Elena Kirichetova

Real Estate Agent, Sofia East office

4.7
7 reviews
Phone: +359883940032
Address: 15 Tsarigradsko shose Blv, Sofia - 1124, Bulgaria
Professional qualities:
  • With many years experience in real estate
  • Serves with priority Purchase-sale transactions
  • Sales specialist
  • Has a command of Russian

Elena Kirichetova is a real estate agent at Vacation properties Department to the Headquarters of Mirela LTD.

She was born in Russia. In 1983 she graduated from the University of Shipbuilding in Saint Petersburg with a degree in Engineering Mechanics.
She worked in Science Central Institute of Shipbuilding.
She has 20 years' experience as a designer in Bulgaria.

She started working at MIRELA in January 2010. She is mainly occupied with sale and purchase of newly constructed properties and properties on the secondary market of the South Black sea coast and in the city of Sofia.
Elena is experienced in the sale and purchase of holiday homes and village houses.

Elena's motto is: "I am satisfied when the client is."

See all the offers of Elena Kirichetova: For sale For rent Looking to buy

Office location

Contact form+ add files

Сергей Куринский, Хайфа, Израиль
24.11.2022
Елена Киричетова прекрасный, очень культурный и знающий специалист! Будем рады следующей возможности воспользоваться ее услугами
Мария Попова, София
20.12.2021
Елена Киричетова остави прекрасно впечатление във връзка с продажбата на апартамента ми. Запозна се предварително с имота, очевидно го предложи на подходящия купувач, така че след огледа последва и сделка. Брокери от други фирми действаха повече като екскурзоводи и извършените от тях 10 огледа ни измориха, тъй като същевременно обитавахме апартамента.
Гергана Машева, София
09.10.2020
Елена е изключително организирана, винаги отговаря бързо на обаждания и мейли, обяснява ясно какви са стъпките за закупуване на имот, както и информацията в документите. Погрижи се за интересите ми като клиент и подсигури всички необходими действия и документи, по отношение на уреждането ми като нов собственик.
Ася Младенова, София
31.08.2020
Работата с Елена е лека и приятна. Разчитахме изцяло на нейното професионално отношение и не съжаляваме за доверието, което вложихме, тъй като беше оправдано. Благодарим!
Гергана Петрова-Михайлова, София
26.02.2020
Имам добри впечатления от работата с Елена Киричетова. Тя се постара да осигури всички необходими данни и документи за изпълнение на сделката в кратки срокове и при добри условия. Беше винаги на разположение. Желая й още много доволни клиенти.
Венцеслав Юскеселиев, гр. София
06.10.2015
Много съм доволен от работата на служителите на Мирела, особено в лицето на Петя Лалова в София и Елена Киричетова в Созопол. Благодарение на техните усилия успях за пет дни да продам имат в София и да купя имот в Созопол. Много съм доволен от съвместната ни работа и багодаря за грижите, които продължават и след приключване на сделките. Радостен съм, че в тяхно лице имам нови доби приятели!
Виктор Борисович, г. Москва
Елена Киричетова хороший ваш сотрудник и приятно с ней сотрудничать и не только решать какие-либо проблемы, возникающие в Болгарии.