Карта
Бележник ()
Оферта № 277826
13.07.20 г., 18:06 ч. 1733

Къща, в село от община Габрово, с. Кметовци, 430 кв. м,
€ 120 000
(

€ 279 на кв. м

)

Карта

Локация:  в началото на селото

Площ:  430 кв. м

Застроена площ:  160 кв. м

Площ на парцела:  4637 кв. м

Брой етажи: 3

Спални: 3

Бани: 3

Вид строителство: стоманобетонна конструкция с тухлена зидария

Отопление: локално

Изложение: север, юг, гледка към гората, гледка към озеленен двор

Дограма: Дървена

Акценти: 
  • Продава се с обзавеждането

Предлагам малък комплекс край архитектурен резерват Боженците, на 10 км от гр. Габрово и на 5 км от Дряновския манастир.
Имотът включва дворна площ от 4637 кв.м с изградените в него триетажна монолитна жилищна сграда, осем бунгала и собствен трафопост.
Основната сграда е с красива архитектура в традиционен български стил с големи веранди и стрехи изцяло изпълнени от масивно дърво съчетано с ковано желязо.
Първият етаж включва механа, изба, два санитарни възела, коридор и хладилна стая.
Вторият етаж е предназначен за дневна част и развлечение. Площта е разпределена между ресторант с голяма и малка зала с камина, кухня от две части, голяма покрита тераса с площ от 20 кв.м, две тоалетни, баня и коридор. Достъпът е чрез вътрешно стълбище и външно чрез терасата.
Третият етаж е изцяло обособен за почивка, а площта е разпределена между три спални, дневна отворен план с малък бар и покрита тераса, две бани с тоалетни и коридор. Етажа е обновен и луксозно обзаведен. Санитарните възли в сградата са с обновени настилки, облицовки и санитарно оборудване.

Бунгалата са осем на брой, като всяко разполага с по две спални, самостоятелен санитарен възел и малка веранда. Нуждаят се от цялостен ремонт.

Дворът е равен, като пространството пред основната сграда е покрито с каменни плочи и изградено външно барбекю. В двора има обособена детска площадка, малък декоративен басейн и игрище за волейбол и баскетбол с асфалтова настилка. Дворът и съораженията се нуждаят от ремонт и освежаване.

Комплексът е идпълнявал функциите на детски лагер. Красива и живописна местност, подходяща за отдих и туризъм.

Прочети още

Ето какво е важно да знаете, ако искате да купите този имот с МИРЕЛА

1. МИРЕЛА работи според изискванията на БДС EN 15733 относно предоставяне на услуги от брокери на недвижими имоти.

2. В обявената цена на имота не са включени комисионното възнаграждение на МИРЕЛА и държавните разходи по сделката (местен данък, нотариални такси и такса към Агенцията по вписванията, които (данък и такси), възлизат общо на около 3% от стойността на имота.

За консултация във връзка с изчисляване на разходите по сделката, можете да се свържете с юрист на Мирела ЕООД на тел. 02 9812345 с 09.00 по 18.00 ч в делнични дни.

3. Обичайното комисионно възнаграждение, което дължите при покупка на градски имот е 3% (без ДДС) от продажната му цена, не по-малко от 1000 евро, без ДДС. Тази комисиона не се отнася за ваканционни и селски имоти. За някои имоти комисионата подлежи на изрично договаряне. Съветваме ви предварително да попитайте Вашия агент каква е дължимата комисионата за конкретния имот, който ви интересува.

4. В цената на посредническата услуга се включва:

  • ПРАВНА ЗАЩИТА и пълно юридическо обслужване;
  • Предаване на владението на закупения имот;
  • Регистрацията на имота в данъчната служба, чрез подаване на декларация по чл. 14 от ЗМДТ;
  • Откриване на нови партиди за ток, вода и отопление (ТЕЦ, ГАЗ);
  • Представяне на новия собственик пред съседите и управителя на Етажната собственост;
  • Сключване на договор за цифрова TV и интернет.

5. За организиране на оглед на имота трябва да направите заявка за оглед към МИРЕЛА.

6. ВАЖНО!!! Възможно е сделката с този имот да е освободена от комисиона за купувача или да има други условия по заплащането на комисиона - попитайте за това агента по офертата.

7. Вие имате право на допълнителни отстъпки, при условията на сключения договор за посредничество с МИРЕЛА.

8. 50% от възнаграждението се заплаща до 5 дни след сключването на предварителен договор за покупко-продажба на имота, а останалите 50% - след окончателното финализиране на сделката. Плащането може да бъде извършено в брой или по банкова сметка на МИРEЛА.

9. Вие дължите комисионно възнаграждение, само ако купите имота - не дължите нищо предварително.

10. Можете да предоставите гаранция за намеренията си да закупите този имот и предварително да поставите условията, при които ще осъществите сделка. Ако не договорим същите условия, ние ще Ви върнем гаранцията.

11. Преговорите по сделката се осъществяват, чрез посредничеството на МИРЕЛА. Документалното оформяне на сделката се извършва от МИРЕЛА, освен ако Вие не изразите желание да ползвате свои юристи.

12. Можете да сключите предварителен договор за покупко-продажба на имота, като оставите КАПАРО на продавача или да преминете директно към сключването на окончателен договор (нотариален акт)- ние ще Ви предложим възможните варианти и нашето виждане по този въпрос, но решението го взимате Вие и ние се съобразяваме с него.

13. Ако след сключен с нашето посредничеството предварителен договор, по вина на продавача не се сключи окончателен договор за покупко- продажба на имота, МИРЕЛА се задължава да Ви предложи друг подходящ имот, без Вие да дължите допълнително възнаграждение за следващата осъществена сделка.

14. За да избегнем недоразумения, ще бъдете уведомяван/а по e-mail и чрез SMS за всички етапи от сделката.

15. Имате гарантирана възможност да споделите Вашите впечатления от обслужването и да отправите критики и препоръки, директно до ръководството на МИРЕЛА.

16. При сделки на стойност над 10 000 лв., предоставянето на гаранция и заплащането на суми от продажната цена на имота става задължително по банков път.

17. Тук можете да видите практическите съвети на НАП при наемане, покупка и продажба на недвижими имоти.

Ние работим открито и отговорно, при ясни правила, за да Ви предложим прецизно обслужване.

Всички Ваши въпроси можете да отправите към агента, който отговаря за предлагането и продажбата на този имот.

Ще се радваме да бъдете наш клиент!

Известявай за цената
При промяна в цената на имота ще получите съобщение на посочен от Вас email:
Предлагам друга цена
Директор продажби
Тел.: 0883945789
Напишете отзив
Попитайте ме за този имот: 
Локация
Подобни имоти
* Отбелязаното местоположение може да не е съвсем точно.