МИРЕЛА вече е на 25

Новини от Мирела

Скъпи клиенти, колеги и приятели, от 01.04.2016 г. започва нашата рекламна кампания, с която ще отбележим скромните 25 години работа на пазара на недвижими имоти в България.
Започнахме този бизнес през месец април в не толкова далечната 1991 г. и както всяка родна компания, изживяхме радостите, грешките и трудностите на растежа си. Преживяхме няколко кризи и възходи на имотния пазар, губихме и печелихме позиции, празнувахме успехите си и заплащахме за грешките си, за да можем сега смело да заявим, че през годините сме работили всеотдайно, открито и коректно, за да имаме най-ценния капитал - името и клиентите си.

По повод празника ни се постарахме да обновим и официалният ни сайт, надявам се да ви хареса, има още доста неща, които предстои да покажем.

А сега, по-важното! Започваме кампанията с рекламни щандове в София мол, Сердика център, София Ринг Мол, България Мол и Гранд Мол Варна.

Всеки наш клиент може да участва в томболата ни и да получи като подарък един от 25-те телефона iPhone 6S, които ще раздадем по повод годишнината.

Клиентите ни могат да се възползват от и промоционалната отстъпка  - 25% от комисионата при сключен договор за посредничество през месец април. Отстъпката важи до края на 2016-та година при комисиона над 1000 евро.

През тази юбилейна година, предстоят още изненади и подаръци. Подробностите можете да научите като следите специалната рубрика в нашия сайт.

(01.04.2016)