Map
Scratchpad ()

Daniela Kotseva

Real Estate Agent, Houses and Land office

5.0
5 reviews
Phone: +359883940017
Address: 81C "Bulgaria" blvd. Sofia 1404, Bulgaria
Professional qualities:
  • With Third level Certificate of professional qualification
  • TOP 10 agent of Mirela&Partners
  • Over 10 years experience in real estate
  • Sales specialist
  • Specialized in sales of houses and plots

Daniela Kotseva is a real estate agent of MIRELA's Houses and Land Department in Sofia.

She was born in Sofia. In May 1982 she graduated from the Vocational School "Wilhelm Pieck", Sofia.
She has previous experience in the field of construction engineering.
She works in the field of real estate since 1994.
She works at MIRELA since September 1999.

She holds a certificate for the highest-grade III level qualification in the profession broker, specialty real estate.

Daniela is a qualified appraiser.

Daniela Kotseva became part of Mirela Agency in 1999.
She organizes and mediates in purchase and sale deals for houses, plots, land estates in Sofia city and Sofia area.

Zodiac sign: Scorpio.

See all the offers of Daniela Kotseva: For sale For rent Looking to buy

Office location

Contact form+ add files

Илиян Попов, София
09.01.2020
Честита, Здрава и Успешна 2020 година! В края на изминалата 2019 година успяхме да приключим с активното съдействие на брокера от вашия екип г-жа Даниела Коцева успешно сделка с жилищен имот в ЖК София парк. Искаме да споделим своето голямо удовлетворение от професионалните грижи от страна на г-жа Коцева към нашето семейство. В продължение на няколко месеца с нейна помощ по всяко време на денонощието и без значение кой ден от седмицата ние имахме възможност да посетим много и различни жилища в централните квартали на София и всички останали предпочитани райони. Познаваме се с г-жа Коцева повече от десет години и имаме и други сделки с жилищни и търговски имоти. И в бъдеще, когато имаме нужда от инвестиция или продажба на недвижим имот отново ще се доверим на нея, а чрез нея на вашия екип. Благодарим ви за съдействието! С пожелание за по-добра и щастлива 2020 година!
Илиян Страхилов Попов, София
18.12.2019
Познавам г-жа Даниела Коцева и се доверявам на нейните услуги повече от 10(десет) години. Имал съм удоволствието с нейно съдействие да реализираме няколко сделки на жилищни имоти и бизнес имоти. Препоръчвам я на всеки, който се допита до мен за качествена брокерска услуга.
Елма Митрева, София
04.11.2019
През юли 2018 г. подписах договор за посредничество с Мирела относно продажба на мой недвижим имот, а окончателният договор беше сключен през октомври 2019 г. Агент от страна на Мирела беше госпожа Даниела Коцева. Независимо, че имотът е извън София, тя организира бързо посещение за заснемането, както и представянето му в сайта на агенцията. При всеки оглед г-жа Коцева придружаваше потенциалните купувачи и презентираше обекта по приемлив и добър за мен начин. Цената, която постигнах, също не се отклони съществено от първоначално обявената от мен такава за имота. Нейният професионализъм пролича най-вече при финалните процедури за покупко-продажбата, а именно подпомагане в максимална степен на намеренията на потенциалния купувач да получи кредита, от който се нуждаеше за покупката на имота. В случай, че в бъдеще се нуждая от услугите на агенция за недвижими имоти, отново бих ползвала тези на Мирела в лицето на госпожа Даниела Коцева.
Соня Божикова, гр. София
16.12.2016
Изразявам своята искрена благодарност към г-жа Даниела Димитрова Коцева, на която беше възложено посредничеството за продажба на притежаван от мен съсобствен недвижим имот срещу обезщение - придобиване право на собственост върху обекти в бъдеща сграда. С голям професионализъм, желание за осъществяване на сделката и реални разговори с бъдещи инвеститори/строители, както и срещи със съсобствениците в Пловдив, г-жа Коцева в определена степен има значителен принос за доброто и бързо уреждане на сделката по начин, който удовлетвори страните. С търпение и такт, с професионализъм и сериозно отношение, тя допринесе за това. Благодаря й!
Иван Инков, гр. София
02.02.2016
Изключително дипломатичен и коректен агент, който имам желание да използвам при моя следваща покупка на имот в София. Даниела показа висок професионализъм и целенасоченост в търсенето на имот и предлагането на различни алтернативи. Тя беше последователна в своето отношение и стъпки от началото до подписването на предварителния договор с продавача. Асистира активно и при последващите процеси.