Карта
Бележник ()

Динко Николов е новият главен брокер на МИРЕЛА в офис „Ян Палах“ - гр. Варна

България

Динко Николов е новият главен брокер в офис „Ян Палах“ на МИРЕЛА - гр. Варна. Динко стана част от този екип през март 2012 година като младши брокер, без никакъв предишен опит в сферата на недвижимите имоти. Много бързо успя да разгърне качествата си и да премине на позиция титуляр брокер. Сега, след след много труд и редица успешни сделки, можем да го поздравим за неговото постоянство и целеустременост, и за куража да бъде тийм лидер на екип от опитни брокери и професионалисти, каквито са колегите ни в офис "Ян Палах".

Днес се свързахме с него по телефона, за да му пожелаем успех и той не скри вълнението си от новото предизвикателство: „Искрено се радвам, че работя в такъв прекрасен колектив. Мога да обещая, че ще дам всичко от себе си, за постигането на все по-големи успехи от мен и моите колеги от офис "Ян Палах". "Целта ни е да поддържаме постоянно високи резултати", заяви Динко Николов.
Това е второто голямо признание за него в рамките на седмица. Дни по-рано той получи наградата на една от големите ни банки за отличната си работа по сделки за покупко-продажба на недвижими имоти с ипотечни кредити. 

 

(09.07.2014)