Krasimira Dimitrova

Sales Director, Sofia Center Office

5.0
25 reviews
Phone: +359883940012
Address: 96 Patriarh Evtimiy Blvd, Sofia - 1463, Bulgaria
Professional qualities:
  • Manager of the team with highest results for 2023
  • With many years experience in real estate
  • Has a large number of references from clients
  • Specialized in sales of residential properties
  • Has a command of English and Russian

Krasimira Dimitrova is a sale manager at Customer Service Department in Head Office Sofia.
She was born in Sofia city. She graduated from 32 High School ‘St. Kliment Ohridski’, Sofia.
She has previous experience in the field of trade.

Krasimira has worked at MIRELA since the beginning of 2007. She intermediates sale and purchase transactions of urban and holiday properties and newly constructed projects.
She has successful background in working with Russian clients and deals with apartments and houses on the South Black Sea coast.

Fluent in English and Russian.
Zodiac sign: Cancer

See all the offers of Krasimira Dimitrova: For sale For rent Looking to buy Looking to rent

Office location

Contact form



+ add files

Ивета Гешева, София
02.01.2024
Агента Бистра Димитрова и мениджъра Красимира Димитрова бяха много любезни, отзивчиви, експедитивни и защитаваха моите интереси при реализацията на сделката!
Станка Тодорова, София
23.10.2023
Красимира Димитрова демонстрира много висок професионализъм, любезно и дипломатично поведение към мен и потенциалните клиенти, ангажираност и позитивизъм.
Ваня Димитрова, София
03.01.2023
Агентът г-жа Димитрова беше компетентна относно предлаганият имот от Мирела и отговори адекватно на поставените от мен въпроси. С удоволствие ще използвам отново услугите на агенцията.
Аделина Кейн, София
25.08.2022
Г-жа Красимира Димитрова е отличен професионалист.
Павлин Жеков, София
01.06.2022
Точност, коректност и ангажираност към клиента от началния до финализиращия момент от агента Нина Герганова и мениджъра на офиса Красимира Димитрова!
Веска Асенова Тодорова, София
04.03.2022
Впечатлена съм от отличната, и прфисионална работа на Елица Янева и Красимира Димитрава от фирма Мирела ЕООД. Тези две дами не само са отлични профисионалиски в своята работа, но са две жени с огромни и добри съца, който не само знаят как да си свършат перфектно работата, но знаят как да подхождат към клиента, с огромно рабиране и солидарност. Пожелавам им, много здраве, професионални успехи, и да останат с същите добри сърца, и да помагат на хората. ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ!
Ани Янева, София
16.08.2021
Изключително съм доволна от Красимира. Показа изключително добро отношение и професионализъм. При всеки зададен от мен въпрос, тя отговаряше компетентно и с усмивка. Винаги е на разположение по всяко време, което ми беше от полза наистина.
Десислава Георгиева, София
18.04.2021
Г-жа Красимира Димитрова е изключителен професионалист! Ще я препоръчвам на всеки мой познат нуждаещ се от услуги отнасящи се до покупко продажба на недвижим имот.
Цветанка Гирова, София
10.03.2021
Красимира Димитртова е един организиран, комбинативен и интелигентен човек. Очарована съм от професионализма и търпението, с което подходи във всяка една ситуация. С радост бих я ползвали при бъдещи сделки и с чисто сърце бих я препоръчала на познати нуждаещи се от професионалист в областта.
Анна Томова, София
29.11.2020
Изключителен професионалист. Отговорна, любезна, дипломатична и компетента.
Розалия Николова, София
24.11.2020
Препоръчвам Красимира Димитрова удовлетворвна от вниманието, ангажираността към детайлите и бързината, с която осъществихме сделката.
Яма Аврамова-Атанасова, София
31.08.2020
Професионално отношение от страна на мениджъра на Мирела. Бърза реакция и адекватно отношение при търсената от мен информация за имоти. Грижа и съдействие във всеки етап от началото до сключването на сделката. Бъдете все така грижовни, внимателни към детайлите професионалисти.
Радостина Татарова, София
04.06.2020
Перфектно свършена работа от Красимира и Елица.
Величка Цветанова, София
01.04.2020
Искам да благодаря лично на г-жа Красимира Димитрова, която не беше наш брокер, а брокер на купувача. Ние, продавачите по сделката, през цялото време, получавахме компетентно и навременно съдействие от г-жа Димитрова, която нямаше никакви задължения към нас. Всички административни и юридически процедури, до финализирането на сделката, бяха изцяло извършени от г-жа Димитрова. Купувачът, заплащайки единствено брокерска комисионна, получи и адекватна юридическа защита, без да направи разходи за адвокатски хонорар. Ние, продавачите получихме компетентно и професионално съдействие от брокера на Фирма "Мирела", без да сме заплатили 1 лв. за това. Представлявайки купувача и свой клиент, защитавайки неговите интереси, г-жа Димитрова извърши редица дейности, които не са задължения за един брокер и което аз, в адвокатската си практика, за първи път срещам. Поднасям Ви нашите искрени благодарности, г-жа Димитрова. За мен беше удоволствие да работя заедно с Вас. Ако в бъдеще имаме нужда, от посредничество в закупуването или продажбата на недвижим имот, то определено Вие ще бъдете нашия брокер. С уважение. Адвокат Величка Цветанова
Бойка Тодорова, София
01.08.2019
Изключително любезно и вещо съдействие в процеса на определяне на критериите за търсене на имот, избора на самия имот, оформянето на документите и сключването на същинската сделка. Дискретно и дипломатично отношение по време на преговорите и в изглаждането на разминаванията в мненията на страните по сделката, която сключих. Безкомпромисни по отношение на моите интереси в качеството ми на клиент. Благодаря на Краси Димитрова и Елица Янева в частност, на Мирела за времето, което ми посветиха и помощта, която ми оказаха.
Julian Tonev, Berlin
04.02.2019
Останах изключително доволен от работата на Красимира Димитрова и Христо Несторов от офиса на Мирела на орлов мост! Бях само за два дена в София през октомври 2018, от там нататък те поеха нещата за продажбата на два имота и за кратко време намериха купувачи.И двамата бяха изключително точни, комуникацията беше прекрасна въпреки че се намирахме на 2 000 км разстояние. Винаги отговаряха на мейлите ми и на и телефонните ми обаждания още на същия ден. Kогато имах нужда от тях можех да разчитам на съвет и помощ! Сърдечно благодаря и искрено препоръчвам Красимира Димитрова и Христо Несторов на тези които имат нужда от сделка с имот.
Александър Хаджийски, гр. София
01.08.2018
Искам да изкажа огромни благодарности за г-жа Красимира Димитрова и г-ца Диляна Дракова от офис Мирела гр. София, бул. Цариградско шосе. Изключително коректни и pпрофесионални! Бяха до нас във всяка една стъпка от покупката и всичко мина гладко и безпроблемно! Съветвахме се с тях за всичко, което ни интересуваше и обратната връзка беше на отлично ниво!
Пламен Петков, гр. София
23.11.2016
Адекватно и качествено обслужване! Бързо изясняване на критериите на клиента за покупка на имот. Добра организация при огледите на конкретни имоти, при което на клиента се спестява много време. Добра комуникация.
Мария Георгиева, гр. София
28.09.2016
Бих искала да изкажа благодарност на г-жа Красимира Димитрова за коректността, професионализма и изключително добрия подход в комуникацията си с мен.
Габриела Рашиди, гр. София
11.06.2016
Изразявам удоволствието си от съвместната ни работа с г-жа Красимира Димитрова. Благодаря за професионализма! Препоръчвам Мирела като коректен и надежден професионален партньор за продажба или наем на Вашия имот.
Йорданка Манолова, Гр. София
29.05.2016
Изключително добър професионалист, с любезно и внимателно отношение към клиентите. Работи със съобразителност и индивидуален подход. Много добра компетентност и съвети при огледите на имоти. Пожелавам успех на Красимира Димитрова и на "МИРЕЛА"! Бъдете все така на ниво!
Маргарита Георгиева, гр. София
10.10.2015
Ние живеем в град Варна и поради трагични обстоятелства в семейството ни се наложи да продадем наш имот, намиращ се в гр. София. Той бе обитаван от наша близка, която създаваше изключителни затруднения при осигуряването на достъп за провеждането на огледите и ред други подробности, свързани с предлагането на жилището. Въпреки това, благодарение на професионализма, енергията, търпението и дипломатичността на главен агент Красимира Димитрова имотът беше успешно продаден и ние, а предполагаме и купувачите, сме напълно удовлетворени. Очаровани сме и от любезното отношение на Вашата служителка към нас, независимо, че се налагаше да я търсим и през почивните дни и често след работното и време.Във връзка с това изразяваме своята голяма благодарност и възхищение от работата на главен агент Красимира Димитрова, служителка в офис София Център на Вашата фирма."С уважение!сем. Калудовигр. Варна15.03.2016 г."Огромни благодарности на Красимира. Все така да е любезна и отзивчива. С поздрав!"Анета Хаджиевагр. Велико Търново"Познавам Красимира Димитрова от много години. Обърнах се към нея за съдействие, защото знам, че е отговорен човек и отличен професионалист. Консултирала съм се с нея за различни казуси, свързани с наши имоти и винаги съм получавала навременна и компетентна информация. Към всеки въпрос подхожда с разбиране и търпение. Има изградени отлични комуникационни умения.
Диана Маринова, гр. София
05.08.2015
Много съм доволна от работата с Красимира Димитрова. Избрахме ‚Мирела‘ като агенция именно заради Краси. Когато се срещнахме за първи път, много силно впечатление ми направиха нейната работна етика и професионализъм. Винаги всичко обясняваше с подробности. Винаги се обажда или връща обаждане. Винаги е навреме за огледи – никога не сме я чакали. Не скриваше детайли или недостатъци с надежда, че няма да забележим. Бързо разбра какъв е вкусът ни и какви са изискванията за жилище, което търсим, и съм много благодарна, че не ни губеше времето с огледи на апартаменти, които знаеше, че няма да харесаме. Много добри комуникативни умения. Ако един ден купуваме или продаваме имот, отново към нея ще се обърнем.
Кристина Радойцева, гр. София
09.07.2015
„Имах удоволствието да контактувам с брокерите Красимира Димитрова и Владимир Иванов. Двамата са много добри професионалисти и отзивчиви специалисти. Умеят да работят в екип. Бих препоръчала тях и агенция МИРЕЛА на мои познати. Пожелавам късмет на цялата фирма, а на агентите - успешно развитие в техния професионален и личен живот. Бъдете винаги толкова усмихнати и отзивчиви! Благодаря за вашето съдействие.”
Грудка Семерджиева, 11.02.2017 г.
Избрах да работя с Мирела изключително и само благодарение на г-жа Красимира Димитрова. С други мениджъри сме се запознавали при делови взаимоотношения. Специални адмирации за Оля Василева и Бисер Мишкин !