Nina Gerganova

Real Estate Agent, Sofia West office

5.0
28 reviews
Phone: +359883940021
Address: 96 Patriarh Evtimiy Blvd, Sofia - 1463, Bulgaria
Professional qualities:
  • With Third level Certificate of professional qualification
  • Agent with most sales in 2022
  • The most successful agent for 2022
  • TOP 10 agent of Mirela&Partners
  • Over 10 years experience in real estate
  • Won the prize for the most successful agent of Mirela&Partners
  • Sales specialist

Nina Gerganova is a real estate agent at MIRELA's Sofia-West office.

She was born in the village of Gigen. In 1983 she graduated from Construction Technical High School "Kolio Ficheto", Sofia, with specialty "Architecture, construction and geodesy".
In 1992 she got a postgraduate qualification in "Business, transfer and blending" from the Technical University of Sofia.

She has previous experience in the field of construction. She works in the field of real estate since 1994.
She has gained a lot of experience and expertise and mediates in deals for residential properties. After 2000 she began to work on deals for sale and purchase of houses and plots.

She became part of Mirela team in 2007.

Nina is one of the most successful agents of MIRELA. She won two awards for best efficiency in sales for Sofia city during the second and third quarter of 2013, and the prize for best agent for the second quarter of 2014.
She holds a certificate of the highest III-rd degree qualification in the profession "Real Estate Agent".

See all the offers of Nina Gerganova: For sale For rent Looking to buy Looking to rent

Office location

Contact form+ add files

Яна Стоичкова, София
15.05.2023
Нина Гергинова е изключителен професионалист и човек! Впечатлена съм от работата си с нея и горещо бих я препоръчала на всеки, който му предстои сделка с недвижим имот!
Х. Христов, София
18.11.2022
Това беше сложна сделка в която участваха много страни. Агента Нина Герганова прояви търпение, дипломатичност и компетентност за да събере и издаде всички документи. Ние сме работили с Нина преди и се надяваме да работим с нея и за в бъдеще.
Минко Расташки, Тпроян
13.04.2022
Нина Герганова е човек на който може да се разчита и да и се вярва във всяко едно отношение! Благодаря за отношението !
Ханка Спартакова Златева, София
03.03.2022
Избрах имот от сайта на фирма "Мирела" защото фирмата е утвърдено име в бранша и много харесах снимките, които даваха пълна представа за имота. След това посетих офиса на фирмата, където брокерката Нина Герганова и пълномощник Красимира Димитрова ми дадоха подробна и ясна информация за имота и всичко около покупката. След разговора с тях съмненията, които всеки човек изпитва при такава инвестиция, изчезнаха и днес вече се радвам на имота. Ако трябва да опиша с две думи впечатлението си - срещнах и професионално и човешко отношение.
Николай Филипов, София
02.11.2021
Изключително съм доволен от професионалното отношение и много доброто познава на пазара от страна на Мирела. Към това мога да добавя и доброто лично отношение към клиентите. Обърнах се към Мирела заради добрия имидж и очакванията ми бяха напълно потвърдени. Доволен съм от резултата и от срока за който беше постигнат. Бих препоръчал Мирела като много професионален партньор на пазара за недвижими имоти.
Димана Бергова, София
03.09.2021
Много съм доволна от работата на Нина Герганова. Бих работила пак с нея при нужда.
Силва Янева, София
28.05.2021
Нина Герганова е изключително вещ и опитен агент, извърши всичко необходимо за продажбата на нашия имот по най-добрия начин. Слушаше внимателно и се съобразаваше с нуждите ни и с обстоятелствата. Без колебание бихме работили с нея ако пак имаме нужда от агент по недвижими имоти. Препоръчваме я на всеки който иска сделката му за недвижим имот да бъде извършена по най високите стандарти.
Биляна Димитрова, София
29.04.2021
Благодаря за страхотното отношение, коректност и точност на Нина Герганова! Много съм доволна от съвместната ни работа, компетентно и изчерпателно отговори на всичките възникнали въпроси. Много добра организация на целия процес по покупката на имота! За мен беше голямо удоволствие да работя с нея и с МИРЕЛА!
Надежда Нецова, София
06.01.2021
Невероятен професионалист и прекрасен човек.
Надежда Ахмед, София
06.01.2021
Невероятен професионалист и прекрасен човек.
Борис Ваклинов, София
14.09.2020
Нина Герганова беше моят агент по сделка с недвижим имот. Изключително всеотдаен и обичащ работата си специалист. Нейният висок професионализъм, организираност, взискателност и прецизност до най-малките детайли се проявяваше във всеки етап от провеждане на сделката. Получавах постоянна финансова яснота по отношение на всеки разход. Това ми даде спокойствие при този иначе напрегнат процес. Имах всички основания за пълно доверие, което ме освободи от всякакво напрежение при окончателното реализиране на сделката. Невероятно сърдечна, Нина Герганова помагаше със съвети и действия, които дори не влизаха в нейните задължения. Аз живея в чужбина и подобен служител би бил гордост за всяка компания за недвижими имоти по света. Красимира Димитрова, мениджър на офиса участваше в някои етапи от сделката. С удоволствие бих споделил чудесните впечатления от нейната работа. Също така всеотдаен, внимателен, принадлежащ на професията си специалист. Ако някой сподели за сделки с имоти, категорично ще бъде насочен към “Мирела” от мен. Благодаря “Мирела”!
Вержиния Миткова Ваклинова, София
12.09.2020
Бях обслужвана от Нина Герганова, агент в Мирела ЕООД. За мен беше удоволствие да срещна Нина и поверя сделката с моя недвижим имот. Впечатлена съм от нейните изключителни качества: висок професионализъм, гъвкавост и бързина в разрешаването на възникнали въпроси, широки познания и компетентност по всички въпроси отнасящи се до сделка с недвижим имот. Като човек е отзивчива, любезна, лоялна и се отнася с уважение и разбиране към клиента. Резултатът от нейната работа е гаранция за успех, напредък и положително развитие на Мирела ЕООД. Горещо я препоръчвам на всеки интересуващ се от сделка с недвижим имот. Благодаря.
Надежда Ахмед, София
01.09.2020
Невероятен професионалист и прекрасен човек.
Ангел Радев, Пловдив
21.05.2020
Много добро обслужване от Нина Герганова.
Мария Начева-Иванова, София
21.05.2020
Благодаря на Нина Герганова за професионалното отношение, съдействието и любезната и приятна комуникация. При необходимост отново бих я потърсила и работила с нея.
Стефка Иванова, София
06.11.2019
Нина Герганова бе моят агент от "Мирела". Факт е, че с нейна помощ и съвет клиентът получава една реална представа за имота, предмет на бъдещата сделка. Нещо повече, с нейния висок професионализъм и обективност, тя ще оправде доверието и очакванията Ви за успешното финализиране на сделката, независимо от коя страна е Вашето участие в нея - купувач или продавач. Аз й желая да е здрава и да продължава да работи със същата енергия и стил в избраната от нея професия. Сигурна съм, че с това допринася и за добрия имидж на "Мирела". На всички служители на компанията пожелавам здраве и много успехи!
Илко, София
20.09.2019
Невероятен професионалист и прекрасен човек.
Димитър Петров, София
16.08.2019
Впечатленията ми от г-жа Нина Герганова са отлични !
Красимир Янузов, София
06.03.2019
Нина Герганова е най-добрия брокер, когото познавам!
Румяна Христова, гр. София
05.04.2018
Благодарствено писмо от г-жа Пенка Стоянова Колева - Бюрдорф08.08.2018 г.–––––––––––––––––В лицето на г-жа Нина Герганова срещнах изключително компетентен и отзивчив брокер. По време на съвместната ни работа, тя ни насочваше и подкрепяше в изготвяне на необходимата документация, което определено ни спести излишни усилия. Водеше ни по всяка стъпка до успешно реализиране на сделката. По всяко време беше на разположение за разяснения и препоръки, включително и за финални уточнения и съгласуване преди подписване на договор, както и подготовка на документи по време на официален празник. Направи ми впечатление гъвкавостта, с която г-жа Герганова се справи със специфичен казус в нашата сделка, както и бързите действия за подсигуряване на нужните условия за реализиране в срок.Не на последно място по важност, бих искала да отбележа отличното цялостно обслужване от екипа на МИРЕЛА и да изразя благодарността си към г-жа Светослава Светославова за подкрепата по отношение на юридическата страна на сделката.Радвам се, че работихме заедно и желая бъдещи успехи и още много доволни клиенти!Без колебание бих препоръчала работа с агенция МИРЕЛА и брокер Нина Герганова.
Машенка Борисова Димитрова, гр. София
06.09.2017
Любезна и отзивчива. Готова е да отдели време за подробно разясняване на всички възникнали въпроси. Действа изключително в полза на интересите на клиента. Впечатленията ми са отлични.
Иглика Мишева, гр. София
05.06.2017
Само най-големи суперлативи мога да кажа за Нина Герганова. Бърз ум и златна уста! А как отстоява правата на клиентите, нямам думи! Ако не беше тя нямаше да има сделка. Поздравявам Ви за това, че сте я оценили и надявам се да направите всичко, за да я задържите в екипа си.
Стела Димитрова, гр. София
28.02.2017
Много сме доволни от работата на Нина Герганова. Даде ни подробни напътствия, ръководи сделката през цялото време, оказа голямо съдействие при договарянето на ипотечен кредит и беше на линия при всеки възникнал въпрос. Получихме чудесно отношение, препоръчвам!
Диана Китева, гр. София
30.10.2016
Удоволствие е да се работи с професионалист като Нина Герганова.
Елена Пананова, гр. София
05.10.2016
Благодарение на агенция Мирела намерихме идеалния за нас имот и благодарение на усилията, положени от Нина Герганова, ще успеем да го получим! Нина Герганова се справи блестящо! Много позитивен човек, страхотен професионалист, беше отзивчива и любезна през цялото време, макар че я ангажирахме по време на празнични почивни дни!Голямо благодаря за нея и за екипа на агенция Мирела!
Диана Димитрова", гр. София
17.09.2016
Благодаря на Нина Герганова за ефективното обслужване и високия професионализъм. Винаги навреме и с точната информация!С уважение,
Диана Китева, гр. София
28.04.2016
Впечатленията ми от г-жа Нина Герганова са отлични. Тя безспорно е брокер с опит, което е от значение за качеството на услугата, но също и човек с отношение към клиента, а това се среща по-рядко и е предпоставка за изграждането на уникална форма на доверие. За мен беше удоволствие да работя с нея и управителя на клона г-н Бисер Мишкин и им желая бъдещи успехи. Вече съм ползвала услугите им повече от веднъж и бих се обърнала към тях отново. Без колебание бих ги препоръчала и на мои близки. И още нещо ..... възглавничките на Мирела вече намериха своето място и са част от уюта на новият ми дом.
Олга Тенчева Христова, гр. София
03.01.2016
Чувствах се спокойна с брокера Нина Гергинова, съдейства ми през всеки един етап от сделката. Винаги беше на разположение и отговори на всеки един мой въпрос с нужната вещина. Личеше, че е компетентна и владее в детайли професията си. Ако имам нужда отново ще се обърна към"Мирела". Всички в офиса бяха отзивчиви и любезни.