграждение, което дължите при покупка на градски имот е 3% (без ДДС) от продажната му цена, не по-малко от 1000 евро, без ДДС. Тази комисиона не се отнася за ваканционни и селски имоти. За някои имоти комисионата подлежи на изрично договаряне. Съветваме ви предварително да попитайте Вашия агент каква е дължимата комисионата за конкретния имот, който ви интересува.

4. В цената на посредническата услуга се включва:

 • ПРАВНА ЗАЩИТА и пълно юридическо обслужване;
 • Предаване на владението на закупения имот;
 • Регистрацията на имота в данъчната служба, чрез подаване на декларация по чл. 14 от ЗМДТ;
 • Откриване на нови партиди за ток, вода и отопление (ТЕЦ, ГАЗ);
 • Представяне на новия собственик пред съседите и управителя на Етажната собственост;
 • Сключване на договор за цифрова TV и интернет.

5. За организиране на оглед на имота трябва да направите заявка за оглед към МИРЕЛА.

6. ВАЖНО!!! Възможно е сделката с този имот да е освободена от комисиона за купувача или да има други условия по заплащането на комисиона - попитайте за това агента по офертата.

7. Вие имате право на допълнителни отстъпки, при условията на сключения договор за посредничество с МИРЕЛА.

8. 50% от възнаграждението се заплаща до 5 дни след сключването на предварителен договор за покупко-продажба на имота, а останалите 50% - след окончателното финализиране на сделката. Плащането може да бъде извършено в брой или по банкова сметка на МИРEЛА.

9. Вие дължите комисионно възнаграждение, само ако купите имота - не дължите нищо предварително.

10. Можете да предоставите гаранция за намеренията си да закупите този имот и предварително да поставите условията, при които ще осъществите сделка. Ако не договорим същите условия, ние ще Ви върнем гаранцията.

11. Преговорите по сделката се осъществяват, чрез посредничеството на МИРЕЛА. Документалното оформяне на сделката се извършва от МИРЕЛА, освен ако Вие не изразите желание да ползвате свои юристи.

12. Можете да сключите предварителен договор за покупко-продажба на имота, като оставите КАПАРО на продавача или да преминете директно към сключването на окончателен договор (нотариален акт)- ние ще Ви предложим възможните варианти и нашето виждане по този въпрос, но решението го взимате Вие и ние се съобразяваме с него.

13. Ако след сключен с нашето посредничеството предварителен договор, по вина на продавача не се сключи окончателен договор за покупко- продажба на имота, МИРЕЛА се задължава да Ви предложи друг подходящ имот, без Вие да дължите допълнително възнаграждение за следващата осъществена сделка.

14. За да избегнем недоразумения, ще бъдете уведомяван/а по e-mail и чрез SMS за всички етапи от сделката.

15. Имате гарантирана възможност да споделите Вашите впечатления от обслужването и да отправите критики и препоръки, директно до ръководството на МИРЕЛА.

16. При сделки на стойност над 10 000 лв., предоставянето на гаранция и заплащането на суми от продажната цена на имота става задължително по банков път.

17. Тук можете да видите практическите съвети на НАП при наемане, покупка и продажба на недвижими имоти.

Ние работим открито и отговорно, при ясни правила, за да Ви предложим прецизно обслужване.

Всички Ваши въпроси можете да отправите към агента, който отговаря за предлагането и продажбата на този имот.

Ще се радваме да бъдете наш клиент!

Известявай за цената
При промяна в цената на имота ще получите съобщение на посочен от Вас email:
Предлагам друга цена
Директор продажби
Тел.: 0883941085
Напишете отзив
Попитайте ме за този имот: 
Локация
Подобни имоти
* Отбелязаното местоположение може да не е съвсем точно.