Dona Doroteeva

Real Estate Agent, Sofia South

4.7
9 reviews
Phone: +359883940022
Address: 81V Bulgaria blvd, Sofia 1404, Bulgaria
Professional qualities:
  • With many years experience in real estate
  • Passed the full range of training in the profession Real estate agent
  • Has a large number of references from clients
  • Sales specialist
  • Specialized in sales of residential properties
  • Has a command of English

Donna Doroteeva is a real estate agent at MIRELA.
Born in Sofia. She graduated with a Bachelor's degree in Тourism, and Мarketing as a second degree at the South-West University of Blagoevgrad. In 2012 she completed her master's degree in International Tourism. She also has experience in the tourism industry.
She has finished successfully MIRELA's internship program in the profession BROKER, specialty - real estate.
In October 2013 she began working as a junior agent at MIRELA.
From 9.9.2014, she holds the title real estate agent.
On 06.01.2016 she became part of the team of Sofia Dom.
Fluent in English.

See all the offers of Dona Doroteeva: For sale For rent Looking to buy

Office location

Contact form+ add files

Станислав Станислав, София
31.08.2021
Много доволен съм от работата специално с Дона Доротеева в агенция Мирела. Аз бях продавач на 2-стаен апартамент, а агенцията представляваше купувача. Въпреки това, Дона беше изключително ангажирана и винаги подготвена с професионално отношение вършеше работата си. Спокойна, нито за момент не усетих стрес или нервничене от нея, нещо което не може да се каже за голяма част от брокерите на пазара. Голяма част от работата трябваше да се свърши след предварителния договор и Дона и агенцията свършиха всичко без аз да положа почти никакви усилия от моя страна. Вярвам че и купувачът мисли същото. Тя е човек, който "gets the job done", a това са най-ценните хора в която и да било организация. Благодаря, Дона!
Димитър Иванов, София
28.08.2021
Страхотен професионализъм съчетан с отлична коминикация. Голяма отговорност към поетите ангажименти и уговорки.Човек който иска и доказва да постигне максималното от желанието на клиента. Много интелигентен човек, готов да действа във всяка една ситуация.
Инна Георгиева, София
28.05.2021
Дона е страхотен професионалист. Винаги е точна и ясна в комуникацията и е много отговорна към работата си. Много ценя личното ѝ отношение и отделеното внимание, за да разбере и задоволи желанието на клиента си и да намери правилното решение за нея/него. Мога да разчитам, че след това сделката се движи максимално бързо и тя е на линия да съдейства при възникнали казуси. С нея съм сигурна, че съм в добри ръце. С най-голямо удоволствие работя с Дона не за първи път както заради професионалните, така и заради личните ѝ качества. Препоръчвам я на всеки, който иска да работи с любезен, отзивчив и точен човек и да си спести много време и работа по сключване на имотна сделка.
Елица Стоименова, София
28.05.2021
Много съм доволна от работата с Дона Доротеева и мисля, че може успешно да рабори с отбрано портфолио имоти и сделки на по-висока стойност само или корпоративни клиенти, защото има високо ниво на customer service култура и лично желание и мотивация да свърши работата си добре и отговорно и е с богата обща култура, така че моето лично мнение като човек от сектора е, че може да се профилира в по-висок клас/ по обем сделки и повиши спокойно някъде, където тези й лични и професионални умения и качества да се ютилизират оптимално. Аз лично съм много доволна и от процеса на предлагане, customer service , съдействие, разбиране, техническа координация. За малка сделка за наем работи по празници, извън работно време. Имате си кадър.
Мария Георгиева, гр. София
20.06.2017
Добър професионалист.
Meltem Yuzkan & Emre Sezgin, гр. София
21.02.2017
We worked with Dona Doroteeva most of the time and she is an outstanding broker. She helped us through every apartment we checked and was always on time for the viewings. I will certainly suggest her to my friends and will contact her in case I want to sell some property. 10/10.
Мирела Пенчева, гр. София
18.07.2016
Дона Доротеева бе много позитивна и професионална. За мен беше голямо удоволствие да работя с нея. Препоръчвам нови клиенти за покупка на имот(и) да се обърнат към Дона.
Нели Тиханова, гр. Козлодуй
03.12.2015
Госпожа Дона Доротеева е моят агент! Впечатлена съм от бързината и последователността на работата и! Обясненията са винаги точни и навременни. Радвам се, че попаднах на млад и организиран човек. Желая да научите колко много ценя любезността и отзивчивостта на госпожа Доротеева. В мое лице Вие имате изключително доволен клиент, който не пропуска да разкаже за обслужването в агенция "Мирела" на близки и познати. Сърдечна благодарност и пожелания за здраве и щастие!
Таня Недялкова, гр. София
09.07.2015
Много сме доволни от работата си с агентите Наталия Пенчева и Дона Доротеева. С тяхна помощ успяхме много бързо да открием имот, който да отговаря на изискванията ни. И двете са много компетентни в сферата на недвижимите имоти, учтиви и бързи при уреждането на необходимите неща. Препоръчвам ги искрено. Свързах се с МИРЕЛА по повод обява за конкретен имот. Впоследствие се оказа, че имотът е вече продаден, но Наталия Пенчева ни пое като клиент и в крайна сметка сме много доволни от съвместната ни работа.