Карта
Бележник ()
Оферта № 332910
19.02.20 г., 11:57 2061

Офис сграда за продажба в ТОП центъра, до бул. Патриарх Евтимий, бул. Христо Ботев, Съдебната палата и пл. Македония - МИРЕЛА,
€ 2 000 000
(

€ 1 409 на кв. м

)

Карта

Локация:  близо до бул. Патриарх Евтимий, бул. Христо Ботев и пл. Македония

Площ:  1419 кв. м

Застроена площ:  1419 кв. м

Брой етажи: 6

Вид строителство: тухла

Година на строителство: след 2000

Етап на строителство: разрешение за ползване (акт 16)

Продавам офис сграда със собствен подземен паркинг, в ТОП центъра на гр. София - до бул. Патриарх Евтимий, бул. Христо Ботев, Съдебната палата и пл. Македония. Разпределението е следното:

 • Сутерен /на кота -2,50/ – Застроена площ от 273,85 кв.м. ; пет гаражни клетки(всяка клетка има светла площ от 16,45 кв.м.), маневрена улица, рампа, абонатна станция, склад – чистачки, вентилация, коридори, стълбище към партера. Общата светла площ на помещенията е 229,75 кв.м.
 • Партерен етаж – Застроена площ от 246, 75 кв.м. ; входно фоайе, разпределително фоайе, помещение охрана, две работни помещения, каса, тоалетни с предверие, стълбище към етажите, стълбище към сутерена. Общата светла площ на етажното ниво е 184,65 кв.м. От работните помещения се излиза в северната част на парцела, където е оформен вътрешен двор с площ 27,10 кв.м.
 • Втори етаж – Застроена площ от 182,50 кв.м. ; четири кабинета, приемна, секретар, офис кухненски, тоалетна с предверие, коридори, вътрешно стълбище, стълбище към етажите. Общата светла площ на етажа възлиза на 147,70 кв.м.
 • Трети етаж - Застроена площ от 182,50 кв.м. ; три работни помещения, тоалетна, приемна, кабинет, тоалетна с предверие, коридори, склад, вътрешно стълбище и стълбище към етажите. Общата светла площ на етажа възлиза на 144,05 кв.м.
 • Четвърти етаж - Застроена площ от 182,50 кв.м. ; пет работни помещения, телефонна централа, тоалетни с предверие, коридори, склад и стълбище към етажите. Общата светла площ на етажа възлиза на 144,15 кв.м.
 • Пети етаж - Застроена площ от 182,50 кв.м. ; четири работни помещения, архив, тоалетни с предверие, коридори, склад и стълбище към етажите. Общата светла площ на етажа възлиза на 146,95 кв.м.
 • Шести етаж - Застроена площ от 169,00 кв.м. ; четири работни помещения, сървърно помещение, тоалетни с предверие, коридори, машинно помещение, стълбище и тераси с площ 35,60 кв.м. Общата светла площ на етажа възлиза на 150,50 кв.м.
Прочети още

Ето какво е важно да знаете, ако искате да купите този имот с МИРЕЛА

1. МИРЕЛА работи според изискванията на БДС EN 15733 относно предоставяне на услуги от брокери на недвижими имоти.

2. В обявената цена на имота не са включени комисионното възнаграждение на МИРЕЛА и държавните разходи по сделката (местен данък, нотариални такси и такса към Агенцията по вписванията, които (данък и такси), възлизат общо на около 3% от стойността на имота.

За консултация във връзка с изчисляване на разходите по сделката, можете да се свържете с юрист на Мирела ЕООД на тел. 02 9812345 с 09.00 по 18.00 ч в делнични дни.

3. Обичайното комисионно възнаграждение, което дължите при покупка на градски имот е 3% (без ДДС) от продажната му цена, не по-малко от 1000 евро, без ДДС. Тази комисиона не се отнася за ваканционни и селски имоти. За някои имоти комисионата подлежи на изрично договаряне. Съветваме ви предварително да попитайте Вашия агент каква е дължимата комисионата за конкретния имот, който ви интересува.

4. В цената на посредническата услуга се включва:

 • ПРАВНА ЗАЩИТА и пълно юридическо обслужване;
 • Предаване на владението на закупения имот;
 • Регистрацията на имота в данъчната служба, чрез подаване на декларация по чл. 14 от ЗМДТ;
 • Откриване на нови партиди за ток, вода и отопление (ТЕЦ, ГАЗ);
 • Представяне на новия собственик пред съседите и управителя на Етажната собственост;
 • Сключване на договор за цифрова TV и интернет.

5. За организиране на оглед на имота трябва да направите заявка за оглед към МИРЕЛА.

6. ВАЖНО!!! Възможно е сделката с този имот да е освободена от комисиона за купувача или да има други условия по заплащането на комисиона - попитайте за това агента по офертата.

7. Вие имате право на допълнителни отстъпки, при условията на сключения договор за посредничество с МИРЕЛА.

8. 50% от възнаграждението се заплаща до 5 дни след сключването на предварителен договор за покупко-продажба на имота, а останалите 50% - след окончателното финализиране на сделката. Плащането може да бъде извършено в брой или по банкова сметка на МИРEЛА.

9. Вие дължите комисионно възнаграждение, само ако купите имота - не дължите нищо предварително.

10. Можете да предоставите гаранция за намеренията си да закупите този имот и предварително да поставите условията, при които ще осъществите сделка. Ако не договорим същите условия, ние ще Ви върнем гаранцията.

11. Преговорите по сделката се осъществяват, чрез посредничеството на МИРЕЛА. Документалното оформяне на сделката се извършва от МИРЕЛА, освен ако Вие не изразите желание да ползвате свои юристи.

12. Можете да сключите предварителен договор за покупко-продажба на имота, като оставите КАПАРО на продавача или да преминете директно към сключването на окончателен договор (нотариален акт)- ние ще Ви предложим възможните варианти и нашето виждане по този въпрос, но решението го взимате Вие и ние се съобразяваме с него.

13. Ако след сключен с нашето посредничеството предварителен договор, по вина на продавача не се сключи окончателен договор за покупко- продажба на имота, МИРЕЛА се задължава да Ви предложи друг подходящ имот, без Вие да дължите допълнително възнаграждение за следващата осъществена сделка.

14. За да избегнем недоразумения, ще бъдете уведомяван/а по e-mail и чрез SMS за всички етапи от сделката.

15. Имате гарантирана възможност да споделите Вашите впечатления от обслужването и да отправите критики и препоръки, директно до ръководството на МИРЕЛА.

16. При сделки на стойност над 10 000 лв., предоставянето на гаранция и заплащането на суми от продажната цена на имота става задължително по банков път.

17. Тук можете да видите практическите съвети на НАП при наемане, покупка и продажба на недвижими имоти.

Ние работим открито и отговорно, при ясни правила, за да Ви предложим прецизно обслужване.

Всички Ваши въпроси можете да отправите към агента, който отговаря за предлагането и продажбата на този имот.

Ще се радваме да бъдете наш клиент!

Известявай за цената
При промяна в цената на имота ще получите съобщение на посочен от Вас email:
Предлагам друга цена
Търговски директор
Тел.: 0883943880
Напишете отзив
Попитайте ме за този имот: 
Локация
Подобни имоти
* Отбелязаното местоположение може да не е съвсем точно.