Карта
Бележник ()
Оферта № 274880
7.07.20 г., 16:54 955

Къща, в село от община Дряново, с. Соколово, 366 кв. м,
€ 46 620
(

€ 127 на кв. м

)

Карта

Локация:  в края на селото

Отстояния: железопътна гара - 500 м, река - 500 м

Площ:  366 кв. м

Застроена площ:  122 кв. м

Площ на парцела:  600 кв. м

Брой етажи: 3

Спални: 4

Бани: 2

Балкони/тераси: 4

Вид строителство: стоманобетонна конструкция с тухлена зидария

Година на строителство: 1990-те

Етап на строителство: разрешение за ползване (акт 16)

Отопление: локално

Изложение: изток, запад, юг, гледка към планината, панорамна гледка

Дограма: Дървена

Акценти: 
  • Продава се с обзавеждането
  • Има възможност за целогодишно ползване

Предлагам масивна триетажна къщата на 14 км от Велико Търново. Имотът включва дворно място от 600 кв.м с построената в него триетажна жилищна сграда.
Първият жилищен етаж с площ от 122 кв.м е разпределен между хол, дневна, столова, кухненски бокс, баня с тоалетна и гараж. Етажът е с два входа, един основен от южната страна, един северен към градината и директна топла връзка с гаража.
Вторият етаж е изцяло обособен за почивка и отмора, като достъп е осъществен чрез широко вътрешно стълбище. Площта от 126 кв.м включва четири спални, три тераси, баня с тоалетна и коридор. Етажът е с функционално разпределение, като всяка от спалните е със самостоятелен достъп, а три от тях са със самостоятелни тераси. Спалните са с налично обзавеждане, а подовите настилки са с ламиниран паркет. Банята е с доставена и изградена ВиК инсталация и необходимост от полагане на стенни и подови облицовки.
Третият мансарден етаж е в състояние на груб строеж, представлява високо отворено подпокривно пространство с обособен санитарен възел с изградена ВиК инсталация и панорамна веранда.
Къща с много добри параметри! Първоначално непредизвикваща интерес с незавършения си външен вид, но с голямата си жилищна площ функционално разпределена между трите етажа с просторни и светли стаи и разкриващата се живописна панорама във всички посоки, целогодишен достъп и близоста с гр. В.Търново е гаранция и възможност за използването му както за постоянно жилище така и за отдих и туризъм.

Прочети още

Ето какво е важно да знаете, ако искате да купите този имот с МИРЕЛА

1. МИРЕЛА работи според изискванията на БДС EN 15733 относно предоставяне на услуги от брокери на недвижими имоти.

2. В обявената цена на имота не са включени комисионното възнаграждение на МИРЕЛА и държавните разходи по сделката (местен данък, нотариални такси и такса към Агенцията по вписванията, които (данък и такси), възлизат общо на около 3% от стойността на имота.

За консултация във връзка с изчисляване на разходите по сделката, можете да се свържете с юрист на Мирела ЕООД на тел. 02 9812345 с 09.00 по 18.00 ч в делнични дни.

3. Обичайното комисионно възнаграждение, което дължите при покупка на градски имот е 3% (без ДДС) от продажната му цена, не по-малко от 1000 евро, без ДДС. Тази комисиона не се отнася за ваканционни и селски имоти. За някои имоти комисионата подлежи на изрично договаряне. Съветваме ви предварително да попитайте Вашия агент каква е дължимата комисионата за конкретния имот, който ви интересува.

4. В цената на посредническата услуга се включва:

  • ПРАВНА ЗАЩИТА и пълно юридическо обслужване;
  • Предаване на владението на закупения имот;
  • Регистрацията на имота в данъчната служба, чрез подаване на декларация по чл. 14 от ЗМДТ;
  • Откриване на нови партиди за ток, вода и отопление (ТЕЦ, ГАЗ);
  • Представяне на новия собственик пред съседите и управителя на Етажната собственост;
  • Сключване на договор за цифрова TV и интернет.

5. За организиране на оглед на имота трябва да направите заявка за оглед към МИРЕЛА.

6. ВАЖНО!!! Възможно е сделката с този имот да е освободена от комисиона за купувача или да има други условия по заплащането на комисиона - попитайте за това агента по офертата.

7. Вие имате право на допълнителни отстъпки, при условията на сключения договор за посредничество с МИРЕЛА.

8. 50% от възнаграждението се заплаща до 5 дни след сключването на предварителен договор за покупко-продажба на имота, а останалите 50% - след окончателното финализиране на сделката. Плащането може да бъде извършено в брой или по банкова сметка на МИРEЛА.

9. Вие дължите комисионно възнаграждение, само ако купите имота - не дължите нищо предварително.

10. Можете да предоставите гаранция за намеренията си да закупите този имот и предварително да поставите условията, при които ще осъществите сделка. Ако не договорим същите условия, ние ще Ви върнем гаранцията.

11. Преговорите по сделката се осъществяват, чрез посредничеството на МИРЕЛА. Документалното оформяне на сделката се извършва от МИРЕЛА, освен ако Вие не изразите желание да ползвате свои юристи.

12. Можете да сключите предварителен договор за покупко-продажба на имота, като оставите КАПАРО на продавача или да преминете директно към сключването на окончателен договор (нотариален акт)- ние ще Ви предложим възможните варианти и нашето виждане по този въпрос, но решението го взимате Вие и ние се съобразяваме с него.

13. Ако след сключен с нашето посредничеството предварителен договор, по вина на продавача не се сключи окончателен договор за покупко- продажба на имота, МИРЕЛА се задължава да Ви предложи друг подходящ имот, без Вие да дължите допълнително възнаграждение за следващата осъществена сделка.

14. За да избегнем недоразумения, ще бъдете уведомяван/а по e-mail и чрез SMS за всички етапи от сделката.

15. Имате гарантирана възможност да споделите Вашите впечатления от обслужването и да отправите критики и препоръки, директно до ръководството на МИРЕЛА.

16. При сделки на стойност над 10 000 лв., предоставянето на гаранция и заплащането на суми от продажната цена на имота става задължително по банков път.

17. Тук можете да видите практическите съвети на НАП при наемане, покупка и продажба на недвижими имоти.

Ние работим открито и отговорно, при ясни правила, за да Ви предложим прецизно обслужване.

Всички Ваши въпроси можете да отправите към агента, който отговаря за предлагането и продажбата на този имот.

Ще се радваме да бъдете наш клиент!

Известявай за цената
При промяна в цената на имота ще получите съобщение на посочен от Вас email:
Предлагам друга цена
Директор продажби
Тел.: 0883945752
Напишете отзив
Попитайте ме за този имот: 
Локация
Подобни имоти
* Отбелязаното местоположение може да не е съвсем точно.