Hristo Nestorov

Real Estate Agent, Sofia East office

4.8
5 reviews
Phone: +359883940043
Address: 15 Tsarigradsko shose Blv, Sofia - 1124, Bulgaria
Professional qualities:
  • Trained in the profession Real estate agent
  • Serves with priority Purchase-sale transactions
  • Mortgage loan consultant
  • Has a command of English

See all the offers of Hristo Nestorov: For sale For rent Looking to buy Looking to rent

Office location

Contact form+ add files

Весела Стефанова, София
04.10.2019
Бях обслужвана от Христо Несторов. Много съм доволна от работата му. Комуникативен, вежлив и точен. Създаваше много добра организация при огледите на обекта. Обясняваше ми всички проблеми с документите, които възникваха в хода на подготовката на сделката. За фирмата е много добре, че има такива млади , интелегентни и всеотдайни служители.
Borislav Spassov, Muenchen
22.05.2019
Христо Несторов е много точен, коректен брокер и го препоръчвам на всеки, който цени времето и иска да се свърши работа!! Благодарим ви!! Имахме късмет с вас! Поздрави от Германия!
Борислав Спасов, Германия
22.05.2019
Който иска да не губи време и да се свърши деиствително професионална и компетентна покупко продажба да ангажира Христо Несторов. Трудно е да се намери точния брокер, но за мен той е номер 1! Препоръчвам го и му благодаря за неговата честна и точна работа. Поздрави от Германия!
Julian Tonev, Berlin
04.02.2019
Останах изключително доволен от работата на Красимира Димитрова и Христо Несторов от офиса на Мирела на орлов мост! Бях само за два дена в София през октомври 2018, от там нататък те поеха нещата за продажбата на два имота и за кратко време намериха купувачи.И двамата бяха изключително точни, комуникацията беше прекрасна въпреки че се намирахме на 2 000 км разстояние. Винаги отговаряха на мейлите ми и на и телефонните ми обаждания още на същия ден. Kогато имах нужда от тях можех да разчитам на съвет и помощ! Сърдечно благодаря и искрено препоръчвам Красимира Димитрова и Христо Несторов на тези които имат нужда от сделка с имот.
Красимира Йорданова, София
04.12.2018
Професионално отношение, коректен и търпелив.