Недвижими имоти в гр. Добрич - търсене

Вие търсите: Продава, Под наем, Купувам, Търся под наем имоти, град Добрич
Нова
Търся за мой клиент двуетажна или по-голяма къща, която да разполага с поне три спални. Да е с добре поддържан равен двор и да има достъп от асфалтов път.
Мой клиент търси да закупи тристаен апартамент в централната част на гр. Добрич, в близост до пешеходната зона, в сграда с контролиран достъп.
Търся за мой клиент подходящ апартамент в Добрич - за предпочитане двустаен, на добра локация. Бюджет - около 25 000 евро.
Търся за мой клиент къща в гр. Добрич. Предпочита централни райони. Възможно е да се нуждае от ремонт. Бюджетът е до 40000 евро.
Мой клиент търси да купи тристаен апартамент в град Добрич. Да се намира в централната част на града, на комуникативно място.
Мой клиент търси да купи тристаен или четиристаен апартамент в град Добрич. Задължително да могат да се обособят 3 спални.
Търся за мой клиент къща в гр. Добрич. Имотът да е на комуникативно място, необзаведен и с минимум две спални.
Частна обява
10
Етаж: 6-ти, Брой етажи: 6, тухла, Отопление: климатик
Собственик продава луксозен двустаен /разширен/ апартамент 75 кв.м. в гр. Добрич, идеален център, ново строителство, тухла. Последен етаж. Има асансьор. Южно изложение. Състои се от просторна дневна с ...
7
Площ на парцела: 372.00 m2, Спални: 5, Брой етажи: 1, тухла / 1965, Отопление: на ток
Продавам на добра цена къща в централната част на град Добрич, близо до ОУ Христо Ботев и булевард Добруджа. Къщата е с обща застроена площ 140 кв. м. На сутеренен етаж се помещава избено помещение (около ...
Търся да закупя за свои клиенти апартамент с две спални в град Добрич. Да се намира в централната част на града.
Търся за мой клиент тристаен апартамент в центъра на град Добрич, в сграда с добре поддържани общи части.
Мой клиент търси да купи тристаен апартамент в центъра на град Добрич, в близост до Община Добрич. На около 100 м от Художествената галерия и Висше училище по мениджмънт.
Мой клиент търси да купи тристаен апартамент в гр. Добрич, в близост до градския парк Свети Георги, ПГ Иван Вазов и Административен съд гр. Добрич.
Частна обява
тухла, Отопление: климатик
Апартаментът има 7 стаи с две бани и гараж.
Купувам за мой клиент тристаен апартамент в централната част на гр. Добрич. С предимство се разглеждат предложения на последен етаж.
Купувам за клиент на МИРЕЛА 3-СТАЕН апартамент в центъра на гр. Добрич. Предложения с гараж или паркомясто се разглеждат с предимство.
Мой клиент търси да купи тристаен апартамент в центъра на гр. Добрич, в близост до Община Добрич и на около 100 м от Художествената галерия и Висше училище по мениджмънт.
Частна обява
Етаж: 7-ми, Брой етажи: 8, панел, Отопление: печки
Продавам 3-СТАЕН апартамент в ж.к Балик. Към апартамента има прилежащ гараж и мазе.
Частна обява
5
Етаж: 2-ри, Брой етажи: 13, панел, Отопление: локално
Продавам тристаен апартамент в района на ДКЦ2.
Частна обява
11
Етаж: 2-ри, Брой етажи: 4, тухла, Отопление: климатик
Апартамент, ново строителство! Състои се от малка спалня, дневна,кухненски бокс, баня с тоалетна, коридор, тераса, маза Апартаментът се намира на ул. Никола Петков 9