Scratchpad ()

Krasimira Dimitrova

Sales Director, Head Office- Sofia city

5.0
10 reviews
Phone: +359 2 9812345; +359895525904
Address: 81V Bulgaria blvd, Sofia 1404, Bulgaria
Professional qualities:
  • With many years experience in real estate
  • Has a large number of references from clients
  • Specialized in sales of residential properties
  • Has a command of English and Russian

Krasimira Dimitrova is a sale manager at Customer Service Department in Head Office Sofia.
She was born in Sofia city. She graduated from 32 High School ‘St. Kliment Ohridski’, Sofia.
She has previous experience in the field of trade.

Krasimira has worked at MIRELA since the beginning of 2007. She intermediates sale and purchase transactions of urban and holiday properties and newly constructed projects.
She has successful background in working with Russian clients and deals with apartments and houses on the South Black Sea coast.

Fluent in English and Russian.
Zodiac sign: Cancer

See all the offers of Krasimira Dimitrova: For sale For rent Looking to buy Looking to rent

Office location

Contact form+ add files

Julian Tonev, Berlin
04.02.2019
Останах изключително доволен от работата на Красимира Димитрова и Христо Несторов от офиса на Мирела на орлов мост! Бях само за два дена в София през октомври 2018, от там нататък те поеха нещата за продажбата на два имота и за кратко време намериха купувачи.И двамата бяха изключително точни, комуникацията беше прекрасна въпреки че се намирахме на 2 000 км разстояние. Винаги отговаряха на мейлите ми и на и телефонните ми обаждания още на същия ден. Kогато имах нужда от тях можех да разчитам на съвет и помощ! Сърдечно благодаря и искрено препоръчвам Красимира Димитрова и Христо Несторов на тези които имат нужда от сделка с имот.
Александър Хаджийски, гр. София
01.08.2018
Искам да изкажа огромни благодарности за г-жа Красимира Димитрова и г-ца Диляна Дракова от офис Мирела гр. София, бул. Цариградско шосе. Изключително коректни и pпрофесионални! Бяха до нас във всяка една стъпка от покупката и всичко мина гладко и безпроблемно! Съветвахме се с тях за всичко, което ни интересуваше и обратната връзка беше на отлично ниво!
Пламен Петков, гр. София
23.11.2016
Адекватно и качествено обслужване! Бързо изясняване на критериите на клиента за покупка на имот. Добра организация при огледите на конкретни имоти, при което на клиента се спестява много време. Добра комуникация.
Мария Георгиева, гр. София
28.09.2016
Бих искала да изкажа благодарност на г-жа Красимира Димитрова за коректността, професионализма и изключително добрия подход в комуникацията си с мен.
Габриела Рашиди, гр. София
11.06.2016
Изразявам удоволствието си от съвместната ни работа с г-жа Красимира Димитрова. Благодаря за професионализма! Препоръчвам Мирела като коректен и надежден професионален партньор за продажба или наем на Вашия имот.
Йорданка Манолова, Гр. София
29.05.2016
Изключително добър професионалист, с любезно и внимателно отношение към клиентите. Работи със съобразителност и индивидуален подход. Много добра компетентност и съвети при огледите на имоти. Пожелавам успех на Красимира Димитрова и на "МИРЕЛА"! Бъдете все така на ниво!
Маргарита Георгиева, гр. София
10.10.2015
Ние живеем в град Варна и поради трагични обстоятелства в семейството ни се наложи да продадем наш имот, намиращ се в гр. София. Той бе обитаван от наша близка, която създаваше изключителни затруднения при осигуряването на достъп за провеждането на огледите и ред други подробности, свързани с предлагането на жилището. Въпреки това, благодарение на професионализма, енергията, търпението и дипломатичността на главен агент Красимира Димитрова имотът беше успешно продаден и ние, а предполагаме и купувачите, сме напълно удовлетворени. Очаровани сме и от любезното отношение на Вашата служителка към нас, независимо, че се налагаше да я търсим и през почивните дни и често след работното и време.Във връзка с това изразяваме своята голяма благодарност и възхищение от работата на главен агент Красимира Димитрова, служителка в офис София Център на Вашата фирма."С уважение!сем. Калудовигр. Варна15.03.2016 г."Огромни благодарности на Красимира. Все така да е любезна и отзивчива. С поздрав!"Анета Хаджиевагр. Велико Търново"Познавам Красимира Димитрова от много години. Обърнах се към нея за съдействие, защото знам, че е отговорен човек и отличен професионалист. Консултирала съм се с нея за различни казуси, свързани с наши имоти и винаги съм получавала навременна и компетентна информация. Към всеки въпрос подхожда с разбиране и търпение. Има изградени отлични комуникационни умения.
Диана Маринова, гр. София
05.08.2015
Много съм доволна от работата с Красимира Димитрова. Избрахме ‚Мирела‘ като агенция именно заради Краси. Когато се срещнахме за първи път, много силно впечатление ми направиха нейната работна етика и професионализъм. Винаги всичко обясняваше с подробности. Винаги се обажда или връща обаждане. Винаги е навреме за огледи – никога не сме я чакали. Не скриваше детайли или недостатъци с надежда, че няма да забележим. Бързо разбра какъв е вкусът ни и какви са изискванията за жилище, което търсим, и съм много благодарна, че не ни губеше времето с огледи на апартаменти, които знаеше, че няма да харесаме. Много добри комуникативни умения. Ако един ден купуваме или продаваме имот, отново към нея ще се обърнем.
Кристина Радойцева, гр. София
09.07.2015
„Имах удоволствието да контактувам с брокерите Красимира Димитрова и Владимир Иванов. Двамата са много добри професионалисти и отзивчиви специалисти. Умеят да работят в екип. Бих препоръчала тях и агенция МИРЕЛА на мои познати. Пожелавам късмет на цялата фирма, а на агентите - успешно развитие в техния професионален и личен живот. Бъдете винаги толкова усмихнати и отзивчиви! Благодаря за вашето съдействие.”
Грудка Семерджиева, 11.02.2017 г.
Избрах да работя с Мирела изключително и само благодарение на г-жа Красимира Димитрова. С други мениджъри сме се запознавали при делови взаимоотношения. Специални адмирации за Оля Василева и Бисер Мишкин !