Карта
Бележник ()
Оферта № 373926
Частна обява
2.10.20 г., 5:54 846

Къща, с. Камен бряг, 800 кв. м,
€ 99 000
(

€ 124 на кв. м

)

Площ:  800 кв. м

Етаж: 

Брой етажи: 

Вид строителство: масивна конструкция

Отопление: на ток

  • АКТ 16
  • Ново строителство
  • С паркомясто
  • С обзавеждане
  • Целогодишно ползване
Продава се обзаведена къща с двор на брега на морето в с. Камен Бряг.

Kъщата е построена с най-модерни технологии от компания “Ecozid” през 2015г. Конструкцията е дървена, скелетно-гредова и със своите енергийни характеристики, сградата покрива най-високите европейски стандарти за енергоефективност и съответства на стандарта “Пасивна Къща”. Стандарт, при който къщата е енергоспестяваща, с висока степен на жилищен комфорт при изключително ниска консумация на енергия. Концепцията е разработена за първи път през 1991 г. в Дармщат, Германия.

За изработката се използва иглолистен дървен материал с остатъчна влажност от 12 % до 14 % и гъвкави конструктивни връзки, които правят конструкцията изключително надеждна при земетресения и ураганни ветрове. Като основен изолационен материал е използвана минерална вата ISOVER и KNAUF. Тя не гние, устойчива е на студ и топлина, има ниска хигроскопичност, не гори и не я нападат гризачи. Правилното ориентиране на влакната осигурява и напълно ефективна звукоизолация, по-добра, отколкото при другите топлоизолационни материали. Като естествен скален материал ватата е екологично чиста и също така негорима, което позволява сравнително достъпна цена и ефективното й използване за огнезащита при най-високия клас на горимост А1 (по БДС-EN 13501-1).

Съгласно ЗУТ в България гаранцията на всички конструктивни части е 10 години, а на довършителните работи 5 години.

Предимства на къщата в сравнение с монолитна такава: енергоефективност, изключителна устойчивост при земетръс, екологични материали, по-голяма използваемост на застроената площ, по-добри изолационни свойства.

Помещенията включват хол, спалня, гардеробно помещение и баня с тоалетна. В двора е изградена малка къщичка за деца, която може да се използва и като помещение за съхранение на градински инструменти. Изградено е и още едно закрито лятно помещение. Пригодена за целогодишно ползване. Отопление на конвекторни радиатори. В двора има обособени 2 паркоместа, а пред къщата също има възможност за паркиране.
Прочети още
Частно лице
Тел.: 0888545225
Попитайте ме за този имот: 
Локация
Подобни имоти
* Отбелязаното местоположение може да не е съвсем точно.