Карта
Бележник ()

Искате да направите сделка БЕЗ ПОСРЕДНИК? Сами сте намерили подходящия имот? Ние ще довършим сделката БЕЗ КОМИСИОНА!

Уважаеми клиенти,

МИРЕЛА предлага над 12 000 актуални оферти за недвижими имоти в България.
Ние разполагаме с една от най-добре поддържаните бази данни за имоти от всички сегменти на пазара и предлагаме имоти в ниския, средния и високия ценови клас.
Нашите опитни АГЕНТИ могат да задоволят изискванията и на най-претенциозния клиент.
Нашите мениджъри могат да доведат до успешен край и най-трудните сделки.

Въпреки всичко това, ако Вие не намерите при нас подходящия имот, ние ще Ви помогнем да направите сделката, без да заплащате комисионна за посредничество.

ПРЕДСТАВЯМЕ ВИ НАШАТА УСЛУГА

Организиране на сделки без заплащане на комисионо възнаграждение за посредничество”

Ако Сами сте намерили подходящия имот или кандидат-купувач?

Ние ще довършим сделката БЕЗ КОМИСИОНА!

Като професионални посредници при сделки с недвижими имоти, ние познаваме до най-малките детайли спецификата при търсенето и предлагането на имоти от всички сегменти на пазара, познаваме добре всички изисквания, условия и процедури за сключването на перфектния Договор за покупко-продажба или Договор за наем.

Ако се чувствате несигурни при организацията на сделката, имате редица въпроси, колебаете се за цената, нуждаете се от опитен професионалист при преговорите и договарянето на детайлите, ние ще Ви помогнем.

Ние ще ви консултираме и ще подготвим всичко необходимо за финализиране на сделката, за да се чувствате убедени и спокойни, че не пропускате нищо и всички детайли ще бъдат уредени.

ЗА ТАЗИ УСЛУГА ВИЕ НЕ ДЪЛЖИТЕ КОМИСИОНА!

Заплащате само такса за организация на сделката.

Ако искате да де възползвате от това предложение, изберете агентът, към когото да се обърнете от ТУК или изпратете Вашето запитване до мениджърите на МИРЕЛА от ТУК