Карта
Бележник ()

Пуснахме видео интервюта с клиенти, закупили или продали имоти с МИРЕЛА. Силният положителен отзвукът от инициативата доказа, че това е полезно за пазара.

България

През м. юни тази година се обърнахме към наши клиенти с молба да разкажат пред камера за изминатия път при осъществяването на желаната от тях сделка с недвижим имот. Да споделят радостите, тревогите и впечатленията си, след като са успели успешно да продадат или да закупят недвижим имот с помощта на МИРЕЛА.
Едновременно с това искахме да чуем от клиентите ни реалната оценка за нашата работа като брокери, защото тази оценка за нас е много важна и би ни помогнала много в усилията да предложим най-качествените услуги на пазара на имоти в България.

Ние знаем, че след всяка сделка си даваме равносметка за изминатия път и един поглед назад, поднесен чрез камерата, може да помогне на много наши бъдещи клиенти да получат максимално вярна представа за, най-общо казано, пътят към сделката.

Пуснахме направените интервюта в официалния ни сайт и резултатът, който получихме е изключително окуражаващ. Много клиенти ни се обадиха с поздравления за инициативата, други настояваха за среща с брокера "от видеото".
Затова решихме да дадем максимална гласност на тази наша инициатива и днес пуснахме интервютата в най-големия портал за имоти imot.bg.
Ще продължим да популяризираме този начин на споделяне, защото вече се убедихме, че той е важен за нашите клиенти.

Ето вижте какво се получи! Рубриката се казва "КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС".

МИРЕЛА

(18.08.2014)