Карта
Бележник ()
Оферта № 368910
30.06.20 г., 11:49 459

Къща, с. Гоздейка, 220 кв. м,
€ 87 000
(

€ 395 на кв. м

)

Карта

Локация:  в близост до центъра

Площ:  220 кв. м

Застроена площ:  70 кв. м

Площ на парцела:  3400 кв. м

Брой етажи: 2

Спални: 6

Бани: 2

Балкони/тераси: 2

Вид строителство: тухла

Година на строителство: 1990

Етап на строителство: разрешение за ползване (акт 16)

Отопление: камина

Дограма: PVC

Предлагам за продажба две къщи в един двор в с.Гоздейка. Общата жилищна площ на къщите е 250кв.м. Първата къща, напълно реновирана и готова за живеене е на два етажа. На първия етаж има просторна механа с кухненска част, баня с тоалетна, коридор. По вътрешни дървени стълби се стига до втория етаж, който се състои от три спални, баня и тераса с панорамна гледка.

Втората къща е новопостроена, едноетажна и готова за живеене. Състои се от дневна с кухненска част, три спални и баня с тоалетна. До нея, като допълнителна постройка има навес с барбекю и две пещи.

Къщите са с външна изолация, подовите настилки са теракота и ламиниран паркет, вратите и прозорците са дървени.

Дворът е с площ от 3400кв.м, добре поддържан, озеленен, етажиран и ограден с каменна ограда. Имотът е лесно достъпен през цялата година по асфалтов път.

Районът привлича с красивата природа, чистият въздух и отличната възможност за отдих, а разположението на с. Гоздейка до близките градове го прави предпочитано място за постоянно живеене. Селото е сгушено в полите на Дряновския балкан, на 12км от гр.Дряново, в близост до главния път Велико Търново /Габрово.

Прочети още

Ето какво е важно да знаете, ако искате да купите този имот с МИРЕЛА

1. МИРЕЛА работи според изискванията на БДС EN 15733 относно предоставяне на услуги от брокери на недвижими имоти.

2. В обявената цена на имота не са включени комисионното възнаграждение на МИРЕЛА и държавните разходи по сделката (местен данък, нотариални такси и такса към Агенцията по вписванията, които (данък и такси), възлизат общо на около 3% от стойността на имота.

За консултация във връзка с изчисляване на разходите по сделката, можете да се свържете с юрист на Мирела ЕООД на тел. 02 9812345 с 09.00 по 18.00 ч в делнични дни.

3. Обичайното комисионно възнаграждение, което дължите при покупка на градски имот е 3% (без ДДС) от продажната му цена, не по-малко от 1000 евро, без ДДС. Тази комисиона не се отнася за ваканционни и селски имоти. За някои имоти комисионата подлежи на изрично договаряне. Съветваме ви предварително да попитайте Вашия агент каква е дължимата комисионата за конкретния имот, който ви интересува.

4. В цената на посредническата услуга се включва:

  • ПРАВНА ЗАЩИТА и пълно юридическо обслужване;
  • Предаване на владението на закупения имот;
  • Регистрацията на имота в данъчната служба, чрез подаване на декларация по чл. 14 от ЗМДТ;
  • Откриване на нови партиди за ток, вода и отопление (ТЕЦ, ГАЗ);
  • Представяне на новия собственик пред съседите и управителя на Етажната собственост;
  • Сключване на договор за цифрова TV и интернет.

5. За организиране на оглед на имота трябва да направите заявка за оглед към МИРЕЛА.

6. ВАЖНО!!! Възможно е сделката с този имот да е освободена от комисиона за купувача или да има други условия по заплащането на комисиона - попитайте за това агента по офертата.

7. Вие имате право на допълнителни отстъпки, при условията на сключения договор за посредничество с МИРЕЛА.

8. 50% от възнаграждението се заплаща до 5 дни след сключването на предварителен договор за покупко-продажба на имота, а останалите 50% - след окончателното финализиране на сделката. Плащането може да бъде извършено в брой или по банкова сметка на МИРEЛА.

9. Вие дължите комисионно възнаграждение, само ако купите имота - не дължите нищо предварително.

10. Можете да предоставите гаранция за намеренията си да закупите този имот и предварително да поставите условията, при които ще осъществите сделка. Ако не договорим същите условия, ние ще Ви върнем гаранцията.

11. Преговорите по сделката се осъществяват, чрез посредничеството на МИРЕЛА. Документалното оформяне на сделката се извършва от МИРЕЛА, освен ако Вие не изразите желание да ползвате свои юристи.

12. Можете да сключите предварителен договор за покупко-продажба на имота, като оставите КАПАРО на продавача или да преминете директно към сключването на окончателен договор (нотариален акт)- ние ще Ви предложим възможните варианти и нашето виждане по този въпрос, но решението го взимате Вие и ние се съобразяваме с него.

13. Ако след сключен с нашето посредничеството предварителен договор, по вина на продавача не се сключи окончателен договор за покупко- продажба на имота, МИРЕЛА се задължава да Ви предложи друг подходящ имот, без Вие да дължите допълнително възнаграждение за следващата осъществена сделка.

14. За да избегнем недоразумения, ще бъдете уведомяван/а по e-mail и чрез SMS за всички етапи от сделката.

15. Имате гарантирана възможност да споделите Вашите впечатления от обслужването и да отправите критики и препоръки, директно до ръководството на МИРЕЛА.

16. При сделки на стойност над 10 000 лв., предоставянето на гаранция и заплащането на суми от продажната цена на имота става задължително по банков път.

17. Тук можете да видите практическите съвети на НАП при наемане, покупка и продажба на недвижими имоти.

Ние работим открито и отговорно, при ясни правила, за да Ви предложим прецизно обслужване.

Всички Ваши въпроси можете да отправите към агента, който отговаря за предлагането и продажбата на този имот.

Ще се радваме да бъдете наш клиент!

Известявай за цената
При промяна в цената на имота ще получите съобщение на посочен от Вас email:
Предлагам друга цена
Агент недвижими имоти
Тел.: 0883946851
Попитайте ме за този имот: 
Локация
* Отбелязаното местоположение може да не е съвсем точно.